cici-bebe Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2023 1.130 3.662 26 27 Nisan 2023 Konu Sahibi damalno #21 damalno .!.: dediginizi tam anlayamadim degilsiniz demek anlaminda mi yazdiniz Genişletmek için tıkla... Yok bence bir kan verin anormal bir durum var çünkü. Sürtünüp ertesi gün hapı alıp 3 ay düzenli regl olmak hiç normal değil
damalno .!.: dediginizi tam anlayamadim degilsiniz demek anlaminda mi yazdiniz Genişletmek için tıkla... Yok bence bir kan verin anormal bir durum var çünkü. Sürtünüp ertesi gün hapı alıp 3 ay düzenli regl olmak hiç normal değil
D damalno Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 31 1 28 27 Nisan 2023 Konu Sahibi damalno #22 cici-bebe .!.: Yok bence bir kan verin anormal bir durum var çünkü. Sürtünüp ertesi gün hapı alıp 3 ay düzenli regl olmak hiç normal değil Genişletmek için tıkla... reglimi ictikten sonra ilk ay geriye cekti sonrasinda oldugum gunden itibaren o gune bagli duzene girdi yani 22 si gibi oluyordum 17 sine cekti sonrasindaki adetlerim 16 18 oldu
cici-bebe .!.: Yok bence bir kan verin anormal bir durum var çünkü. Sürtünüp ertesi gün hapı alıp 3 ay düzenli regl olmak hiç normal değil Genişletmek için tıkla... reglimi ictikten sonra ilk ay geriye cekti sonrasinda oldugum gunden itibaren o gune bagli duzene girdi yani 22 si gibi oluyordum 17 sine cekti sonrasindaki adetlerim 16 18 oldu
D damalno Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 31 1 28 27 Nisan 2023 Konu Sahibi damalno #23 cici-bebe .!.: Yok bence bir kan verin anormal bir durum var çünkü. Sürtünüp ertesi gün hapı alıp 3 ay düzenli regl olmak hiç normal değil Genişletmek için tıkla... internette ertesi gun hapindan sonraki ay duzensizlik olabilir olduktan sonra o gune bagli adet olursunuz diyor
cici-bebe .!.: Yok bence bir kan verin anormal bir durum var çünkü. Sürtünüp ertesi gün hapı alıp 3 ay düzenli regl olmak hiç normal değil Genişletmek için tıkla... internette ertesi gun hapindan sonraki ay duzensizlik olabilir olduktan sonra o gune bagli adet olursunuz diyor
cici-bebe Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2023 1.130 3.662 26 27 Nisan 2023 Konu Sahibi damalno #24 damalno .!.: internette ertesi gun hapindan sonraki ay duzensizlik olabilir olduktan sonra o gune bagli adet olursunuz diyor Genişletmek için tıkla... Sorduğunuz sorunun saçmaligini fark edin diye uğraşıyorum ciddi ciddi anlatıyorsunuz ya. Değilsiniz tabii ki hamile falan. Yaşınız kaç
damalno .!.: internette ertesi gun hapindan sonraki ay duzensizlik olabilir olduktan sonra o gune bagli adet olursunuz diyor Genişletmek için tıkla... Sorduğunuz sorunun saçmaligini fark edin diye uğraşıyorum ciddi ciddi anlatıyorsunuz ya. Değilsiniz tabii ki hamile falan. Yaşınız kaç
D damalno Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 31 1 28 27 Nisan 2023 Konu Sahibi damalno #25 cici-bebe .!.: Sorduğunuz sorunun saçmaligini fark edin diye uğraşıyorum ciddi ciddi anlatıyorsunuz ya. Değilsiniz tabii ki hamile falan. Yaşınız kaç Genişletmek için tıkla... sadece korktugum icin sormak istedim olmadigimi dusunuyorum ama icimdeki kuskulari gidermek icin sormak istedim
cici-bebe .!.: Sorduğunuz sorunun saçmaligini fark edin diye uğraşıyorum ciddi ciddi anlatıyorsunuz ya. Değilsiniz tabii ki hamile falan. Yaşınız kaç Genişletmek için tıkla... sadece korktugum icin sormak istedim olmadigimi dusunuyorum ama icimdeki kuskulari gidermek icin sormak istedim