Evet mutlaka kullanmaya devam edin. Gerekirse markayı değiştirinArkadaslar ne yapmam lazim agustos ayindan itibaren folik asit kullanmaya basladim hamilelik dusundugum icin ama hamile kalamadim 3 ay oncesinden kullanmami onermisti doktor. Simdi 6-7 ay olacak kalamiyorum ve her ayda deniyoruz ilaci kullanmaya devam edeyim mi fazlasi zarar olur mu? Yoksa hamile kaldigim ay mi baslayayim bu sekilde 3 ay oncesinden dedik 6 ay oldu cunku
Bazi yerlerde fazla kullanim otizim ve bazi kanser turlerine sebep oluyormus yaziliyor aklim karisti hamile kalana kadar devam etmelimiyim doktorumda tatile cikti soramiyorumEvet mutlaka kullanmaya devam edin. Gerekirse markayı değiştirin
Doktorum bana gebelik düşünüyorsanız mutlaka kullanın dedi ve gebelikte de kullandırılıyor bu zaten. Ben folbiol 5 mg kullanıyorumBazi yerlerde fazla kullanim otizim ve bazi kanser turlerine sebep oluyormus yaziliyor aklim karisti hamile kalana kadar devam etmelimiyim doktorumda tatile cikti soramiyorum
merhaba, ben de vifolic marka kullanıyordum sonradan solgara geçtim, 3 aydır kullanıyorum. Ama folik asit kullanıyorum hala hamile kalamadım demek yanlış, başka bir nedeni olabilir veya hiç bir nedeni de olmayabilir. Allahım doğru zamanda verir, her şeye baktırdınız mı eşinizle beraberArkadaslar ne yapmam lazim agustos ayindan itibaren folik asit kullanmaya basladim hamilelik dusundugum icin ama hamile kalamadim 3 ay oncesinden kullanmami onermisti doktor. Simdi 6-7 ay olacak kalamiyorum ve her ayda deniyoruz ilaci kullanmaya devam edeyim mi fazlasi zarar olur mu? Yoksa hamile kaldigim ay mi baslayayim bu sekilde 3 ay oncesinden dedik 6 ay oldu cunku
Bir kac haftadir biraktim cok kullandim diye ama yine baslayayim en iyisi bilemedim ki cok fazla kullanmakta zararli mi diye doktoruma soracagim rahat ederimDoktorum bana gebelik düşünüyorsanız mutlaka kullanın dedi ve gebelikte de kullandırılıyor bu zaten. Ben folbiol 5 mg kullanıyorum
Evet yani folik asit hamile kalmayi kolaylastirmiyor biliyorum sadece merak ettigim hani hamile kalmadan 3 ay once baslayin diuorlar ama ben 7 aydir kullaniyorum hamilede kalamiyorum biraksam mi zararli mi olur diye dusundum. Aminnmerhaba, ben de vifolic marka kullanıyordum sonradan solgara geçtim, 3 aydır kullanıyorum. Ama folik asit kullanıyorum hala hamile kalamadım demek yanlış, başka bir nedeni olabilir veya hiç bir nedeni de olmayabilir. Allahım doğru zamanda verir, her şeye baktırdınız mı eşinizle beraber
Bende tam emin olamadim aylardir iciyorum hamilelik yok zarari olur mu bilemedim en iyisi doktora danismakBen hamilelik düşünmediğim halde doktorum folibol 5 mg verdi şimdiden kullan depoların dolsun dedi bende anlamadım cevremdekiler gebelik düşünmüyorsan kullanma diyor bende 2 3 günde bi alıyorum
Dr a sormadan kullanma derim zararı varmı bılmıyorum ama dr um bana sen sureklı kullan demıstı (trdavi boyunca)Arkadaslar ne yapmam lazim agustos ayindan itibaren folik asit kullanmaya basladim hamilelik dusundugum icin ama hamile kalamadim 3 ay oncesinden kullanmami onermisti doktor. Simdi 6-7 ay olacak kalamiyorum ve her ayda deniyoruz ilaci kullanmaya devam edeyim mi fazlasi zarar olur mu? Yoksa hamile kaldigim ay mi baslayayim bu sekilde 3 ay oncesinden dedik 6 ay oldu cunku
Ara verin hamile kalınca tekrar başlarsınızArkadaslar ne yapmam lazim agustos ayindan itibaren folik asit kullanmaya basladim hamilelik dusundugum icin ama hamile kalamadim 3 ay oncesinden kullanmami onermisti doktor. Simdi 6-7 ay olacak kalamiyorum ve her ayda deniyoruz ilaci kullanmaya devam edeyim mi fazlasi zarar olur mu? Yoksa hamile kaldigim ay mi baslayayim bu sekilde 3 ay oncesinden dedik 6 ay oldu cunku
Canım bizde bir yıldir istiyorduk kullandım bir yıl hangi doktora gitsem devam dedi birşey olmmaz inşallah öyle düşünmeArkadaslar ne yapmam lazim agustos ayindan itibaren folik asit kullanmaya basladim hamilelik dusundugum icin ama hamile kalamadim 3 ay oncesinden kullanmami onermisti doktor. Simdi 6-7 ay olacak kalamiyorum ve her ayda deniyoruz ilaci kullanmaya devam edeyim mi fazlasi zarar olur mu? Yoksa hamile kaldigim ay mi baslayayim bu sekilde 3 ay oncesinden dedik 6 ay oldu cunku
NoEvet mutlaka kullanmaya devam edin. Gerekirse markayı değiştirin
İki yilmi hamile kalamdinizFolik asit hamile kalmaya yardımcı olmuyo hamile kaldığında bebeğin beyin gelişimi için önemli olduğu için kullanılıyo asıl. Ben 2 yıla yakın zamanda hamile kaldım hep kullandım doktor hep devam dedi hamilelikte de 12.haftaya kadar devam ettim. Bence sen de kullan hiç zararı yok bebeğe ya da sana
Merhaba siz kaç ay kulandınız. Doktorunuz niye size 5 mg yazmış sebebi var mı?Doktorum bana gebelik düşünüyorsanız mutlaka kullanın dedi ve gebelikte de kullandırılıyor bu zaten. Ben folbiol 5 mg kullanıyorum