Düğün 3 ay kala düğün yerimiz iptal oldu..güleyimmi ağlıyımmı?

pakoveben

13
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
60
1
geri sayım başlamışken. bütün herşey planlanmışken.. mekan yöneticileri sezon açılmadığı için havuzu dolduramıoruz dediler. düğün iptal oldu.. bu nasıl bir sorumsuzluktur.. panik içinde yeni mekan arayışına girdik.. hayırlısı..

olsun her şeyde bir hayır vardır, benim 45 gün kala nikah tarihim alınmışken düğün yerim tutulmuşken gelinliğim dikilirken biz ayrıldık.. sonrasında her şey iptal oldu ve biz tekrar barıştık, ailelere söyleyemedik derken 9 ay geçti üstünden ve şu an bunları aşmaya çalışıyoruz. inşallah bir an önce yer bulursunuz sağlık huzur olsun da gerisi gelir.

enteresan bir durummuş sizin yaşadıklarınız.. insan neleri aşıyo zamanla..
bgn 20'ye yakın yerle görüştüm "14 mayıs dolu" cevabını alıp boynum bükük,adeta küçük emrah bakışlarıyla araştırmaya devam ettim..
15 mayıs sabahı olsa..açsam göslerimi.. bir ohh çeksem karşıki dağları yıksam devirsem..
nasıl bi sıkıntı yaşıyosam.. bunları burda annatma ihtiyacı hissettim bi an..

eğer kapora verdiyseniz karsılamak durumundalar bunu ne demek dolduramayız iptal ve sezon mayıs ayında acılır zaten eğer otelse burası

yer neresiydi? ve hangi şehirde nereleri arıyorsun? yardımcı oluruz belki hep bi yandan araştırıp :s

eğer elinizde sözleşme varsa bence bir yerlere şikayet edin yani öyle dediler diye hemen kabullenmemek lazım

Sorumsuzluk resmen
ne kadar üzücü bi durum
elinizde kapora varsa arkasını bırakmayın..
inşallah gönlünüzden geçen tarihlerde yer bulursunuz...

cnm havuz dediğine göre otelde olucak düğünün otellerde sözleşme yapmadan düğün olmaz sözleşmeniz varsa yapmak zorundalar kafalarına göre iptal edilmezler hakkınızı arayın

vay bee.. arkamda kocaman bir kadınlar kulübü ordusu varmış benim.. çözüm üreten herkese çok teşekkür ederim..
otel değildi bulduğumuz yer. o yüzden bir sözleşme yapmamıştık,aklımıza gelmezdiki böyle bir durum
türkiyenin çok saygın kuruluşlarından bir tanesi.. geçen yılın hava şartlarına göre bu sene sezonu 1 ay geç açmaya karar vermişler.. bugün gidip kavgamızı ettik.. elimize yine birşey geçmedi.. ama olsun yılmadan devam edicez..
bu arada istanbuldayım.. ve anadolu tarafında bir mekan arıyorum.. bulamazsam o çok hayalini kurduğum plaj düğününü tek başıma bile olsam yapıcam
14 mayıs akşamı şile sahilinde elinde şarabıyla şarkılar söyleyip dans eden bir gelin görürseniz hiç şaşırmayın.. muhtemelen o ben olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…