• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay içinde yeniden seçim yapılacak

Masumiyetle koalisyon cozumsuzlugu ne alaka ? Koalisyon surecini hic takip ettiniz mi ? Chp ya da mhp'nin hangi sartlari sundugunu? Akp'nin neleri reddettigini?
Konuyu ayrintiya indirince hepiniz yuvarlak konusup topu taca atiyorsunuz.Ortak ozelligi ak tayfanin zaten bu.
Allah askina chelzy suana kadar soru sorup cevap alabildigin bir konu oldu mu? Ya eski defterleri acip yag kuyruklari derler ya da ben sizinle.polemige girmiyorum bu benim gorusum "alinti yapmayin" derler.

Allah askina chelzy suana kadar soru sorup cevap alabildigin bir konu oldu mu? Ya eski defterleri acip yag kuyruklari derler ya da ben sizinle.polemige girmiyorum bu benim gorusum "alinti yapmayin" derler.

Dun yine sordum cevap yok.3 ay once dolar firladi siz geziciler yuzunden diyenler simdi suspus olmuslar.Yolsuzlugu sorarsin verdigi cevap ben inanmak istemiyorum olur.Bir sav ortaya atar destekleyici soru sorarsin ben sahsen boyle dusunuyorum deyip siyrilir.Ulkeyi maddi zarara ugrattiniz derler 6 ay icinde 2. Secim olur buna tek laf etmezler.Ben anlamadim nasil bisey bu.

Dun yine sordum cevap yok.3 ay once dolar firladi siz geziciler yuzunden diyenler simdi suspus olmuslar.Yolsuzlugu sorarsin verdigi cevap ben inanmak istemiyorum olur.Bir sav ortaya atar destekleyici soru sorarsin ben sahsen boyle dusunuyorum deyip siyrilir.Ulkeyi maddi zarara ugrattiniz derler 6 ay icinde 2. Secim olur buna tek laf etmezler.Ben anlamadim nasil bisey bu.
Ortada bi gercek vardir dile getirirsin bu benim gorusum kendi gorusunuzu kabul ettirmeye calsimayin ya da her seyi de Akp yapiyor zaten kiskaniyorsunuz derler.

Kisacasi derler de derler.

Bizler saflar hala forum nedir nasil kullanilir bilmeyenlerle fikir alisverisi yapmaya calisiyoruz.

aslında burda yazılanlardan bile ak parti seçmeninin profili o kadar belli ki ; suçlayıcı, tartışmacı, uzlaşmaya yanaşmayan, fikir beyan eder gibi yapıp insanların sinirleriniyle oynayan...
bir ülke düşünün sadece kayıtlı işsizlik 3 milyon, milletin alım gücü dibe vurmuş bırak eti sebze, peynir alabilen şanslı, muhafazakar olmayan herkesten için için nefret ediliyor, hakaretler ediliyor ve gün geçtikçe özgürlükleri ellerinden alınıyor, ensest, tecavüz vakaları hızla artıyor, adalet neredeyse hiçbir zaman yerini bulmuyor tecavüzcüler 3-4 yıla çıkarken kitap yazanlar müebbet yiyor milyarlar hortumlayan siyasetçiler yargılanmıyor bile...ve bir gün halk diyor ki dur. dur artık tek başına yönetemezsin bu ülkeyi, koalisyon yapıcaksın, başka fikirlere de saygı duyacaksın. ama akp hala taktiklerle, iğrenç stratejilerle, bile bile gencecik insanları öldürüp, ülkeyi kaosa, kutuplaşmaya itip iktidarda kalmaya çalışıyor. ve hala birileri gözleri kapalı ak parti fanatikliği yapıyor zorunuza mı gitttiii gibi şeyler söylüyor. ne denir bilemedim...

Peki chp ye neden koalisyon değil de srçim hükümeti önerildi

4yıllık taban seçimden vazgeçmedi chp. Bunun yanında Orta doğu ve eğitim hesapları tutmadı chp'yle.
Mhp yi zaten geçiyorum. İlk günden beri çözümsüzlük üzerine adım attı..

4yıllık taban seçimden vazgeçmedi chp. Bunun yanında Orta doğu ve eğitim hesapları tutmadı chp'yle.
Mhp yi zaten geçiyorum. İlk günden beri çözümsüzlük üzerine adım attı..
Ama istediğim yanıtı alamadım koalisyon önermemişler direkt seçim hükümeti yani eninde sonunda seçim olacak deniyor artı mhp ilk baştan biz anamuhalefet olacaüız siz koalisyon kurup deyip tavrını ortaya koydu.çünkü çözüm süreci ve yolsuzluk şartlarının akp tarafından kabul edilemeyeceğini biliyprdu

Masumiyetle koalisyon cozumsuzlugu ne alaka ? Koalisyon surecini hic takip ettiniz mi ? Chp ya da mhp'nin hangi sartlari sundugunu? Akp'nin neleri reddettigini?
Konuyu ayrintiya indirince hepiniz yuvarlak konusup topu taca atiyorsunuz.Ortak ozelligi ak tayfanin zaten bu.

Evet cozumsuzlugu Akp yapti neden alindiniz ki bu kadar?

Mhp 3 kosul sundu . Cumhurbaskani yetkisi disina cikmayacak cozum sureci bitecek yolsuzluk arastirilacak. Cozum sureci disindaki maddeler kabul edilmedi. Yolsuzlugun arastirilmasi neden kabul edilmiyor?

Chp ye koalisyon bile teklif edilmedi. Azinlik hukumeti kurarsak destek verir misiniz? gibi oyalama taktikleriyle erken secim hedeflendi.

Cok acik goruluyor cozumsuzlugun sebebi.
Akpnin amaci koalisyon degildi. Hukumet kurma suresini sonuna kadar kullanip erken secime gitmek istiyorlardi. Sonuc da bu dogrultuda oldu zaten.

Siz niye alındınız peki, evet polemik istemiyorum alıntı yaptım mı ben yok, sizlerin tabiriyle ak tayfa! olarak istediğimi yazarım hakaret etmeden kırmadan

Milletin iradesine saygı göstermiyorlar deniliyor gerçekten komik, o saygıyı yüzde elli Ak partiyi seçtiğinde sizler gösterebildiniz mi

Erken seçimden korkmayın bu kadar ama sizin korkunuz ülke ekonomisiydi değil mi

Oylar çalındı diye naralar atanlar geçtiğimiz seçimde çalınan oylara ses çıkardı mı

Ama istediğim yanıtı alamadım koalisyon önermemişler direkt seçim hükümeti yani eninde sonunda seçim olacak deniyor artı mhp ilk baştan biz anamuhalefet olacaüız siz koalisyon kurup deyip tavrını ortaya koydu.çünkü çözüm süreci ve yolsuzluk şartlarının akp tarafından kabul edilemeyeceğini biliyprdu

Bunu sunmalarının nedeni chp yle önceki görüşmeler..Geri adım atılmadı.

Siz niye alındınız peki, evet polemik istemiyorum alıntı yaptım mı ben yok, sizlerin tabiriyle ak tayfa! olarak istediğimi yazarım hakaret etmeden kırmadan

Milletin iradesine saygı göstermiyorlar deniliyor gerçekten komik, o saygıyı yüzde elli Ak partiyi seçtiğinde sizler gösterebildiniz mi

Erken seçimden korkmayın bu kadar ama sizin korkunuz ülke ekonomisiydi değil mi

Oylar çalındı diye naralar atanlar geçtiğimiz seçimde çalınan oylara ses çıkardı mı
Bu da yeni moda cikti. "Alinti yapmayin" Hanimefendi burasi bir forum bilmem farkında misiniz? Polemik gibi bir amac da yok.

Siz benim yazdigima alinti yapmadan cevap yazmissiniz ben de sizin yazdiginiza alinti yaparak cevap verdim.

Bu da yeni moda cikti. "Alinti yapmayin" Hanimefendi burasi bir forum bilmem farkında misiniz? Polemik gibi bir amac da yok.

Siz benim yazdigima alinti yapmadan cevap yazmissiniz ben de sizin yazdiginiza alinti yaparak cevap verdim.
Aa hiç farkında değildim forum olduğunun beş senedir de kullanıyorum halbuki iyi ki hatırlattınız, alıntı yapmayın dedim mi iyi okuyun, sizin görüşünüz size benim ki bana lütfen müdahale etmeyin.

Aa hiç farkında değildim forum olduğunun beş senedir de kullanıyorum halbuki iyi ki hatırlattınız, alıntı yapmayın dedim mi iyi okuyun, sizin görüşünüz size benim ki bana lütfen müdahale etmeyin.
Mudahale etmiyorum. Bir yorum yazmissiniz karşılığında bir görüşüm var onu belirtiyorum. Siz de varsa bi itiraziniz yorumuma onu yazarsiniz. Benim yorumumun altina benim yazdigima cevaben bir yorum yazmissiniz. Sonra da sizden alinti yaptim mi niye aliniyorsunuz demek abesle istigal kusura bakmayin.

Neyse karsilikli yorumlasmaya döndü is.
Selametle

Eee kem küm haberi açan olarak fikir belirteyim.Buraya koyduğum haberleri bişilere taraf olduğum için değil,sadece haber olarak koyuyorum ve Türkiyenin zor,karışık bir dönemden geçtiğini biliyorum.Allahım sen bizi bölme ne diyim:KK14:

Yeniden seçime gidiyorsa bu ülke bunu isteyen SİYASETÇİLERDİR.

Seçim sonuçları açıklanır açıklanmaz, henüz bir durum değerlendirmesi yapılmadan;

-Millet bize muhalefet görevi verdi diyerek iktidar olmayı ve parti programında belirttikleri vaatleri yerine getirmeyen MHP,
-AKP ile her şart altında görüşmeyiz ve koalisyon kurmayız diyerek kapıları kapatan ve parti programında belirttikleri vaatleri yerine getirmeyen CHP,
- Seçmenin kendisine sarı kart göstermesini samimi şekilde anlayamayıp, toplum vicdanını rahatlatmak adına bir adım bile atamayan ve parti programında belirttikleri vaatleri yerine getirmeyen AKP,
- PKK Terör örgütünün meclisteki savunucuları, ülkedeki şiddetin körükleyicileri ve parti programlarını hiçbir zaman gerçekleştirmemesini umduğumuz HDP,

Kısaca bu ülkenin değer yargılarını hiçe sayan, toplumun yozlaşmasına, yalaka kültürünün yerleşmesine sebep olan günümüz SİYASETÇİLERİ bu ülkeyi yeniden seçime götürmektedir.

Sonuç değişecek mi? Neyin değişmesini bekliyoruz???
Türk halkı bu siyasetçilere oy verdi, onlar da tekrar seçim diyor.. Halk ne yapmak istiyor bir anlasam....

sormayın çok iyi anlıyor akepe bizi. bir etrafınıza bakın nolur. devlet kadrolarına hakkıyla kaç kişi girebiliyor. işsizlik ne durumda. bir bakın. okuyup okuyup ortada kalan gençlerin haline bir bakın. bir de bilgisayar bile kullanmasını bilmeyen memurlara... ama dimi bana dokunmayan çok yaşasın...

aslında burda yazılanlardan bile ak parti seçmeninin profili o kadar belli ki ; suçlayıcı, tartışmacı, uzlaşmaya yanaşmayan, fikir beyan eder gibi yapıp insanların sinirleriniyle oynayan...
bir ülke düşünün sadece kayıtlı işsizlik 3 milyon, milletin alım gücü dibe vurmuş bırak eti sebze, peynir alabilen şanslı, muhafazakar olmayan herkesten için için nefret ediliyor, hakaretler ediliyor ve gün geçtikçe özgürlükleri ellerinden alınıyor, ensest, tecavüz vakaları hızla artıyor, adalet neredeyse hiçbir zaman yerini bulmuyor tecavüzcüler 3-4 yıla çıkarken kitap yazanlar müebbet yiyor milyarlar hortumlayan siyasetçiler yargılanmıyor bile...ve bir gün halk diyor ki dur. dur artık tek başına yönetemezsin bu ülkeyi, koalisyon yapıcaksın, başka fikirlere de saygı duyacaksın. ama akp hala taktiklerle, iğrenç stratejilerle, bile bile gencecik insanları öldürüp, ülkeyi kaosa, kutuplaşmaya itip iktidarda kalmaya çalışıyor. ve hala birileri gözleri kapalı ak parti fanatikliği yapıyor zorunuza mı gitttiii gibi şeyler söylüyor. ne denir bilemedim...
Kim suçlayıcı Ak partili olarak biz mi yoksa muhalafetin yaptıgı hatayı Ak partiye yıkan sizler mi?
Maşallah bu millet eti sebzeyi alamıyor ama ne hikmetse askeri ücretli işcisinin bile cebinde akıllı telefonla teknolojide çığır açıyor :KK57:
Muhafazakarlar değil hanımefendi,bu ülke son seçimde de gösterdi ki, tüm partiler birlik olup tek hedefe yönelerek bir Ak parti ve Partililere karşı bir kincilik ve düşmancılık yarattı.( Sözde milliyetci olan bir parti olan mhp neden seçimlerde ülkenin bölünmez bütünlüğüne darbe vuran pkk partisi hdp tek söz etmezken her meydan da Ak partiye yüklendi acaba?!)
Yasaları Ak parti koymadı ki, bu yasalardaki açıklık için Ak partiyi suçluyorsunuz?!
Özgürlükler ellerinden alınıyor mu? Hangi özgürlük bu? Müslümanların mübarek ayı olan Ramazanda bile lgbt yürüyüşü yapan,halka açık olan bir meydanda bikini eylem yapanlara izin vererek mi özgürlükler kısıtlanıyor?Ülkenin cumhurbaşkanın ölmüş anasına karısına kızına küfredecek kadar basitleşen bir ülke olduk. Daha nasıl bir özgürlük istiyordunuz acaba öğrenebilirmiyim?
Gençleri göz göre göre öldürüyor mu?!:KK57::KK62:
Hangi gençler bu hanımefendi? Gezi olaylarında çıkıp ortalığı yakan yıkan terör estiren gençler için ''Onları tertemiz alınlarından öpüyorum '' diyerek suça teşvik eden ve sözde ekmek almaya giderken ölen berkinler ve sokağa inin çağrısıyla sokakta terör estirip başı ezilerek öldürülen Yasin börü gibi kürt gençlerinin katili selahattin gibi mi mesala?
Yoksa tüm bu ortamlarda halkı hoş görülü olmaya çagıran Ak parti mi gençleri öldürüyor:KK12:
mhp daha seçim sabahı rengini belli etmişti. Halkım bana muhalefet olma görevi verdi diyerek. Cumhurbaşkanlıgı kendi başına bir ayrı kurumdur ve hiç kimsenin pazarlık konusu olamaz!!!..:63:

Kim suçlayıcı Ak partili olarak biz mi yoksa muhalafetin yaptıgı hatayı Ak partiye yıkan sizler mi?
Maşallah bu millet eti sebzeyi alamıyor ama ne hikmetse askeri ücretli işcisinin bile cebinde akıllı telefonla teknolojide çığır açıyor :KK57:
Muhafazakarlar değil hanımefendi,bu ülke son seçimde de gösterdi ki, tüm partiler birlik olup tek hedefe yönelerek bir Ak parti ve Partililere karşı bir kincilik ve düşmancılık yarattı.( Sözde milliyetci olan bir parti olan mhp neden seçimlerde ülkenin bölünmez bütünlüğüne darbe vuran pkk partisi hdp tek söz etmezken her meydan da Ak partiye yüklendi acaba?!)
Yasaları Ak parti koymadı ki, bu yasalardaki açıklık için Ak partiyi suçluyorsunuz?!
Özgürlükler ellerinden alınıyor mu? Hangi özgürlük bu? Müslümanların mübarek ayı olan Ramazanda bile lgbt yürüyüşü yapan,halka açık olan bir meydanda bikini eylem yapanlara izin vererek mi özgürlükler kısıtlanıyor?Ülkenin cumhurbaşkanın ölmüş anasına karısına kızına küfredecek kadar basitleşen bir ülke olduk. Daha nasıl bir özgürlük istiyordunuz acaba öğrenebilirmiyim?
Gençleri göz göre göre öldürüyor mu?!:KK57::KK62:
Hangi gençler bu hanımefendi? Gezi olaylarında çıkıp ortalığı yakan yıkan terör estiren gençler için ''Onları tertemiz alınlarından öpüyorum '' diyerek suça teşvik eden ve sözde ekmek almaya giderken ölen berkinler ve sokağa inin çağrısıyla sokakta terör estirip başı ezilerek öldürülen Yasin börü gibi kürt gençlerinin katili selahattin gibi mi mesala?
Yoksa tüm bu ortamlarda halkı hoş görülü olmaya çagıran Ak parti mi gençleri öldürüyor:KK12:
mhp daha seçim sabahı rengini belli etmişti. Halkım bana muhalefet olma görevi verdi diyerek. Cumhurbaşkanlıgı kendi başına bir ayrı kurumdur ve hiç kimsenin pazarlık konusu olamaz!!!..:63:

Öncelikle sizin için üzüldüğümü söyleyerek başlayayım. Fanatiklikten gözünüz kör olmuş. Lütfen takım tutar gibi bağlanmayın siyasi figürlere, aklınızı mantığınızı kenara atmayın, sorgulayın.

1- Kim suçlayıcı Ak Parti mi yoksa muhalefetin yaptığı hatayı Ak Partiye yıkan sizler mi? derken ne demek istediğinizi bile anlayamadım fakat, AKPnin koalisyon görüşmesi yaptığı tek parti olan CHP'ye bile koalisyon teklifi değil, kendi arzu ettikleri gibi erken seçime kadar geçiçi bir hukumet lutfetmeleri pek tabi ki AKP'nin suçudur. Açıkça yasalara aykırıdır. Ayrıca "sizler" diyerek beni tanımadan etmeden hedef göstererek yaptığınız suçlama gözümden kaçmadı.

2-Millet et alamazken nasıl telefon alıyor demişsiniz. Bu da en klişe laf oldu. Ben pek son model cep telefonu kullanan asgari ücretli görmedim genelde çocuklarını doyurma peşindeler. Fakat bir lüks tüketim aşkının olduğu doğru. Bunun da sebebi belki AKP iktidarından sonra kullanımı %1000lere varan artışıyla ve gelirine bakılmaksızın nerdeyse herkese dağıtılan kredi kartlarıyla bir alakası vardır. Gençleri apolitikleştirip, popüler kültüre bağlamak, tüketim çılgınlığına önayak olmak, kredi kartına ulaşımı kolaylaştırıp borçlandırmak, borçları ödemesi için eşşek gibi çalıştırıp kuş kadar maaş vermek ve bunun bir kısırdöngü halinde ilerlemesini sağlamak AKPnin hırsla devam ettirdiği bir politika zaten.

3-Aa kusura bakmayın hiçbir parti AKPyi eleştiremezdi değil mi? Yahu MHP nasıl eleştirir kutsal AKP'yi!!!! 17-25 Aralık AKPnin kirli çamaşırlarını ortaya dökmedi çünkü, bütün kamu kuruluşlarında çaycısına kadar kadrolaşmayı AKP yapmadı, istediklerini birinci istemediklerini ikinci sınıf insan yerine koymadı çünkü AKP...Ayrıca sevgili hanımefendiciğim Recep Tayyip Erdoğan ve AKP seçimden önce çözüm sürecinden vazgeçmiş görünmüyordu Kürt nüfus oylarını tamamen kaybetmemek adına. Ne zamanki 7 haziranda kaybettiği belli oldu o zaman düşman kesildi Kürtlere...Belki Devlet Bahçeli bunu eleştiriyordur. Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın körü körüne.

4-Bu yılki LGBT gösterilerinde biraz aşırıya kaçıldığını ben de düşünüyorum fakat artık şunu anlaması gerekiyor AKP fanatiklerinin BU ÜLKEDE HERKES MÜSLÜMAN DEĞİL OLMAK ZORUNDA DA DEĞİL! Çekin artık ellerinizi vicdanlarımızdan, yeter yargılamayın herkesi Müslüman ayı yok 99%u Müslüman olan ülke diye. Yeter. Ben seninle Allah arasına girmiyorsam, seni dininle yargılamıyorsam siz de beni yargılamayın yeter. Kaldı ki ben başörtülü insanların haklarına kavuşmasına sanki ben kavuşmuşum gibi sevindim. Biraz empati artık, yeter.

5- Pardon hanımefendi Gezi olaylarında neredeydiniz ? Olayların içinde miydiniz yoksa evinizdeki televizyonunuzdan AKPnin satın aldığı medyanın haberlerinden, AKP kurmaylarının o acayip(!) objektif açıklamalarından mı takip ettiniz? Eğer azıcık mürekkep yalamış biriyseniz haberin birçok kaynaktan doğrulanmadığı sürece yalan olma ihtimalinin yüksek olduğunu bilirsiniz.
Ben Gezideydim hanımefendi. Ethem Sarısülük az önümde öldü. Oradaydım yani, ben de ölebilirdim. Burda çiçek çocuk edebiyatı yapmak istemem. Ama çiçek gibiydik gerçekten, kimseye zarar vermedik. "Gezide ilk 3 gün" der herkes, evet ilk 3 gün biz bizeydik, kimseye zarar vermedik, sadece bize karışmayın dedik kendi halimizde, pasif direnişle, polis vurunca kaçıp kendimizi kurtarmaya çalışarak. Sonra anladılar ki bizi böyle dışardan durduramayacaklar, bizi insanlara kötü göstermeleri lazım,birileri geldi, yüzleri maskeli esnafların camlarını kırdılar, atmleri falan onlara herkes hep bir ağızdan dur dedi dur yapma zarar verme biz suçlu olmayalım sonra. Bu insanları kim ne amaçla oraya soktu çok açık. Zaten hep en ortaya geçip "arkadaşlar taş atalım", "arkadaşlar meydana çıkalım" diyen insanlardı bunlar herkes ne mal olduklarını anlıyordu. Bunu siz anlayamazsınız, anlasanız da kabul etmezsiniz ama olan bu. Ama hiç pişman olmadım gittiğime, kimsenin kötülüğünü de istemedim, sadece biraz özgürlük hepsi bu, öldürmeleri gerekmezdi. Polis tarafından sıkıştırılan, dövülen, psikolojisi bozulan arkadaşlara değinmiyorum eminim değinsem ooooh iyi olmuş çekecek arkadaşlar var. 8kişi öldü, eller vicdanlara lütfen.
Ayrıca Berkin Elvan 15 yaşında 16 kilo öldü. Müslümanlık ölünün arkasından konuşma der. Dininiz, vicdanınız varsa artık şu küçük çocuğu karıştırmayın, rahat bırakın yeter.

6- Gelelim en çok güldüğüm cümlenize. Halkı hoşgörülü olmaya çağıran AKP :D
a. Yüzde elliyi evde zor tutuyorum!
b. Polise emri ben verdim!
c. Balyoz davasının savcısı benim!
d. Ananı da al git!
e. Afedersiniz Ermeni, Biliyorsunuz Alevi ...
f. Berkin Elvan'ın annesini, nolursa olsun evladını kaybetmiş bir anayı yuhalatması!
g. Bir kadın olarak sus!
h. İki ayyaşın yaptığı yasa... (Atatürk&İnönü)

daha o kadar çok sayarım ki ama zaman harcamak istemiyorum internette hepsi mevcut.

7- Cumhurbaşkanlığı tarafsız bir kurumdur ve öyle de kalacaktır.

Recep yine 8.defa acilisini yaptigi fabrikayi,sivasi yapilan okulu ilk defa aciyo gibi yapicak.Kullanimda oldugunu bildigi halde acilisa gidip alkislayan keriz olan da bunu yiyecek.Hangi birine gulesin bunlarin :KK45:

Back
X