Kim suçlayıcı Ak partili olarak biz mi yoksa muhalafetin yaptıgı hatayı Ak partiye yıkan sizler mi?
Maşallah bu millet eti sebzeyi alamıyor ama ne hikmetse askeri ücretli işcisinin bile cebinde akıllı telefonla teknolojide çığır açıyor
Muhafazakarlar değil hanımefendi,bu ülke son seçimde de gösterdi ki, tüm partiler birlik olup tek hedefe yönelerek bir Ak parti ve Partililere karşı bir kincilik ve düşmancılık yarattı.( Sözde milliyetci olan bir parti olan mhp neden seçimlerde ülkenin bölünmez bütünlüğüne darbe vuran pkk partisi hdp tek söz etmezken her meydan da Ak partiye yüklendi acaba?!)
Yasaları Ak parti koymadı ki, bu yasalardaki açıklık için Ak partiyi suçluyorsunuz?!
Özgürlükler ellerinden alınıyor mu? Hangi özgürlük bu? Müslümanların mübarek ayı olan Ramazanda bile lgbt yürüyüşü yapan,halka açık olan bir meydanda bikini eylem yapanlara izin vererek mi özgürlükler kısıtlanıyor?Ülkenin cumhurbaşkanın ölmüş anasına karısına kızına küfredecek kadar basitleşen bir ülke olduk. Daha nasıl bir özgürlük istiyordunuz acaba öğrenebilirmiyim?
Gençleri göz göre göre öldürüyor mu?!
Hangi gençler bu hanımefendi? Gezi olaylarında çıkıp ortalığı yakan yıkan terör estiren gençler için ''Onları tertemiz alınlarından öpüyorum '' diyerek suça teşvik eden ve sözde ekmek almaya giderken ölen berkinler ve sokağa inin çağrısıyla sokakta terör estirip başı ezilerek öldürülen Yasin börü gibi kürt gençlerinin katili selahattin gibi mi mesala?
Yoksa tüm bu ortamlarda halkı hoş görülü olmaya çagıran Ak parti mi gençleri öldürüyor
mhp daha seçim sabahı rengini belli etmişti. Halkım bana muhalefet olma görevi verdi diyerek. Cumhurbaşkanlıgı kendi başına bir ayrı kurumdur ve hiç kimsenin pazarlık konusu olamaz!!!..
Öncelikle sizin için üzüldüğümü söyleyerek başlayayım. Fanatiklikten gözünüz kör olmuş. Lütfen takım tutar gibi bağlanmayın siyasi figürlere, aklınızı mantığınızı kenara atmayın, sorgulayın.
1- Kim suçlayıcı Ak Parti mi yoksa muhalefetin yaptığı hatayı Ak Partiye yıkan sizler mi? derken ne demek istediğinizi bile anlayamadım fakat, AKPnin koalisyon görüşmesi yaptığı tek parti olan CHP'ye bile koalisyon teklifi değil, kendi arzu ettikleri gibi erken seçime kadar geçiçi bir hukumet lutfetmeleri pek tabi ki AKP'nin suçudur. Açıkça yasalara aykırıdır. Ayrıca "sizler" diyerek beni tanımadan etmeden hedef göstererek yaptığınız suçlama gözümden kaçmadı.
2-Millet et alamazken nasıl telefon alıyor demişsiniz. Bu da en klişe laf oldu. Ben pek son model cep telefonu kullanan asgari ücretli görmedim genelde çocuklarını doyurma peşindeler. Fakat bir lüks tüketim aşkının olduğu doğru. Bunun da sebebi belki AKP iktidarından sonra kullanımı %1000lere varan artışıyla ve gelirine bakılmaksızın nerdeyse herkese dağıtılan kredi kartlarıyla bir alakası vardır. Gençleri apolitikleştirip, popüler kültüre bağlamak, tüketim çılgınlığına önayak olmak, kredi kartına ulaşımı kolaylaştırıp borçlandırmak, borçları ödemesi için eşşek gibi çalıştırıp kuş kadar maaş vermek ve bunun bir kısırdöngü halinde ilerlemesini sağlamak AKPnin hırsla devam ettirdiği bir politika zaten.
3-Aa kusura bakmayın hiçbir parti AKPyi eleştiremezdi değil mi? Yahu MHP nasıl eleştirir kutsal AKP'yi!!!! 17-25 Aralık AKPnin kirli çamaşırlarını ortaya dökmedi çünkü, bütün kamu kuruluşlarında çaycısına kadar kadrolaşmayı AKP yapmadı, istediklerini birinci istemediklerini ikinci sınıf insan yerine koymadı çünkü AKP...Ayrıca sevgili hanımefendiciğim Recep Tayyip Erdoğan ve AKP seçimden önce çözüm sürecinden vazgeçmiş görünmüyordu Kürt nüfus oylarını tamamen kaybetmemek adına. Ne zamanki 7 haziranda kaybettiği belli oldu o zaman düşman kesildi Kürtlere...Belki Devlet Bahçeli bunu eleştiriyordur. Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın körü körüne.
4-Bu yılki LGBT gösterilerinde biraz aşırıya kaçıldığını ben de düşünüyorum fakat artık şunu anlaması gerekiyor AKP fanatiklerinin BU ÜLKEDE HERKES MÜSLÜMAN DEĞİL OLMAK ZORUNDA DA DEĞİL! Çekin artık ellerinizi vicdanlarımızdan, yeter yargılamayın herkesi Müslüman ayı yok 99%u Müslüman olan ülke diye. Yeter. Ben seninle Allah arasına girmiyorsam, seni dininle yargılamıyorsam siz de beni yargılamayın yeter. Kaldı ki ben başörtülü insanların haklarına kavuşmasına sanki ben kavuşmuşum gibi sevindim. Biraz empati artık, yeter.
5- Pardon hanımefendi Gezi olaylarında neredeydiniz ? Olayların içinde miydiniz yoksa evinizdeki televizyonunuzdan AKPnin satın aldığı medyanın haberlerinden, AKP kurmaylarının o acayip(!) objektif açıklamalarından mı takip ettiniz? Eğer azıcık mürekkep yalamış biriyseniz haberin birçok kaynaktan doğrulanmadığı sürece yalan olma ihtimalinin yüksek olduğunu bilirsiniz.
Ben Gezideydim hanımefendi. Ethem Sarısülük az önümde öldü. Oradaydım yani, ben de ölebilirdim. Burda çiçek çocuk edebiyatı yapmak istemem. Ama çiçek gibiydik gerçekten, kimseye zarar vermedik. "Gezide ilk 3 gün" der herkes, evet ilk 3 gün biz bizeydik, kimseye zarar vermedik, sadece bize karışmayın dedik kendi halimizde, pasif direnişle, polis vurunca kaçıp kendimizi kurtarmaya çalışarak. Sonra anladılar ki bizi böyle dışardan durduramayacaklar, bizi insanlara kötü göstermeleri lazım,birileri geldi, yüzleri maskeli esnafların camlarını kırdılar, atmleri falan onlara herkes hep bir ağızdan dur dedi dur yapma zarar verme biz suçlu olmayalım sonra. Bu insanları kim ne amaçla oraya soktu çok açık. Zaten hep en ortaya geçip "arkadaşlar taş atalım", "arkadaşlar meydana çıkalım" diyen insanlardı bunlar herkes ne mal olduklarını anlıyordu. Bunu siz anlayamazsınız, anlasanız da kabul etmezsiniz ama olan bu. Ama hiç pişman olmadım gittiğime, kimsenin kötülüğünü de istemedim, sadece biraz özgürlük hepsi bu, öldürmeleri gerekmezdi. Polis tarafından sıkıştırılan, dövülen, psikolojisi bozulan arkadaşlara değinmiyorum eminim değinsem ooooh iyi olmuş çekecek arkadaşlar var. 8kişi öldü, eller vicdanlara lütfen.
Ayrıca Berkin Elvan 15 yaşında 16 kilo öldü. Müslümanlık ölünün arkasından konuşma der. Dininiz, vicdanınız varsa artık şu küçük çocuğu karıştırmayın, rahat bırakın yeter.
6- Gelelim en çok güldüğüm cümlenize. Halkı hoşgörülü olmaya çağıran AKP
a. Yüzde elliyi evde zor tutuyorum!
b. Polise emri ben verdim!
c. Balyoz davasının savcısı benim!
d. Ananı da al git!
e. Afedersiniz Ermeni, Biliyorsunuz Alevi ...
f. Berkin Elvan'ın annesini, nolursa olsun evladını kaybetmiş bir anayı yuhalatması!
g. Bir kadın olarak sus!
h. İki ayyaşın yaptığı yasa... (Atatürk&İnönü)
daha o kadar çok sayarım ki ama zaman harcamak istemiyorum internette hepsi mevcut.
7- Cumhurbaşkanlığı tarafsız bir kurumdur ve öyle de kalacaktır.