3 alana 1 hediye!! Her şey 5 Tl / Kapanıyorr yetişen alır

Karar veremeyen arkadaşlar yarın akşama kadar karar verin olur mu birinin sorduğunu başkası soruyor iki tarafa da net cevap veremeyince ben zararlı çıkıyorum:)) kim net cevap verirse ürünler onundur diyorum ve sizleri bekliyorum

Yakında konuyu kapatıyorum o yüzden 3 alana 1 hediye kampanyası başlatıyorum ve her şey sadece 5 Tl :)

Ayakkabı 38 numara orijinal nike 10 Tl sadece kıyafetler de montlar dışında hepsi 5 Tl :) ayakkabılar da 5 Tl evet :)) genelde kıyafetler 38-40 beden ama aralarında bol veya dar olanlar da var tabi.

Ayakkabı 38 numara orijinal nike 10 Tl sadece kıyafetler de montlar dışında hepsi 5 Tl :) ayakkabılar da 5 Tl evet :)) genelde kıyafetler 38-40 beden ama aralarında bol veya dar olanlar da var tabi.

aaaa diğer ayakkabılarda 38 sanırım ozaman küçüklermiş bana 5 tl ye birde kaçırdım ayagım 39 . Bu sectıgım kıyafetler 38-40 mı hep 34 36 gıyıyorum

aaaa diğer ayakkabılarda 38 sanırım ozaman küçüklermiş bana 5 tl ye birde kaçırdım ayagım 39 . Bu sectıgım kıyafetler 38-40 mı hep 34 36 gıyıyorum

dedim ya aralarında bol veya dar olanlar da var. 39 numara olarak yanılmıyorsam kırmızı onu çiçekli olan belissima ayakkabı var

dedim ya aralarında bol veya dar olanlar da var. 39 numara olarak yanılmıyorsam kırmızı onu çiçekli olan belissima ayakkabı var

anladım cnm,neyse bana kısmet degılmiş hayırlı satışların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…