- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 35
- Konu Sahibi Eslemmm111
5 kilo cnmMerhaba kac kilo suan kiziniz??
Ona gore kiyafet listeliyecegim size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 kilo cnmMerhaba kac kilo suan kiziniz??
Ona gore kiyafet listeliyecegim size
Masallahh 0-3 ayliklar olmaya baslamistir onlar 6.5 kiloya kadar5 kilo cnm
5 kilo cnm
Boyu uzun cnm 0-3 Lee boydan olmuyoMasallahh 0-3 ayliklar olmaya baslamistir onlar 6.5 kiloya kadar![]()
Cnm ihtiyacım olmasa ikinci el bakmam ki tabiki karşılarımelimde kizlarimin kiyafetleri var. ikisinide buyuttuler sifir gibi degiller. bedendelri olur mu bilmem buyuklu kucuklu. satmayi dusummuyorum. etrafimda ihtiyaci olan birini de bulamadim. kargo ucretini oderim dersen gondereyim. gercekten ihtiyacin varsa ilerde kuculenleride gonderirim.
tamam. dedigim gibi cook super kiyafetler diyemiyorum. ikisinede giydirdim sonuçta. mevsimide karisiktir. sen adres gonder özelden gondereyim. insallah isine yararlar. yaramazsa sende ihtiyaci olana verirsin.Cnm ihtiyacım olmasa ikinci el bakmam ki tabiki karşılarım
Gozde hanim onun icin ozel aparatlar vat ya yatagin altina serilen bi ozel kilif yada benim kullandigim gibi beze takilan minik bir alet.. Harekete duyarli biraz hareket etmeyince yani nefes almayinca once titriyor bebegin hareketuni sagliyor .. Gene hareket yoksa otup size haber veriyor.. Ben cok memnun kalmistim.. Rahat rahat uyuyordum 32 haftalik dogdu kizim..Aa kaç haftalık kaç kilo doğdu ama çok zor bişe ben uyuyamadım doğduğunda ya nefes almazsa diye
Aa öyle bişe bilseydim alırdım şimdi zaten sesi maşallah inletiyo :)Gozde hanim onun icin ozel aparatlar vat ya yatagin altina serilen bi ozel kilif yada benim kullandigim gibi beze takilan minik bir alet.. Harekete duyarli biraz hareket etmeyince yani nefes almayinca once titriyor bebegin hareketuni sagliyor .. Gene hareket yoksa otup size haber veriyor.. Ben cok memnun kalmistim.. Rahat rahat uyuyordum 32 haftalik dogdu kizim..
sekerı oldugu ıcın 2100 dogdu.. yalnızca nefes almasında sorun vardı.. minik bir operasyon gecırdı akcıgerınden.. valla sımdı tam bır canavar 26 aylık oldu bıle... ama yogun bakım gunlerı cok zordu 15 gun kaldı ama bana yettı..Aa öyle bişe bilseydim alırdım şimdi zaten sesi maşallah inletiyo :)
Kaç kilo doğdu
Bi sorunu varmıydı
Bnmkinde kalpte delik böbreğinde taş var
bu arada buldunuz mu 3-6 ay kıyafet?? listeliyimmi elimdekilerisekerı oldugu ıcın 2100 dogdu.. yalnızca nefes almasında sorun vardı.. minik bir operasyon gecırdı akcıgerınden.. valla sımdı tam bır canavar 26 aylık oldu bıle... ama yogun bakım gunlerı cok zordu 15 gun kaldı ama bana yettı..