• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3-6 AY İÇİN KIZ BEBEK KIYAFETLERİ ARIYORUM

0-3 aylık olanlar 6.5 kıloya kadar
Mothercare marka
3 adet beyaz tulum
6 tane atlet kolsuz

Markasininbilmedigim;)
2 adet penye hirka ve bir adet alti var
Toplam 25 tl

Dusunur musunuz?? Resim gonderebilirim..

elimde kizlarimin kiyafetleri var. ikisinide buyuttuler sifir gibi degiller. bedendelri olur mu bilmem buyuklu kucuklu. satmayi dusummuyorum. etrafimda ihtiyaci olan birini de bulamadim. kargo ucretini oderim dersen gondereyim. gercekten ihtiyacin varsa ilerde kuculenleride gonderirim.

:KK66:) ozaman 3-6 ayliklar var yuklemistim
Neler kaldi bakiyim resim gonderiyim size

elimde kizlarimin kiyafetleri var. ikisinide buyuttuler sifir gibi degiller. bedendelri olur mu bilmem buyuklu kucuklu. satmayi dusummuyorum. etrafimda ihtiyaci olan birini de bulamadim. kargo ucretini oderim dersen gondereyim. gercekten ihtiyacin varsa ilerde kuculenleride gonderirim.
Cnm ihtiyacım olmasa ikinci el bakmam ki tabiki karşılarım

Cnm ihtiyacım olmasa ikinci el bakmam ki tabiki karşılarım
tamam. dedigim gibi cook super kiyafetler diyemiyorum. ikisinede giydirdim sonuçta. mevsimide karisiktir. sen adres gonder özelden gondereyim. insallah isine yararlar. yaramazsa sende ihtiyaci olana verirsin.

benim buyuk kizimda prematureydi bu arada.

Aa kaç haftalık kaç kilo doğdu ama çok zor bişe ben uyuyamadım doğduğunda ya nefes almazsa diye

Aa kaç haftalık kaç kilo doğdu ama çok zor bişe ben uyuyamadım doğduğunda ya nefes almazsa diye
Gozde hanim onun icin ozel aparatlar vat ya yatagin altina serilen bi ozel kilif yada benim kullandigim gibi beze takilan minik bir alet.. Harekete duyarli biraz hareket etmeyince yani nefes almayinca once titriyor bebegin hareketuni sagliyor .. Gene hareket yoksa otup size haber veriyor.. Ben cok memnun kalmistim.. Rahat rahat uyuyordum 32 haftalik dogdu kizim..

Gozde hanim onun icin ozel aparatlar vat ya yatagin altina serilen bi ozel kilif yada benim kullandigim gibi beze takilan minik bir alet.. Harekete duyarli biraz hareket etmeyince yani nefes almayinca once titriyor bebegin hareketuni sagliyor .. Gene hareket yoksa otup size haber veriyor.. Ben cok memnun kalmistim.. Rahat rahat uyuyordum 32 haftalik dogdu kizim..
Aa öyle bişe bilseydim alırdım şimdi zaten sesi maşallah inletiyo :)
Kaç kilo doğdu
Bi sorunu varmıydı
Bnmkinde kalpte delik böbreğinde taş var

Aa öyle bişe bilseydim alırdım şimdi zaten sesi maşallah inletiyo :)
Kaç kilo doğdu
Bi sorunu varmıydı
Bnmkinde kalpte delik böbreğinde taş var
sekerı oldugu ıcın 2100 dogdu.. yalnızca nefes almasında sorun vardı.. minik bir operasyon gecırdı akcıgerınden.. valla sımdı tam bır canavar 26 aylık oldu bıle... ama yogun bakım gunlerı cok zordu 15 gun kaldı ama bana yettı..

sekerı oldugu ıcın 2100 dogdu.. yalnızca nefes almasında sorun vardı.. minik bir operasyon gecırdı akcıgerınden.. valla sımdı tam bır canavar 26 aylık oldu bıle... ama yogun bakım gunlerı cok zordu 15 gun kaldı ama bana yettı..
bu arada buldunuz mu 3-6 ay kıyafet?? listeliyimmi elimdekileri

Back