Bebek İkinci El 3-6 ay erkek bebek kislik temiz kullanilmis kiyafet ariyorum

Arkadaslar uygun fiyatli sifir yada cok temiz kullanilmis urunler arıyorum
Canım bunlar var bende altlı üstlü takım yelek hiç kullanılmadı diğer kapşonlu takımda iki üçkez dısarı çıkarken kullandık düşünürsen uygun veririm

Eklentiler

• PhotoGrid_1409051164547.jpg
    PhotoGrid_1409051164547.jpg
    637 KB · Görüntüleme: 84
Canım bunlar var bende altlı üstlü takım yelek hiç kullanılmadı diğer kapşonlu takımda iki üçkez dısarı çıkarken kullandık düşünürsen uygun veririm
Polar olan guzelmis ama sadece onun icin kargo parasi vermiyeyim simdi baska varsa onlarada bakayim yoksa diger paylasimlarida goreyim olmazsa alirim

Canım varda onlae yıprandı bunlar kullanılmadı.tamam sen bak eğer istersen yazarsın bende uygun vercem zaten görüşürüz duruma göre.inşallah gönlünce bulursun
Polar olan guzelmis ama sadece onun icin kargo parasi vermiyeyim simdi baska varsa onlarada bakayim yoksa diger paylasimlarida goreyim olmazsa alirim

Bende var tatlım.aslında satılmıştı ama bugün banka beğenmedği için iptal öldü.penye tulumlar,kadife tulum var şapkayı,kot salopet,hırkalı takım,bodyler v.s profiline bakabilirsin.istanbulda oturuyorsanız eldende görebilirsiniz

Kizlar tesekkur ederim hepinize ama baska alternatiflerede bakmak istiyorum toplu urun almak istiyorum ayri ayri kargo ucreti odemiyeyim

Back