Ben yazacaktım şimdi angry sen yazmışsın sağolasın canım.Okan programın sonunu buna ayırdı.Duyarlılığını takdir ettim.Akut ekibi vs bağlanıp bilgi veriyor şu an.Anlamadığım çocuk gerçekten o kadar yüksek duvarı nasıl tırmanıp aşmış?Show u açın.....
programda herkes bu işte bir şey var diyor:44:
Evin bahçe duvarının resmini gösteriyorlar , çoçuk nasıl atlar ki ordan. Duvarın üstünde çit varmış .
Buna rağmen babası duvarda atladı demiş.
Rüya Ersavcı anlatıyor,o civarda oturuyormuş
Anne evdeymiş , fenalaşmış yatıyor diyorlarmış :44::44::44:
Cidden çok garip ,çocuk bulunsa da rahatlasak.
Çok garip gerçketen.
O eve iki kamara konsaydı yanlış hesaplamadıysam en fazla 600 tl. Çocuğun iki kere kaçışı olmuş, ben anne değilim ama ben bile böyle bir olayı misafirlerimle yaşasam yine tüm emniyet sistemini kurarım.
Annemin bir çözümü vardır mesela hırsızlara karşı ,tüm balkon kapılarında tepsi dayar, biz orada kaldığımızda, onlar uyurken sigara içmek için kapı açarken annem tepsilerin yerini değiştirdiğimizi bile duyar.
Yanii tabii ki çocuğun bulunmasına odaklanmış durumdayız ama. Anne neden ortada yok demiştik onunla ilgili annenin kötü olduğu ve evde yattığını söylemişler de hangi anne bu durumda evde yatar ne olursa olsun çıkar arar birşeyler yapar metanetli olmaya çalışır daha kötü haberi alınmadı ya hiçbir şekilde anne ne görülmüş ne birşey. Rüya Ersavcı bağladı Okan'a o yıllardır orada oturuyormuş aramalara katılmış filan ama anne yoktu ortada diyor enteresan geldi bana yani bilmiyorum Nasuhta bazı şeyler ima etti ama.
Ya gerçektende garip bir durum var oratada anlamadım gitti İnş. kötü birşey yoktur ve inş. bulunur çok geçmeden
Anne belki çok kötü durumdadır, bilemeyiz, herkes farklı tepki verebilir
Sen böyle yazınca yıllar öncesine gittim, kızım 15 aylıkken yüksek ateşten havale geçirmişti(( eşim yavruma suni teneffüs yaparken ben sokağa nasıl fırladığımı kendimi bir arabanın önüne nasıl attığımı bilmiyorum, arabayı durdurup çocuğumu hastaneye götürmesini istemiştim, eve bir anda komşular doldu sağolsunlar, eşim kızımı o durdurduğum arabaya atıp hastaneye götürdü, bense merdivenlere oturup kaldım, Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Pamir çıksın artık ortaya, sağsalim çıksın
Bi gariplik var ya ne bileyim
2.40'a dikkat edin ne diyo
[video=youtube;_b4EDnYi3aI]https://www.youtube.com/watch?v=_b4EDnYi3aI[/video]
Açılmıyor .
Ne diyor merak ettim .
çocuk değil komando sanki p... diyobi baba çocuğu kaybolduğunda rahat bi şekilde böyle küfürle tepki verebilir mi ki:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?