3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Show u açın.....
Ben yazacaktım şimdi angry sen yazmışsın sağolasın canım.Okan programın sonunu buna ayırdı.Duyarlılığını takdir ettim.Akut ekibi vs bağlanıp bilgi veriyor şu an.Anlamadığım çocuk gerçekten o kadar yüksek duvarı nasıl tırmanıp aşmış?

Yanii tabii ki çocuğun bulunmasına odaklanmış durumdayız ama. Anne neden ortada yok demiştik onunla ilgili annenin kötü olduğu ve evde yattığını söylemişler de hangi anne bu durumda evde yatar ne olursa olsun çıkar arar birşeyler yapar metanetli olmaya çalışır daha kötü haberi alınmadı ya hiçbir şekilde anne ne görülmüş ne birşey. Rüya Ersavcı bağladı Okan'a o yıllardır orada oturuyormuş aramalara katılmış filan ama anne yoktu ortada diyor enteresan geldi bana yani bilmiyorum Nasuhta bazı şeyler ima etti ama.

programda herkes bu işte bir şey var diyor:44:

Çok garip gerçketen.
O eve iki kamara konsaydı yanlış hesaplamadıysam en fazla 600 tl. Çocuğun iki kere kaçışı olmuş, ben anne değilim ama ben bile böyle bir olayı misafirlerimle yaşasam yine tüm emniyet sistemini kurarım.
Annemin bir çözümü vardır mesela hırsızlara karşı ,tüm balkon kapılarında tepsi dayar, biz orada kaldığımızda, onlar uyurken sigara içmek için kapı açarken annem tepsilerin yerini değiştirdiğimizi bile duyar.

Son düzenleme:

Ya gerçektende garip bir durum var oratada anlamadım gitti İnş. kötü birşey yoktur ve inş. bulunur çok geçmeden

Bu olayı bir kaç kez daha yaşamışlar.Önlem almamaları gerçekten şaşırtıcı.

Anne belki çok kötü durumdadır, bilemeyiz, herkes farklı tepki verebilir

Sen böyle yazınca yıllar öncesine gittim, kızım 15 aylıkken yüksek ateşten havale geçirmişti(( eşim yavruma suni teneffüs yaparken ben sokağa nasıl fırladığımı kendimi bir arabanın önüne nasıl attığımı bilmiyorum, arabayı durdurup çocuğumu hastaneye götürmesini istemiştim, eve bir anda komşular doldu sağolsunlar, eşim kızımı o durdurduğum arabaya atıp hastaneye götürdü, bense merdivenlere oturup kaldım, Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Pamir çıksın artık ortaya, sağsalim çıksın

Çok geçmiş olsun. Tabii ki nasıl tepki vereceğini bilemezsin. Bilmiyorum pekçok gariplik var yanii nasıl o duvarı aştı gibi, nasıl kimse görmedi gibi vs.. İnşaşalh bulunsun artık yaaa şu an insanlar gönderiliyor başka kişide istenmiyor köpekler koku alamıyormuş çok kişi olunca sabah gelip gececilerden devralsınlar demiş akut görevlileri çünkü kalabalık bir yandan zorlaştıyormuş aranmasını o kadar kişiye de doğru şekilde arama için direktif vermek kolay değil. Allah yardımcıları olsun orada olmayı isterdim ama dualarımız onlarla ben bulunacağına inanıyorum bir yerlerde yorgunluktan uyuyakaldığını düşünmek istiyorum.

Ağlamaktan gözlerim şişti lanet olsun bu Ülkeye
Sokakta ölsen kimse dönüp bakmıyor minicik bebek nasıl mudahale etmezler.Yaaa benim aklıma şu da geldi bu kadar haber verildi bu duruman faydalanmak isteyen itlerde olabilir nasıl olsa kayıp diye bebeğime biri sevmek için elini uzatsa atmaca gibi saldırıyorum kim olursa olsun.İnşallah kötü birşey gelmemiştir başına uyuycam uyuyamıyorum çoook üzüldüümmm Denize düşen bebek sonra pamir sonra bütün kaybolan başına kötü iş gelen bebeklere aklımı yitiricem

Hatırlıyorum bundan yıllar evvel Diyarbakır da annem ben 3.5 yaşındaki erkek kardeşim ordu pazarındayız......ben hastaydım bir köşede oturuyordum annem alı§veriş yapıyordu..........kardeşim bizi bırakıp ordu pazarından ayrılmış birkaç km ötedeki oturduğumuz lojmana yürüyerek ulaşmış........akıl alır gibi değil.......birkaç saat sonra evin önünde kraker yerken bulduk
Çocuk yürümüş gitmiştir....ama yalnız bir çocuğu farketmemeleri mümkün değil

Baba cok garip geldi bana benim cocugum kaybolsa cikar deli gibi onu ararim twet atin demeyle felan ugrasmam insallah aile ile ilgili birsey cikmaz işin içinden

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artı 1 de akşamki yayının tekrarı şimdi babası çıkacak.
Akşam 19.00 dan sonraki canlı yayını

2.40'a dikkat edin ne diyo

[video=youtube;_b4EDnYi3aI]https://www.youtube.com/watch?v=_b4EDnYi3aI[/video]

çocuk değil komando sanki p... diyo bi baba çocuğu kaybolduğunda rahat bi şekilde böyle küfürle tepki verebilir mi ki:26::26:

Benimde icime kurt düstü. Allahim ne zor ya. Kücücük yavru savunmasiz. Bu ihtimali düsünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…