3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Akuttan Nasuh Bey konuşuyor showda

Bak Nasuh'ta dedi farkettin mi bu olayda kafamı karıştıran şeyler var ama dedi bulunmasını temenni ediyoruz dedi bazı gariplikleri o da farketmiş demek ki ama çok fazla insan arıyor dedi. Herkes seferber olmuş durumda başka şeyler çıkmaz altından inşallah..

İnşaatlar mı varmış etrafta ? Daha kötü oldum şimdi
Aklıma gelmişti ama sormaya bile dilim varmadı .
Allah ım sen koru meleği , ne olur iyi olsun , bulunsun hemen.

Evet maalesef twitterda paylaşmışlardı doğru ise...Bir de fotoğraf paylaşmışlardı ki çok ürkütücü ben bile ürperdim.

Bende uyur gezermişim ya bahçede yakalıyorlardı yada tam çıkmak üzereyken bir kere aynanın karşısına geçmişim saçımı düzeltmişim kardeşim görmüş abla nereye gidiyorsun demiş okula demişim götürmüş yatağa geri yatırmış

Son düzenleme:

İşte bazı çocuk fazla cesur oluyor. Bir de meraklı oluyor. Ben hiperaktif değildim çok uslu bir çocuktum ve sessizdim içime kapnıktım. Ama böyle aynı kardeşin gibi hep kaçacağım anı kollarmışım. Bir de sessiz bir çocuk olduğumdan sinsi sinsi çok güzel becerirmişmim bu işi uzun süre yokluğumu farketmezlermiş. Annem beni babama emanet ediyomuş. Babam gazete okumaya dalınca çıkıyomuşm ama hep komşular yakalardı beni.

Bir kere yazlık bir yerde kaçtım böyle ormanlık bir yerlere. Karşıma ayı gibi köpek çıktı. O yaşta köpekten hızlı koşup annemlerin yanına ulaştığımda korkudan yığılıp kalmıştım. Son kaçışımdı.

O zamanlar hem ortam çok kötü değildi. Hem de mahallelerde oturduk yani. Böyle orman diplerinde müstakil villalarda komşularla muhattap olunmayan yerlerde yaşamadık ki.Baksana komşu görmüş bahçeye atmış çocuğu. Çocuk tekrar kaçmış. Eskiden olsa ilk dayağımı komşudan yerdim heralde anneme götürürdü bağıra çağıra beni.

eski komşuluk kalmadı ne yazık ki :S

Ben bunu da yapıyordum ama gece evden çıkmayı beceremiyordum. Sabah uyandıklarında beni kapının önünde uyurken buluyolarmış. Ay ne sorunlu çocukmuşum ya

Ben bunu da yapıyordum ama gece evden çıkmayı beceremiyordum. Sabah uyandıklarında beni kapının önünde uyurken buluyolarmış. Ay ne sorunlu çocukmuşum ya
Bizimkilerde bir süre sonra anahtarları saklamaya yada boyumun yetmeyeceği yerlere asmaya başlamışlardı. Bizim bir tanıdığın çocuğunda da vardı uyurgezerlik sahile yakın bir sokakta oturuyorlardı çocuk plaja kadar gitmiş ayağı suya değince uyanmış. Uyurgezerlikte çok tehlikeli

Benim uykum çok ağır rüya görüyorum evin içinde dolaşıp rüyayı canlı yaşıyorum Çocuk fenaymış yalnız iyi ki uyanmış. Zor uyanılıyor benim bildiğim o durumdan. Ben hiç uyanmadım en azından.

Arkadaşlarımla konuşyordum da hep geçmişte yaşananlar aklımıza geldi,
Savcılık, komşuların yada akrabaların evlerine arama çıkartabiliyor mu bu durumda?

ay o uyurgezerlik kötü işte yaa gece gece çıksa aman neler gelir başına düşsen bir yere Allah korumuş. Okula gidiyormuş demişsin bir de ha düiün artık nasıl bilinç yok çok tehlikeli.

Bende çok sessizdim sakindim annemin gözünün önünden ayrılmazdım hatta hani öğlen uykusuna yatırırlar ya ben kalkınca anne gelebilir myim dermişim odamdan düşün artık öyle bir kızmışım ki bir çocuk uyanınca ağlamaz mı camın önündeymişim beşiğim kalkar camdan dışarı bakarmışım. Kardeşimde tam tersi işte inanılmaz yaramaz neler geldi başına neler. Bir keresinde de boğuluyordu katalitik sobamız vardı annem soba yamayan odaya koyardı gece ısınsın yatalım sıcak sıcak diye onun tüp ile borusunu bağlayan kelepçesi vardı yedeği çekmeceymiş. Annem beni poğaça almaya gönderdi kendide çay koymaya gidiyor mutfağa, atıyor ağzına onu bulmuş işte daha küçücük yani annem geliyor ki çırpınıyor o hışımla hemen elni atıyor boğazına ilkten çııaramıyor ikinci denemesinde çıkarıyor ben geldim hayal meyal annem bir yanda kardeşim bir yanda annem zaten şoka girmiş o an onu yapmış ama. Dr aradık uyumuştu kardeşim uyanınca birşeyler yedirin ve konuşturun konuşmasında sorun olursa konuşamazsa getirin demişti ses tellerine zarar gelmiştir diye ama sorun olmadı dr hayatını kurtarmışsınız demiş Allah korusun yanii kardeşime hep takılırım sen mucize hayattasın başına gelmeyen kalmadı diye denizde bile boğuluyordu Mersin'de kuzenler bunu oturtmuş kavgaya tutuşmuş şakasına dalga da alıp götürmüş bunu çırpınyor insanlar görmüş ki büyük delikanlı bunlar yanii annemler yukarı taraftaymış yaa neler neler ne çektim şu kardeşimde ama birşey olmadı neyse ki ay düşünemiyorum..

programda herkes bu işte bir şey var diyor:44:

Son düzenleme:
Show u açın.....

Evin bahçe duvarının resmini gösteriyorlar , çoçuk nasıl atlar ki ordan. Duvarın üstünde çit varmış .
Buna rağmen babası duvarda atladı demiş.
Rüya Ersavcı anlatıyor,o civarda oturuyormuş
Anne evdeymiş , fenalaşmış yatıyor diyorlarmış :44::44::44:

Cidden çok garip ,çocuk bulunsa da rahatlasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…