3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Bu konu ile ilgili tek fikrim var boyle aci bir durumda beyan etmek istemezdim ama cocuk duyabiliyir dogustan ozru yok ve uc bucuk yasinda konusamiyor ki bu duruma genelde aile ici travmalar sebep olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bazıları 2 kere bakıldı diyo
bazıları bakılmadı diyo
hangisi doğru

ALLAH rahmet eylesin cennet kuşuna,çok acı bişey
çocuk kapıyı nasıl açıyor,kapıyı kitllemiyormu bu insanlar

yalnız havuzlar da renk olarak koyu
hani dibi görünmüyo sanki

bana mı öyle mi geliyo yoksa

Dün o havuzun arandığını söyleyenler varmış, yan evin bahçıvanı aranmasını falan istememiş zaten arandı diye kadın ısrar etmiş falan

Çocuğu sonradan attılar havuza büyük ihtimal.Su iyi bir delil yok etme yöntemidir.

Kiyamam cesedi teshir edilmis de kiziyorum iste. Evlerinde havuz olan komsularin varken once oralara neden bakmiyorlar hemen bulunup kurtarilabilirdi

Çocuğu sonradan attılar havuza büyük ihtimal.Su iyi bir delil yok etme yöntemidir.

Bencede bir gundur riyorlardi bulurlardi yoksa zaten babasi mahalleden cikcak falan demis

Olamaz ya hep bir umudum vardı
Nasıl olur yavrum ya

[FONT=pt_sansregular][h=2]Her şey dün sabah 09:00 sıralarında başladı. 3,5 yaşındaki Pamir, ailesi uyandığında evde yoktu. Jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri seferber oldu, Pamir'in önce evin sonra bahçenin kapısından çıkıp kaybolduğu ihtimali üzerine aramalar başlatıldı. Küçük çocuğun kaybolduğu haberi kısa sürede sosyal medyada duyuldu, İstanbul ayağa kalktı. Gece boyu devam eden çalışmalar sabah kahvaltısı için verilen molanın ardından yeniden başladı.Saat 14:45'te kötü haber geldi. Küçük Pamir yan villanın havuzunda ölü olarak bulundu.[/h]Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26158411.asp#

Okadar eğitimli ekip, okadar insan ve çocuğun bulunduğu nokta?

[/FONT]

Bencw yan evin bahcivani birsey yapti ve saklayip gece de havuza atti

off şimdi netten baktım pamiri havuzda bulmuşlar, içim cızz etti.
yavrum ya, onun yaşına yakın oğlum var benim de, çok tuhaf oldum.
çok ilginç bir kaybolma durumuydu bence, umarım araştrımasını yaparlar,
gerçi giden gittikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…