- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
çocuk değil komando sanki p... diyobi baba çocuğu kaybolduğunda rahat bi şekilde böyle küfürle tepki verebilir mi ki:26::26:
Benimde icime kurt düstü. Allahim ne zor ya. Kücücük yavru savunmasiz. Bu ihtimali düsünmek bile istemiyorum
Bilemiyorum ki :44:
Genel itibariyle eksik taşlar var gibi .
Normal değil bende de ama iyi düşünmeye çalışacak olursak , şaşkınlık , sinir , bilinmezlik bir de tarz olarak küfürlü konuşan biriyse , belki farkında olmadan öyle konuştu .
Başına birşey gelmeden , bulundu haberi gelsin diye dua etmekten başka elden bişey gelmiyor
önce çocuk bulunsun da sonra her şey açığa çıkar.anlatılan hikayelerde birbiriyle örtüşmeyen şeyler var yani kimseye mantıklı gelmiyor nedense.
İnsallah bulunur. Anne ortada yok babanin konusmasindaki sakinlik of of. Rabbim korusun onu. Bugun canli yayina baglandi zahideye simdi düsünüyorum da bir gariplik var gercekten
Tabii en önemlisi başına bir şey gelmeden bulunması .nasıl konuçtu bilemiyorum artık ama önce bulunsun da sonra da altında ne var çıkartılsın bi an önce.
17 kişilik 2. AKUT Ekibi Pamir'i aramak için bölgeye hareket etti.
Yalnız çevre babayı yalanlıyomuş arkadaşlar twitterda yazmışlar.
Ya içimden bi'ses bu çocuk iyi bi'yerde kaybolmadı diyo. İnşallah ben haklı çıkarım.
Ve şaşıyorum nerdeyse sürekli kaybolan çocuk haberi gelirken bu olayda nasıl böyle ülke ayaklandı şuan herkes en çok bunu sorguluyo daha martta bi'küçük çocuk kaybolmuştu onu bulamadılar ve çoğumuzun da haberi bile olmadı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?