3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

çocuk değil komando sanki p... diyo bi baba çocuğu kaybolduğunda rahat bi şekilde böyle küfürle tepki verebilir mi ki:26::26:

Bilemiyorum ki :44:
Genel itibariyle eksik taşlar var gibi .
Normal değil bende de ama iyi düşünmeye çalışacak olursak , şaşkınlık , sinir , bilinmezlik bir de tarz olarak küfürlü konuşan biriyse , belki farkında olmadan öyle konuştu .

Başına birşey gelmeden , bulundu haberi gelsin diye dua etmekten başka elden bişey gelmiyor

Benimde icime kurt düstü. Allahim ne zor ya. Kücücük yavru savunmasiz. Bu ihtimali düsünmek bile istemiyorum

önce çocuk bulunsun da sonra her şey açığa çıkar.anlatılan hikayelerde birbiriyle örtüşmeyen şeyler var yani kimseye mantıklı gelmiyor nedense.

nasıl konuçtu bilemiyorum artık ama önce bulunsun da sonra da altında ne var çıkartılsın bi an önce.

önce çocuk bulunsun da sonra her şey açığa çıkar.anlatılan hikayelerde birbiriyle örtüşmeyen şeyler var yani kimseye mantıklı gelmiyor nedense.

İnsallah bulunur. Anne ortada yok babanin konusmasindaki sakinlik of of. Rabbim korusun onu. Bugun canli yayina baglandi zahideye simdi düsünüyorum da bir gariplik var gercekten

İnsallah bulunur. Anne ortada yok babanin konusmasindaki sakinlik of of. Rabbim korusun onu. Bugun canli yayina baglandi zahideye simdi düsünüyorum da bir gariplik var gercekten

anne evde fenalaştı diyorlar.eğer kadına sakinleştirici fln yapmışlarsa ortalarda olmaması normal.ama bir baba gazatecilerle konuşurken olayı anlatıyor ve şöyle diyo;sabah kaçmış komşu görmüş bizim bahçeye ATMIŞ sonra tekrar DUVARDAN (2metre) atlamış kaçmış diyo.öncelikle bir baba çocuğu için atılmış ifadesi kullanır mı?çocuk o duvardan hiç bi destek almadan nasıl tek başına atlayabilir?hadi atladı diyelim diğer tarafa düştükten sonra mutlaka bi yeri incinir sonuçta bi çocuk için 2 metre çok yüksek bi yer.bi yeri incinse bile o çocuk çok uzağa gidemez.ve baba diyorki her şey 15 dk içinde oldu.duvardan atlayan bi tarafı incinmiş çocuk nasıl olurda 15dk da ortadan kaybolur?yani en azından duvardan atladığında ağlamaz mı bu çocuk?

3'4 araligindaki çocuk nasil kacabilio. Ben niye kacamiom?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl konuçtu bilemiyorum artık ama önce bulunsun da sonra da altında ne var çıkartılsın bi an önce.
Tabii en önemlisi başına bir şey gelmeden bulunması .
Sonrasında neler olduğu ortaya çıkar sanırım , bir sürü şey geliyor insanın aklına

Nedense hep ihtiyaç olduğunda bu kameralar ya kapalı ya da bozuk olur .

1)Ben bizim evin dış kapısını ilkokuldayken zor açardım anahtarla,
2)Çocuk daha yeni evden bu şekilde kaçmış ee?
3)Ben 23 yaşında kasım kasım kasılsam yine evdekilere duyurmadan evden çıkamazken o aile nasıl duymamış?
4)Komşu saat 9da yalınayak bebeyi dışarda bulup bahçeye bırakıp gidiyor hanginizin komşusu bunu yapabilir?
5)3,5 yaşındaki çocuk çitlerden falan nasıl atlıyo, kapıyı açmasını geçtim artık?
6)3,5 yaşındaki çocuğun ayağına bi'şey batsa sokak sevdasını bırakır ağlar eve girer.
7)Baba nasıl bu kadar sakin? İlkinde şok dedim de bebek sayılabilecek yaşta çocuğun kayboluyo bu ne sakinlik yahu manyak, pez..nk diyebiliyosun.

Bi'de keşke her kayıp haberinde böyle olabilsek ben ilk defa bu kadar seferberlik görüyorum umarım bu ilk ve son olmaz (tabii ki duam kayıpların olmaması yönünde ama olduğunda yine böyle olmalıyız). Nice çocuklar erken bulunamadığı için ölü bulundu

Bilmiyorum bu haberde amacım aileyi sorgulamak değil haddim de değil, insanız ateş düştüğü yeri yakar ama huylandım ilk okuduğumdan beri.

Tek dileğim çocuğun sağsalim bulunması...

Son düzenleme:
Yalnız çevre babayı yalanlıyomuş arkadaşlar twitterda yazmışlar.
Ya içimden bi'ses bu çocuk iyi bi'yerde kaybolmadı diyo. İnşallah ben haklı çıkarım.
Ve şaşıyorum nerdeyse sürekli kaybolan çocuk haberi gelirken bu olayda nasıl böyle ülke ayaklandı şuan herkes en çok bunu sorguluyo daha martta bi'küçük çocuk kaybolmuştu onu bulamadılar ve çoğumuzun da haberi bile olmadı:26:

Martta kaybolan çocuk bu mu? Buysa eğer şükürler olsun ki bulunmuş bu çocuk..

Eklentiler

• $BkaT9yxIIAAOITZ.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu kadar örgütlenmede ki en büyük etken işte babanın tweet atması ve tweet atın diye çağrı yapmasıdır bu tür şeyler sosyal medyada çabuk yayılıyor. Bir de ailenin durumu baya iyi galiba 4 katlı villada oturduğuna göre..
Ayrıca komşu gördüyse eğer mutlaka onunda ifadesi alınmıştır zaten..
Twitter da millet komplo teorileri yazıp duruyor arama çalışmalarındaki insanlar ne olur böyle şeyleri paylaşmayın diyorlar. Bir çocuğun kaybolmasını bile siyaset gibi abuk sabuk şeylere bağlayacak kadar vicdanı körelmiş insanlar(!) var.

Son düzenleme:
Çocuk hala ortada yok .
İnsanlar neden şüpheleniyor açıkçası anlayamadım ben .

twitter ım yok, face fazla kullanmıyorum .
Burdan haber alıyorum ve haber sitelerine bakıyorum arada .

Çocuk zarar görmemiş halde bulunsunda , gerisi çok önemli değil sanırım .

Bundan 10 gün önce falan İstanbul da yine down sendromlu bir çocuk kaybolmuştu o da twitter sayesinde bulunmuştu.. İnşallah Pamir de bir an önce bulunur.

Çocuğun 3. kaçışıymış aramaya giden insanlarda aileye tepkili ve kızgınlarmış tedbir almadıkları için. Etraftaki sitelerin %80 nin kamerası da kapalıymış ayrıca...

Bu insanlarla aynı havayı soluduğum için utanıyorum, babası akp karşıtı diye kurmadıkları senaryo kalmadı

Zekeriyaköy de toplanıp çocuğun bulunamamasını bahane ederek eylem ve darbe yapılacağını düşünen bile var..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…