derya merhaba,uzun zaman oldu görüşmeyeli..:)Yeniden merhaba arkadaşlar.caner şimdide ıngilizce alfabe ye taktı kafayı.cümlelerimiz henüz yok,sınıfındaki arkadaşları caner i çok seviyorlar.sanırım caner de hissediyor sevildiğini.seneye bir karar vermem lazım.ya tekrarana sınıfına gidecek,yada engelliler okuluna hala karar veremedim.sizler ne dersiniz.
Merhabalar bende duan ayni problem icindeyim oglum dort yaşında dr bi dorun olmadigni söyledi sizde suan durum ne acaba ne onerirsinizarkadaşlar oglum caner 3yaş 7 aylık hala konuşamadı,hacettepe hastanesine götürüyorum,tedavi devam ediyor şimdilik iletişimsizlik tehşisi koydular özel egitim merkezine götürmem için rapor verecekler kreşe göndermem lazımmış,zekası çok iyi yürümesi 19 aylıkken oldu,bunun gibi durumlarlakarşılaşan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Deryacim oncelikle bir anne olarak endiseni anliyorum
Ablamin kizida 3.5 yasindan sonra konusmaya basladi ama ne istedigini ifaede edbikiyordu gostererek hatta hic dr ada goturmediler
Simdi sustur susturabilirsen zamana birak cnm birazda cok var cevremde bu sekilde gec konusan cocuk
Eminim.bolca konusuyorsundur.canim.ama ben 1 yasinda ogluma su anda evde hangi idaya gidiyorsak ne is yapiyirsam.anlatiyorum o sekilde yapmak gerekiyormus
Birde tv cok izletmemek gerekiyormua boyle bir durumdq
Oğlunuzun konusma sorunu sonrasında devam etti mi bitti mi.ayni sorunu ben yaşıyorummerhaba arkadaşım.
benim oğlumda da geç konuşma vardı. yani 3.5 yaşında cümle kurmaya başladı.
şimdi 4 yaşında ama çoğu harfi çıkaramadığından tam konuşamıyor.ben de konuşma terapistine götürdüm. zamanla, sizin de bol bol konuşmanız ve konuşturmanızla geçer dedi ya bilemiyorum. inş düzelecek.
ilerde okul çağında bunun sıkıntısını yaşamasından çok korkuyorum....
ama sana tavsiyem mutlaka kreşe başlat. bizimki kreşten sonra açıldı. yoksa evde konuşma ihtiyacı bile hissetmiyorlar.
hele ki sende benim gibi ac demeden acıktığını anlayan yemeğini suyunu veren, konuşmasına gerek bırakmayan bir anneysen hemen kreş diyorum....
allah şifasını versin oğlunun. açılır inşallah dili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?