Konuşma Problemleri 3,5 yaşındaki oglum konuşamıyor

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
Yeniden merhaba arkadaşlar.caner şimdide ıngilizce alfabe ye taktı kafayı.cümlelerimiz henüz yok,sınıfındaki arkadaşları caner i çok seviyorlar.sanırım caner de hissediyor sevildiğini.seneye bir karar vermem lazım.ya tekrarana sınıfına gidecek,yada engelliler okuluna hala karar veremedim.sizler ne dersiniz.

derya merhaba,uzun zaman oldu görüşmeyeli..:)
caner nasıl? hangisine verdin anasınıfı mı?
sana birşey danışmak istiyorum,bir arkadaşımın oğlunda otizm belirtileri var ve ankarada bir doktora götürmek istiyor.önerbeileceğin hangi doktorlar var?

Merhabalar bende duan ayni problem icindeyim oglum dort yaşında dr bi dorun olmadigni söyledi sizde suan durum ne acaba ne onerirsiniz

Merhaba arkadaşlar Caner in 9 yaşına girdi ben uygulama okuluna verdim 2 yıldır ve çok memnunum öğretmenlerimiz çok iyi Caner okuyup yazmaya başladı yavaş yavaş kendini ifade ediyor tam bir bilgisayar canavarı görsel hafızası yaşıtlarından ilerid e öğretmenimiz Caner in ilerlemesini çok beğeniyor okula servisle kendisi gidip geliyor sadece yemek yemesi konusunda sıkıntı yaşıyorum tost çikolata lı ekmek simit ve meyve çeşitlerinden yutuyor ve bol bol ayran içiyor

Eski konuya atlamışım

Kesinlikle zamana bırakmak gibi bir tavsiyede bulunamazsiniz. Konuşmak için kritik dönemi geçirmiş çocuk. Ve şu yaş cok onemli gerekli tedbirlerin alınması için

Zaten çocuk kontrol altındaymış bu güzel. Gerekli yönlendirmelerle de sorunları çözülecek inşallah. Konu sahibi sana tek önerim var o da tv ve telefon tablet ne varsa ortadan kaldır. Kesinlikle tv açma. İnşallah kısa sürede bülbül olur

Oğlunuzun konusma sorunu sonrasında devam etti mi bitti mi.ayni sorunu ben yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…