• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 yasindaki kizimin tuhaf halleri. acil yardim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazin :( anlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo:(

Daha kendi minicikken ilgi istediği en yogun yaştayken evde"ama o senden küçük " denen bir kardes var,anne hamile ve bir bebek daha geliyo sizce????
soruyoum bende. ilk kez Boyle bisey yapti kizar gibi yazmak yerine lutfen yazmayin. tavsiye oneri yol sunacaksaniz buyrun yoksa gule gule

soruyoum bende. ilk kez Boyle bisey yapti kizar gibi yazmak yerine lutfen yazmayin. tavsiye oneri yol sunacaksaniz buyrun yoksa gule gule
Işte demek istedigim tam da buydu...Ben size kizacak ne yazdim..Gayette net bisey dedim.. Tavsiye: Boynu icin doktora götürün.Gerisi icin yorum yapmiyayim..iyi geceler

Akıl fikir diliyorum ama size bebeğe değil
Çocuğu bir doktora götürün
İlaki bir sorun var fiziksel olmasa bile psikolojik
Üç çocuk sözünü çok mu ciddiye aldınız
ne kadar hadsiz bit yorum . uc cocugun olmasi veya nasl oldugynu bilmeden sacma sapan yorum yaomayin. buraya tavsiye almaya geldim yorumlara bak. cocuk bugun ilk kez Boyle bisey yasadi . tabiki pedogog bakicam .

ne kadar hadsiz bit yorum . uc cocugun olmasi veya nasl oldugynu bilmeden sacma sapan yorum yaomayin. buraya tavsiye almaya geldim yorumlara bak. cocuk bugun ilk kez Boyle bisey yasadi . tabiki pedogog bakicam .
Hadsiz olan sizsiniz
Çocuk boğazını tutmuş ağlıyor gelip buraya soruyorsunuz
Arkadaş böyle bir durumda acilen doktora gitmeniz lazım
Buradan gelen yorumlar ne kadar sağlıklı olabilir
Biz doktormuyuz
Ki doktor bile hastasını görmeden teşhis koyamıyor
3 çocuk kazadır kesin
Neyse hamilesiniz tartışmak istemiyorum

Niye. Bizde 3 kardeşiz. Hatta nerdeyse konu sahibinin çocukları gibi yaş aramız. Kimsede annemize kızmadı. Kızamazda. Neye kızdığını ben anlayamadım.

Hadsiz olan sizsiniz
Biz doktormuyuz
3 çocuk kazadır kesin
Çocuklar ilgi çekmek için öyle şeyler yapıyorki. Konu sahibi de bundan bahsediyor. Ben niye sabah sabah konu sahibini savunuyorum. Galiba saçma bi gürültüden dolayı erken kalkmamdan kaynaklı 😀😀

Hadsiz olan sizsiniz
Biz doktormuyuz
3 çocuk kazadır kesin
Allah askina cikin Gidin . sacma sapan konusmaya devam ediyorsunuz. sanane sizene uc cocuk kaza veya degil.

Ben zannetmiyorum kıskançlıktan dolayı böyle davransın. Sizin görmediğiniz bir yerde düşmüş olabilir veya ondan büyük kuzen, komşu çocuğu varsa vurmuş olabilirler.

Konu sahibinin hangi araliklarla kac cocuk yaptigindan kime ne ya. Kadin gelmis size insan gibi birsey soruyor demediginizi birakmamissiniz. Bir fikriniz yoksa bilmiyoruz deyin kadinin ozel tercihlerine ne diye karisiyorsunuz. Ister uc cocuk dogurur pes pese ister bes cocuk baskalarindan onaymi almasi lazim. Anneligin verdigi sorumlulugu alabiliyorsa maddi gucu yerindeyse yorum yapmak kimsenin haddine degil herkes donsun kendi hayatina baksin.

Son düzenleme:
Konu sahibinin hangi araliklarla kac cocuk yaptigi kime ne ya. Kadin gelmis size insan gibi birsey soruyor demediginizi birakmamissiniz. Bir fikriniz yoksa bilmiyoruz deyin kadinin ozel tercihlerine ne karisiyorsunuz. Ister uc cocuk dogurur pes pese ister bes cocuk baskalarindan onaymi almasi lazim. Anneligin verdigi sorumlulugu alabiliyorsa maddi gucu yerindeyse yorum yapmak kimsenin haddine degil herles donsun kendi hayatina baksin.
Allah razi olsun ne sikintin varsa gidersin . oki uc haftaya dogum yapicam ins . su duam kabul olur sizin icin ins. aynen oyle simdi aciklardm ama sirf bu hadsiz yorumcular hakmetzgi icin bisey demicem cocuklar ardina. ne durumda oldugumu bilmeden salliyolar. sadece deneyim sordum fikir sordum ilk kez karsilastim buyuk kizimda Boyle bisey. sacimi cekerken oldu dedi sacini bagalamaya calismis ama agliyor habire elini boynuna tuttup simdi uyudu ama uyabinca agliyor. yurtdisindayim hop diye du an doktora gidemem. kizim henuz dil bilmiyor buranin pedogogu ise yararmi onuda bilmiyorum. oki isim yarin arastirmak olacak tabiki su an gece burda cunku. acilde saatlerce bekliyosn kucuk bebekle nereye gidicez vs vs bunlari anlattim sizin yorumunuz uzerine. insanlar bilmeden oyle guzel konusuyoki baslarina gelsin o zaman gorururm onlari.

yurtdisindayim sevgili uye. erdogancida hic degilim. bilmeden kafadan salllama ne bana ne yardim a tavsiye ihtyci olan baska bi uyeye arkadasa. anladinmi. biraz empati cikiyorum size.

Allah razi olsun ne sikintin varsa gidersin . oki uc haftaya dogum yapicam ins . su duam kabul olur sizin icin ins. aynen oyle simdi aciklardm ama sirf bu hadsiz yorumcular hakmetzgi icin bisey demicem cocuklar ardina. ne durumda oldugumu bilmeden salliyolar. sadece deneyim sordum fikir sordum ilk kez karsilastim buyuk kizimda Boyle bisey. sacimi cekerken oldu dedi sacini bagalamaya calismis ama agliyor habire elini boynuna tuttup simdi uyudu ama uyabinca agliyor. yurtdisindayim hop diye du an doktora gidemem. kizim henuz dil bilmiyor buranin pedogogu ise yararmi onuda bilmiyorum. oki isim yarin arastirmak olacak tabiki su an gece burda cunku. acilde saatlerce bekliyosn kucuk bebekle nereye gidicez vs vs bunlari anlattim sizin yorumunuz uzerine. insanlar bilmeden oyle guzel konusuyoki baslarina gelsin o zaman gorururm onlari.
Insallah onemli birseyi yoktur. Bugunde devam ederse sikayetleri bir aile hekimine goturun gerekirse hastaneye sevkeder. Icinizi ferah tutun. Sizede saglikli dogumlar dilerim allah yavrularinizi size bagislasin.

Hadsiz olan sizsiniz
Biz doktormuyuz
3 çocuk kazadır kesin
sanane sananeee sananeee uc bes on. Allah m yarabbim ya . ne bicim insanlarsiniz. burda gece . dk gidemem gitsem aile giderim saatlerce beklemem gerekir. girdimi guzel kafana guzel aklina. azicik empati ya ne bicim insansin. kim ne kadar ne sekilde cocuk yaparsa yapar bilmeden durumunu bi insanin konusma okey.

Insallah onemli birseyi yoktur. Bugunde devam ederse sikayetleri bir aile hekimine goturun gerekirse hastaneye sevkeder. Icinizi ferah tutun. Sizede saglikli dogumlar dilerim allah yavrularinizi size bagislasin.
ayni dualari sizin icin ediyorum. yarin hemen bakicam tabiki doktor psikolg vs. eger devam ederse. kokrtum deneyimi olan cikar belki diye yazdim ama surda bir iki nornal yorum gordum. sastim kaldim. bu sekilde asla konydmazdim ben olsam. ne kadar kirici insanin modunu asagaya ceken yorumlar. kac saattir oki cocukla ugrasiyorum . buyuk agliyo kucugu uyandiriyo fln. insanlar ne kadar gaddar olmus :( nasil is anlamadim. Allah sizin cocuklarinizada benumkulerde saglik afiyet versin ins aminnn

ayni dualari sizin icin ediyorum. yarin hemen bakicam tabiki doktor psikolg vs. eger devam ederse. kokrtum deneyimi olan cikar belki diye yazdim ama surda bir iki nornal yorum gordum. sastim kaldim. bu sekilde asla konydmazdim ben olsam. ne kadar kirici insanin modunu asagaya ceken yorumlar. kac saattir oki cocukla ugrasiyorum . buyuk agliyo kucugu uyandiriyo fln. insanlar ne kadar gaddar olmus :( nasil is anlamadim. Allah sizin cocuklarinizada benumkulerde saglik afiyet versin ins aminnn
Merak etmeyin çok ağrısı olsa uyuyamazdi. Benim kızım da yapar bazen dört yaşında ve kardeşi yok belim ağrıyor der bu gece uyumadan önce hele kalbimde bir şey var dedi. Tabi öyle söylemeye devam ederse bı doktora goturursunuz

Gecmis olsun oncelikle bi doktorla gorusun hemen ama ciddi bisey degildir ins die dusunuyorum yan komsunun cocuklarida yasri yakin buyuk olan 5 yasinda 1 hafta dizim agriyor ustune basamiyorum die aglaya aglaya gezdi annesi doktora goturdu kanlar idararlar cekilen mrlr flan derken gayet saglikli cikti doktorun kapaisindan cikinca iylesti bide doktor gordugu birisini taklit ediyor yada ilgi icin yapiyordur demis ins oyledir gecmis olsin tekrar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back