- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Tabii ki aylık bir iki defa verilir ama haftada 4 seansla başlayacağız, duruma göre azaltacagiz dendi.ne yazık ki aylık 15 bin psikiyatriste verecek paramız yok.12,500 kira veriyoruz. Dönüşümlü baktığımız için haftalık çalışma saatlerimiz minimum düzeyde yani ekstra bir gelirimiz yok.Ciplak maaşimiz var. Bize ay sonunda kira ,faturalar ,kredimiz den kalan para 15 bin değil.Devlet çocuk psikiyatristi için randevu kovalıyoruz.Ama henüz başarılı olamadık.Çocuğunuz için vermek zorundasınız yani bu parayı bir tanı konulup onun üstünden ilerlenmeli.
Teşekkür ederim. Hemen bakıyorumDr handan Kılınç takip etmenizi tavsiye ederim.kresle ilgilide cok guzel video ve bilgileri var
Merhaba akilli bidikMerhaba Tivoli.
Hala aynı yerde olmana üzüldüm. Sorun çocukta değil. Sorun sizin aile içindeki uygulamalarınızda. Bence çocuk psikiyatristine gitmeniz iyi ama siz de ihmal etmeyin ailecek bence yardım almalısınız
Ya kim bu tivoli ben kaçırmışım o konuyuGerçekten Tivoli mi? O zaman konu aşırı sinirlerimi bozduğu için takip ettiğim halde yorum yapmamıştım. Şimdi inanmak istemedim ama galiba o
aynı benim kız, kusana kadar aglardı çünkü kustugunda bizim panikledigimizi yada diger hislerimizi anladı bunu kullanıyorlar.Kızım 3,5 yaşında.Calisiyorum.Esimle dönüşümlü bakıyoruz.yaklasik 25 aydır kreş oyun grubu için uğraşıyoruz. Oyun terapisi psikiyatrist götürdük .dirençli çocuk sendromu dediler, temkinli çocuk sendromu dediler.ama bir sonuca ulaşamadık.normalde çocuklar kreşe girerken ağlarmış. Bizimki girerken mutlu,5 dk sonra kıyamet kopuyor. Bizimle de girse aynı sonuç.Hic fark etmiyor. Hatta en son birakin ağlasın dedik.Susturamiyoruz nefesi kesiliyor diye aradılar.3,5 senedir 5 dk yok bize.Yasit çocukların annelerine bakıyorum sporda kahvede.Dun arkadaş çağırdı evine.Gittik .Oyuncak vs hazırladı. Eve girdiği ve ağlamaya başladı. Sonunda mutlaka kusuyor. Dolayısıyla başka yerlerde ısrarcı olamıyorum. Çok çaresiz hissediyorum.
Pedagog doktor değil kiGittiğiniz pedagog çocuk kendisi iletişim kurmak istemezse bir şey yapamayız mı dedi? 3.5 yaşındaki bebe için?
En son gittiğinizin haricinde olan doktorların önerisi nedir?
Konu bu değil ki? Genel anlamda gittikleri pedagog ve doktorların önerilerini sordumPedagog doktor değil ki
Merhaba Tivoli, istersen inkar etmekle uğraşma ilk cümleden beri anlaşılıyor kim olduğun. Ara ara aklıma geliyordun, çok takmışım kafama senin durumunu. Bence her şeyi denemiyorsun, önceden de demiştik bütün televizyon sosyal medya herr şeyden uzak tutmak da doğru değil. Çocuk insan izlemiyor, insan ilişkisi görmüyor. Tamam tabi ki eline tablet ver koy TV karşısına bütün gün demiyoruz o çok sağlıksız ama sizin çocuğu her şeyden uzak tutmanız, en ufak olumsuzlukta bile gülmeniz hiç kızmamanız normal değil. Çocuk kavgayı, iyiyi, kötüyü, kızmayı, taktiri her şeyi görmeli ki kötü olmayan şeyde bile böyle olay çıkarmasın.
Konu bu aslında doğru yönlendirmek için doğru yazalım diye yaptım yorumu. Pedagogun yorumu o konuda tanı koyucu değil,siz de o yoruma istinaden diğer doktorlar ne diyor demişsiniz..amaç konu sahibine yardım etmekti o yüzden düzelttim ??Konu bu değil ki? Genel anlamda gittikleri pedagog ve doktorların önerilerini sordum
BendeYa kim bu tivoli ben kaçırmışım o konuyu
Çocuğa teşhis koymayı kocasına laf edilmesinden daha yeğ görüyor.Eki Görüntüle 3304230 Eki Görüntüle 3304231
Aynen öyle Tivoli’nin ta kendisi.
Ya @blackwidowspider madem bir sorununa çözüm aramaya çalışıyorsun neden yalan söylüyorsun? Sürekli ayıyla evliyim diye konular açan sendin. Burda yalan söylüyorsun evin içindeki ortamla alakalı. Doktor doktor gezip yalan söylüyorsanız o çocuğu daha da harap edeceksiniz ortanızda.
Arkadaşım ‘duyu bütünleme alsın bu çocuk’ diyen olmadı mı o kadar uzmandan?Yabancı kişi ve mekanlara karşı güvensizlik, aşırı tepki.Bizim yada bir başkasının dokunmasına izin vermeme.Agzini silmek krem sürmek bizim için çok zor şeylerdir.Bere sapka takmama.2 yaşına kadar ayakkabı giymeme.Asiri hareketlilik.Surekli zıplama isteği.Uykusunun çok hafif olması.en ufak seste uyanma.Asiri inat.Mesela araba geliyor. Gelsin.Carpar.carpsin.Canin acır.acisin.gibi.Kesinlikle yönerge almama.
Çocuğa teşhis koymayı kocasına laf edilmesinden daha yeğ görüyor.
Çocuktan önce 10 senelik evlilikte ne bir tatile gittiler ne bir eğlenceye gittiler. Varsa yoksa köyde telefon duş olmayan memleketti koştura koştura oraya gideri kocası.
Bunlar söylenince üyelik iptali yaptı.
Hala oturup da düşünmüyor. Hala kendi veya kocasında bir sorun görmüyor. Tek sorun 3,5 yaşındaki minnacık çocukz
Çocuk teşhis alsa mutlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?