3-5 tl den başlayan fiyatlarla kalanlar 40. sayfada

Merhaba , fermuarı açılan ceket için takas düşünür müsünüz ?

Anladım :) Ya ceketin rengi benim aradıgım renkten daha koyu, ben daha acik mavi bir ceket arıyordum ki buldum bugun :) cok tesekkurler yıne de :) bol satışlar..

tamam canım güle güle kullan =)
fermuarlı ceket için ne düşünüyorsun?

Eki Görüntüle 1093048 Eki Görüntüle 1093049
1 akad gardi saç köpüğü 250 ml 1 kez kullanıldı

2 cosmoterm selülit kremi 200 ml

3 selective amino keratin saç maskesi 300 ml çok faydalı bir ürün ki üşendiğimden yapamıyorum 1 kez kullanıldı.

4 solitions makyaj temizleyici ve tonik avon 200 ml hiç kullanılmadı.

2. foto

1 la roche posay termal su cildi nemlendirici ve canlandırıcı 50 ml

2 bioderma H2O makyaj temizleyici suya dayanıklı makyaj temizler durulanma gerektirmez tonik amaçlıda kullanılabilir ki yine meşhur bir üründür 250 ml

3 bioderma 50 factor güneş koruyucu 40ml yüz bölgesi hiç kullanılmadı

kızlar 7 tl den veriyorum son indirim toplu alımlarda indirimlerim ve hediyelerim var

1. foto 37.5 tl 2. foto 45 tl gruplar arası değiştirip bir fiyatta belirleyebiliriz.

tekli satışta yapılır arkadaşlar.
içleri dopdolu

Keratin maskesi ne kadar? Cidden güzel bir ürün mü?

Keratin maskesi ne kadar? Cidden güzel bir ürün mü?

canım 25 tl güzel olduğunu yazıyorlar ben 1 kere kullandım üşeniyorum valla elimde kalırsa başlıcam yazın mazın =)
300ml dopdolu
2 şekilde kullanımı var 1. nemli saça ceviz büyüklüğünde uygulayıp saç uçlarına sürüp 8 saat bekliyorsun
diğeride şampuan sonrası kremleme gibi kaç dk bekletiyorsun unuttum onu netten bakılır ona.
baya bi sürede gider yani ceviz büyüklüğünde alındığından.
ben o 1 kere kullandığımda yumuşacık yapmıştı.

yok boyum 163 ama nasıl durur bilemedim ankaradayım bir de elden de alabilirim

hımm ankara daysanız güzel ama bende 160 falanım bilekte duruyor tam dökümlü olmuyor açıkça söyleyim.
ayrıca herhangi bi kıyafet beğenirseniz yine bakıp alma imkanınız olur deneyebilirsiniz yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…