canım bu ara nakit alamıyorum takas yapıyorum ancak çanta vs var düşünürsen başka şeylerde.ne tür şeyler arıyosun takas için canım
valla şu an bende nakte sıkışığım düşündüğüm bir şey yok ama topiğine bakarım yinede haberleşiriz öyle yapalım madem canım
olur canım..sendeki deri ceketi beğendim..benimkide kotonun ürünü ..
evet rengi güzel ama belden otursaydı iyiydi. benm bu belden oturuyor. aynı rengininde belden oturmayanı var o yüzden veriyorum canım.yoksa yine vermem
benimkide belden oturuyo canım öle olması lazım...bende belden oturmayan hafif bol arıyorum aksine:)
İki türlü kullanımlı tek ceketin bedeni kaç ve rengi nedir?yeşil görünüyor ama ona talibim
Ceketi bir omuzdan diğer omuza , önü kapalıyken beli ile bir koltuk altından diğer koltuk altına ölçğsünü yazar mısınız? Rengi oetrol mavisi sanırım?siz karar verdiniz mi ?
evet rengi güzel ama belden otursaydı iyiydi. benm bu belden oturuyor. aynı rengininde belden oturmayanı var o yüzden veriyorum canım.yoksa yine vermem
Ceketi bir omuzdan diğer omuza , önü kapalıyken beli ile bir koltuk altından diğer koltuk altına ölçğsünü yazar mısınız? Rengi oetrol mavisi sanırım?
sen bak canım topiğime düşünürsen bişi bulursan konuşalım collezione mixray marka elbiseler falanda var.
evet cnm etek sana bol geliyorsa bana olur cunku aramızda bi 5kilo falan rahat var istersen en gzli belini ölc yere yatır ordan anlarız esneksede tam olurzaten
canım etek beli 90
tamam canımm bakıcam
Ceketi bir omuzdan diğer omuza , önü kapalıyken beli ile bir koltuk altından diğer koltuk altına ölçğsünü yazar mısınız? Rengi oetrol mavisi sanırım?
bir omuz ucundan diğer omuz ucuna kadar 42 cm
bir koltuk altından diğer koltuk altına 44 cm
beli ise 40 cm
40 beden yazıyor içinde rengi ise şu şekilEki Görüntüle 967803 petrol yeşili diye geçiyor.
dugmesini kapatıp ölcceksn cnm yere yatırıp üstten 45 50fln gibi... o şekil yani bakalım kaç cıkıcak
naptın canım ilgini çeken bişi oldu mu
ha yarısı 45 ben ön arka yüzü toplam dedim
tam olur cnm tamam eklersin bol satışlar
Anladım bana olur sanıyorum bir de ceketin kumaş içeriğini de yazarsanız sevinirim) zahmet veriyorum ama