3-5 tl den başlayan fiyatlarla kalanlar 40. sayfada

çözülmemiş kpss kitaplarımı da satıyorum arkadaşlar çok uyguna
set ya da tek tek almak isteyen olursa

cnm siyah beyaz tulumun fiyatı bedeni kusuru falan var mı nedir yazarmısın

cnm siyah beyaz tulumun fiyatı bedeni kusuru falan var mı nedir yazarmısın

merhaba canım
o tulumun hiç bir kusuru yok fakat senin boyun benden uzundu diye hatırlıyorum kısa gelir.
paçalarına ek yaptırırım dersen vereyim canım.

merhaba canım
o tulumun hiç bir kusuru yok fakat senin boyun benden uzundu diye hatırlıyorum kısa gelir.
paçalarına ek yaptırırım dersen vereyim canım.

dogru dogru cnm bi elbise almıştım senden kısa gelmişti yok kuzum kalsın diger ürünlerine bakarım teşekkür ederim dürüst davranıp hatırlattıgın için cnm ben unutmuştum

indirim her zaman varrr............

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: kskska.png Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 120.1 KB (Kilobyte) 38 beden
merhaba bu elbise hangi bedene uygun ebisenin üstte detaylı resimlerini çekmeniz mümkünmü acaba özellikle arkadan ve yandan nasıl duruyor

pardon dikkat etmemişim 38 bedenmiş

pardon dikkat etmemişim 38 bedenmiş

alıntıladığın resmi ben göremiyorum canım şu anda bedeni uyuyorsa yandan ve üstten çekerim
uyuyor mu ?

canım bende yok şu an ama ayarlarım istersen
güneş kremi var
memnun musun bu arada nasıl krem
renkli mi iyi bu mu yani ben hiç renkli kullanmadm ya
güneş kreminden çok memnunum ya. renklisinden daha memnun kaldım. bulaşmıyor yüzümde renk farklılığı olmuyor. birdaha asla renkli almam.
şu an için değilde bursum yatınca bir tane daha h20 almayı düşünüyorum da ilk sana sorayım dedim :)

burs 7 sinde değil mi canım bir kaç güne haber ederim sana
bitirdin mi bu arada h2o yu
krem de almak istersen elmde var canım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…