Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim de oglum bir ara öyle olmustu anne danismanligina gittigim kadin biboron ucunu en büyük boydan almami söyledi (L)alinca hakikattende sorunun o oldugu anlasildi.bebekler büyüdükce daha cok mama agizlarina gelmesini istiyo uc kucuk oluncada sikilip emmiyo.bence denemende bir fayda var.2,5 ay ek gida icin kesinlikle erken bir süre.en azindan 4 aylik olmali.
kızlar bu ne yaaa böyle bebeklerimiz açmı durcak benimde ilk 3 gün sütüm gelmedi doktor aptamil ver sadce dedi sonra 1 ay zor emdi beni şuan 2.5 aylık ve sürekli aptamil kullanıyorum ama son günlerde biberonu ağzından atıyor bende ek gıdalara başlamayı düşünüyorum yoksa bebeğim doymuyor yapılabilcekkk başka bi yöntem var mııı acaba herkes kafasına göre konuşuyor kim istemez bebeğinin anne sütüyle beslenmesini ama zorda kalınca çaresiz olunca mecburen ek gıdalar veriliyor oğlum şuan 2.5 aylık ve 7 kilo:SSS
oy maşalah benim oğlum 8.5 aylık taş çatlasın 180 içer arkadaşın dediği mantıklı biberon ucunu çok ince al zaten o da çekmekten yorulacaktır ve içmeyecektir
neden bu acele arkadaşlar ,un çorbası filan neden ,hem anne sütü hem mama veriyorsunuz işte bunlar ilk 6 ay yeter ,çocuğunuz ömrünün sonuna kadar yiyecek bunları zaten ,bırakın ilk aylarda mideleri bağırsakları rahat etsin..lütfen çok üzülüyorum bunları duyunca ,çok istiyorsanız bekleyin bari 5. aya kadar ,daha onların bağırsakları ,mideleri neki kaldıramaz ...
bencede çok erken benimde oğlum 3buçuk aylık ama su bile vermiyorum annem sen 3aylıkken dolma yerdin diyor bişey olmaz diyorlar ama ben doktorlara katılıyorum 6aya kadar 1tek anne sütü yeter tabi süt yetmiyorsa onu bilemem