neden bu acele arkadaşlar ,un çorbası filan neden ,hem anne sütü hem mama veriyorsunuz işte bunlar ilk 6 ay yeter ,çocuğunuz ömrünün sonuna kadar yiyecek bunları zaten ,bırakın ilk aylarda mideleri bağırsakları rahat etsin..lütfen çok üzülüyorum bunları duyunca ,çok istiyorsanız bekleyin bari 5. aya kadar ,daha onların bağırsakları ,mideleri neki kaldıramaz ...
çok çok çok erken en az 6 ay anne sütü diolar mamaya bile karşı iken doktorlar 3.5 aylık bebeğe ek gıdamı verilir yaaaaa
sana bişey diyebilirmiyim önceden ne doktor varmıs ne bişey 2- 3 aylık oldugunda bebek,pirinç unu vs.. besinleri verıyorlarmıs şimdi onlar sağlıksızmı oluyorlar????????çok merak ettim neye göre 3.5 aylık bebeğe ek gıdamı verılır dıyorsun bu soruma cvp verırmısın lütfen yanlıs anlama beni merak ettım????mamaya nıye karsılar benım oğlum benım sütüm iyi deıldı mama vermeye basladım öyle kılo aldı çocugum.4 ayına gırecek ve muhallebı verıyorum meyve püresi,meyve suyu verıyorum.maşallah çokta sağlıklı böyle yazarak mama veren insanlarıda incitmeyın.bıraz düşünün bence.sen çocugunu sadece sütünlemi besledin ılk 6 ay?
üslubun çok yanlış..
mamaya karşı olduğumu yazmadım benimde sütüm anca dolu dolu 3 ay yetti sürekli mama takviye ettik ama formül mama ek besin değil
anlatmak istediğimi yanlış anladınız
o eskidenmiş eskiyle yeniyle karşılaştırırsak başa çıkamayız
3,5aylık bebeğe ek besin verilirse ki ek besin katı gıdalar demektir
ilerde sağlık problemi yaşatır
3.5 ay çok erken..
canım eskiden mama dıye birşey yoktu çünkü,o yüzden herşeyden veriliyordu şimdi mama var o yuzden verılmıyor.1 hafta sonra 4 aylık olacak sadece mama verıyorum. bugun doktora gıttım valla doktor muhallebı ,meyve suyu ,meyve püresı,ve yumurtanın sarısını ver dedı sadece sebze corbasını 6.ayda ver dedı şimdi doktorun dedıgımı dogru senın dedıgınmı yoksa?
bende 2.5 aylıkken bebe bisküvisi,armutlu elmalı aptamıl mamalara geçtik ve birde şeftali suyuna şimdi 3 aylık..bence bazı bebekler süreklı mama yemekten bıkıyorlar..anne sütü verenler için durum farklı...bir süre sonra bebek mama almayı reddedıyor ve siz ister istemez arayışa geçiyorsunuz..eger bebek yedikten sonra rahat uyuyor gün içinde problemsiz gözüküyorsa sorun yoktur..o doktorun dedigi bu doktorun dedigi farketmez...eger mamada 6 ay ısrarcı olsam çocuk karşılıgında iştahsız olacak birde onun için doktora koşacagım..iştahını canlı tutmak için bence çoçuk kabul ettigi sürece ek gıdaya geçebiliriz...benim fikrim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?