Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 3,5 aylık oğlum oturmak istiyor..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

_ilya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
26
0
86
Kayseri
merhaba

oğlum henüz üç buçuk aylık, oturmak istiyor, destek koyup yanlarına oturttuğumda da çok mutlu oluyor.. Ama daha erken değil mi, ne zaman oturtulmaya başlar bebek?

bi tanem erken daha.omiriliği kasları yeni yeni gelişio onun daha biraz daha oturtturma.en azından 5 aylık olsun......

merhaba

oğlum henüz üç buçuk aylık, oturmak istiyor, destek koyup yanlarına oturttuğumda da çok mutlu oluyor.. Ama daha erken değil mi, ne zaman oturtulmaya başlar bebek?

zararı olmaz sadece düşmemesine dikkat etmek lazım.. zaten küçük olduğu için uzun süre aynı şekilde kalamaz. oturmak onun için yeni bir deneyim mutlu oluyorsa daha da güzel tabi..

canım benim oğluşum da 2.5 aylıktı oturmaya çalıştığında..
kucağımda beline destek vererek oturtuyodum ben de.
Yine de mümkün olduğunca oturtmamaya çalış sen.
5 - 5.4 aylıktı artık desteksiz oturabiliyordu oğluşum.

merhaba

ya sorma benimki de öyle.hep dik durmak istiyor.ana kucağında falan durmuyor artık.hemen atıyo kendini yere doğru.düşecek diye korkumdan kolumda gezdiriyorum neredeyse tüm gün.kollarım kopuyo valla.

aynı benim oğlumu tarif etmişsin canım daha 3 aylık ve 2 haftadır oturmaya başladı kucakta.. sırtını iyice destekleyerek oturtuyorum.. dr umuza sordum bişey olmaz dedi... çok uzun saatler olmamak kaydıyla oturt canım kucağına... benimki de ne ana kucağında ne oyun halısında hiçbişeyde durmuyo hep kucakta olcak oturtmaktan başka çarem kalmadı...

zamane bebekleri bebek olamdan çocuk olmak istiyorlar herhalde.. :)

şimdi 17 haftalık oldu oğlum, bir hafta önce doktora gittiğimizde sordum kısa süre oturmasında bi sakınca yok dedi.. dediğiniz gibi artık ana kucağı da kesmiyor ben de artık altını açıyorum koyuyorum yatağa bi süre öyle oyalanıyor, size de tavsiye ederim.. gün boyu kucakta taşımak çook zor gönül ister ki hiç kucağından bırakma ama anne de insan yoruluyor

aynen benim oğlumda 4 aylık ellerinden tutunca hemen kendini kaldırmaya çalışıyor ve öyle kalmaya bayılıyo geçen gün yastığa yaslayıp biraz oturttum keyiften 4 köşe oldu:) yakında doktor kontrolümüz var sorucam doktoruma ne kadar oturtalım felan diye... yatınca başlıyo ıhlamaya ya kucakta olcak yada altı açık oluncada keyifli :) ama havalarda soğudu hemen buz gibi oluyo bacakları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…