• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3,5 aylık bebeğime iki saat arayla bebeğe kaç cc süt vermem gerekli?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
296
Zonguldak
kızlar 3,5 aylık bebeğim var sabah işe gitmeden 9 da emziriyorum. süt sağıyorum 100 cc saat 11 gibi annem içiriyor. öğlen eve gidiyorum emziriyorum gene süt sağıyorum 100 cc. acaba yeterlimiki?

aslinda canim bebeginin,doyup doymadigini sen daha iyi anlarsin,herbebek farkli yiyo,mesela benim kizimda verdigim mamanin 1bucuk katini ogluma veriyodum anca doyuyodu,,,eger aglarsa,huysuzluk yaparsa anlaki doymadi,ama huysuzluk yapiyo diyede cok verme,sen anlarsin zaten yaa,,yeni iken olur boyle seyler,,,,Allahim k olayliklare versin canima.s.

tşk ederim cnm. ilk anneyim ben ilk bebeğim daha bu yüzden acemilikler oluyo. tedirgin oluyorum.100cc 2 saat sonra veriliyo.ve tamamınıda emiyor.

Benim bebeğim de 2 saatte bir 100 cc içiyor ama bazen 3 saatte bir 120 cc içiyor, değişiyor. Bakıcısı acıkınca veriyor. Ama genellikle 2 - 2 buçuk saatte acıkıyor ve 100 cc içiyor. Eğer uyursa süre uzuyor. Uyandırmıyoruz.

canım benim bebeğüm 3 aylıkken 90-120 cc arasında içiyordu.Bazen her iki saatte içerdi o zaman 90 cc içerdi 3 saatte ise 120 içerdi.Ama 120 fazla gerek yok.Ona 100cc yetmediğise bitikten sonra ağlar.Zaten senden emdiği zaman daha çok emecektir

Back