- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
Kaç gecedir ağlamaktan helak oldum. uykusuzum tedirginim. Bebeğim vaktinden önce 37 haftalık doğdu. Eve geldiğimiz gün misafirimiz geldi , misafirimizin 4 yaşındaki çocuğu bebeğim kucağımdayken farkında olmadan başına vurdu, uyuyorken uyandı minik kuzum korkuyla baktı ama ağlamadı. Tedirgin oldum görmemişti bizimkiler ama eşimle annem bişey olmaz dediler. Ama o gün bugündür içim hiç rahat değilken oğlum 1 aylık olduktan sonra en küçük şeyde tıkanmaya başladı, tükürüğü kusmuğu boğazına kaçıyor sanıyoruz. Nefes alamıyor gibi oluyor. Ne zaman olacağı da belli olmuyor gece gündüz 3.5 aydır uykusuz. Dr a götürdük kaç tane... en sonki reflü olduğunu söyleyip ilaç verdi ama çok faydasını göremedik.Dayanacak halim kalmadı derken şimdi 3 gündür kasılıyor gibi hareketler yapıyor gözü dalıyor. Emerken göğsümü ağzında sıkıp kendini kasıyor . Uykusundan sıçrayarak uyanıyor bi yere bakıp kasılıyor gibi durup ağlıyor. Dün yine kasılır gibi yapınca o panikle sağlık ocağına koştum dr. Nöroloji görsün , gaz sancısı ya da reflü gibi birşeyde olabilir ciddi birşey de dedi. Bebeğim bakıp gülüyor göz takibi de var ama oyuncaklara uzanmıyor. Elinde henüz birşey tutmuyor. Hergünüm kahrolarak geçiyor.Allahım burada yapayalnızım ailem memlekete döndüler. Allah beni bebeğimle imtihan etmesin. Bugün çocuk dr una randevu aldım yeniden.Artık sinirlerim yıprandı bişey olacak korkusu mahvetti beni. Benim için dua edin bişeyi olmaın yavrumun.