• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 aylık bebeğim uykuya dalamıyor

seyma kar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
6
0
1
32
3,5 aylık oğlum gaz sancılarını 3. ayına kadar dolu dolu yaşadı , uyuması için sallamak zorunda kaldık, 3.ayına kadar bu şekilde uyuyup uykuya dalan yavrum artk çok zor uyuyor yarım saat sonrada uyanıyor tam uykuya dalacağı esnada, artık o da bende sallama işinden yorulduk; o kadar sallamanın sonunda zor uyuyup yarım saate uyanması yavrumu yorgun mızmız bir bebek yaptı haliyle, aynı sorunları yaşamış yada yaşıyor olan bir çözüm bulabilen annelerim bir öneriniz var mı ?

Zor bir süreç ama geçecek 4.aya girerken nerdeyse tüm bebekler de oluyor bu sorun inşallah kolay atlatırsınız sık sık uyutmaya çalışın uykusu kaçsa bile tekrar sallayın

Sallıyorm tekrar ama çok nadir tekrar uyuyor
Bebekler asıl uykuya yarim saat sobra geciyorkar ve o esnada uyaniyorlar. Ve hangi yontemle uyuttuysanuz tekrar o yontemle uyutulmayi istiyorlar.
Mesela yarim saat sonra uyaniyorsa siz 20 dk gibi uyandirip sallayip tekrar uyutmaniz lazim.
Ben cok yapamadim bunu. Su an 8. aydayiz ve oglum yarim saat uyuyup uyaniyor hala.

Zor bir süreç ama geçecek 4.aya girerken nerdeyse tüm bebekler de oluyor bu sorun inşallah kolay atlatırsınız sık sık uyutmaya çalışın uykusu kaçsa bile tekrar sallayın
Çok zor geçti ikimiz içinde, 1-3 hafta sürebiliyormuş süreç, türlü uyutma yöntemi denedim bugün olan yöntem yarın olmadı, süreçte kafası karıştı sanırım yavrumun

Bebekler asıl uykuya yarim saat sobra geciyorkar ve o esnada uyaniyorlar. Ve hangi yontemle uyuttuysanuz tekrar o yontemle uyutulmayi istiyorlar.
Mesela yarim saat sonra uyaniyorsa siz 20 dk gibi uyandirip sallayip tekrar uyutmaniz lazim.
Ben cok yapamadim bunu. Su an 8. aydayiz ve oglum yarim saat uyuyup uyaniyor hala.
Uyuyamayıp yorgun düşüyor çok üzülüyorum.. peki Allah korusun bir sorun oluşturdumu bu yarım saat uyuma bebeğinizde

Uyuyamayıp yorgun düşüyor çok üzülüyorum.. peki Allah korusun bir sorun oluşturdumu bu yarım saat uyuma bebeğinizde
Bazi gunler uykusunu alamayinca huzursuz oluyor. Gunde 3 kere yarim saat uyuyor. Uykusunu 2ye dusurup sureyi uzatmak istiyorum ben de.
Benim bebegim kolikti. Ilk 4 ay cok az uyudu. Gunde 8 saat anca uyuyordu toplam. Simdi en azindan duzene oturttuk diye seviniyorum. 😊

bizimki yarım saat uyuyup uyandığında bazen ağlıyor bazen gülüyor bazen uyumak istiyor tekrar karmakarışık .. inş süre uzatma işini halledebiliriz yoksa uyutma süresinin uzunluğu uyuma süresinin kısalığı mahfedecek bebeğide bizleride, düzen olunca bebek az da uyusa bi nebze tabi daha rahat olur🙏🏽

3,5 aylık oğlum gaz sancılarını 3. ayına kadar dolu dolu yaşadı , uyuması için sallamak zorunda kaldık, 3.ayına kadar bu şekilde uyuyup uykuya dalan yavrum artk çok zor uyuyor yarım saat sonrada uyanıyor tam uykuya dalacağı esnada, artık o da bende sallama işinden yorulduk; o kadar sallamanın sonunda zor uyuyup yarım saate uyanması yavrumu yorgun mızmız bir bebek yaptı haliyle, aynı sorunları yaşamış yada yaşıyor olan bir çözüm bulabilen annelerim bir öneriniz var mı ?
Ben de aynı durumdayım. 5 buçuk aylık olduk hala yarım saati geçen bir gündüz uykumuz yok. Maalesef bir çözüm de bulamadım.

Back