- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
Hanımlar meraba..
3-4 haftalık gebelikte beta HCG değerleriniz kaçtı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde adete 6 gün kala özelde Sonuc 90 çıktıAdet olacağım gün 670
2 günde bir 2 ye katlanıyor tedirgin olma canım allah sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsnCanım benimde adete 6 gün kala özelde Sonuc 90 çıktı
Adete 2 gün kala sağlık ocağı sonucu 218 çıktı. Biraz tedirgin oldum![]()
Katlamiyormus canm öyle diyorlar. Cuma 90 çıktı. (Pazar 180 salı 360 olmalıydı diyorlar) ama benim salı 218 çıktı2 günde bir 2 ye katlanıyor tedirgin olma canım allah sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsn
Bence iyi çıkmış canmHanımlar benimde bir sorum olacak ben 10 şubatta aşılama yaptırdım 11. Günü dayanamadım kan verdim değerim 40.67 çıktı sizce iyimi
Benim bat gününden 1 gün önce 476 battan 1 gün sonra 1083 ciktiHanımlar meraba..
Adı üstünde 3 hafta 4 günlük oluyor canım. 4 hafta dolmamış oluyorKızlar bide size şunu sormak istiyorum mesela gebelik günü için 3+4 diyoruz bu peki 3 haftalık mi yoksa 4 haftalık mi olmuş oluyo
Yani şunu sormak istedim aslında canım. Mesela benim şuan son adet tarihime göre 3+6 oluyor. Kan testi yaptırdığımız da sonucun altında haftalar ve referans aralıkları yazıyor peki ben 3+6 iken referans Araliklarin da 3 haftaya mi yoksa 4 haftaya mi bakmaliyimBenim bat gününden 1 gün önce 476 battan 1 gün sonra 1083 cikti
Adı üstünde 3 hafta 4 günlük oluyor canım. 4 hafta dolmamış oluyor
3789Hanımlar meraba..
Yanlış bişey söylemek istemem ama sanırım 3 haftaya bakmalısın. Doktora görünmesdin mi sonuçtan sonra?Yani şunu sormak istedim aslında canım. Mesela benim şuan son adet tarihime göre 3+6 oluyor. Kan testi yaptırdığımız da sonucun altında haftalar ve referans aralıkları yazıyor peki ben 3+6 iken referans Araliklarin da 3 haftaya mi yoksa 4 haftaya mi bakmaliyim
30ken 3 haftalıkmış 4.hafta biterken 230lara çıkmışHanımlar meraba..
Aynı yerde yaptırmadığınız için farklı değer çıkmış. Özel hastanedekini baz alırsak değeriniz tam iki kat artmamış olsa da fena değil çünkü kimi doktor %60 artış yeter diyor. Aynı yerde kan vermeye dikkat edin inşaallah sağlıkla gelirKızlar kan sonucu ciktii..
Şimdi size tabloyu söylüyorum
17 şubat 90 (özel hastane)regl 6 gün var
21 şubat 218 (sağlık ocağı)regl 2 gün var
23 şubat 662 (özel hastane)regl günü
Sizce nasıl değerler. Sanki biraz orantısız gibimi![]()
2. Gün verdiğim kanda 63.7 40dan 63 olmuş normalmiBence iyi çıkmış canm
40 dan sonra 63 çıkmış bu iki kanı tam iki gün arayla mi verdin canm2. Gün verdiğim kanda 63.7 40dan 63 olmuş normalmi
Evet canım doktor hastane farkı olur dedi yinede iyi yükselmiş gününden önce verdiğin için tam yükselmemiştir dedi ama40 dan sonra 63 çıkmış bu iki kanı tam iki gün arayla mi verdin canm