3-4 haftalık beta HCG değeriniz kaçtı hanımlar

Evet canım doktor hastane farkı olur dedi yinede iyi yükselmiş gününden önce verdiğin için tam yükselmemiştir dedi ama
Evet canm malesef labaratuvar farkı oluyor bende çok korkuyorum oyuzden. Mesela ayni gün ben özelde ve sağlık ocağında kan verdim özelde Sonuc 662 çıktı sağlık ocağının sonucu 457 çıkmış olabiliyor oyle. Oyuzden ben smdi iki günde bir iki veya üç kez hep aynı yerde vericem duzgun takip edemiyorum yoksa

Evet canm malesef labaratuvar farkı oluyor bende çok korkuyorum oyuzden. Mesela ayni gün ben özelde ve sağlık ocağında kan verdim özelde Sonuc 662 çıktı sağlık ocağının sonucu 457 çıkmış olabiliyor oyle. Oyuzden ben smdi iki günde bir iki veya üç kez hep aynı yerde vericem duzgun takip edemiyorum yoksa
Beta için kanı hep aynı yerde ve hatta aynı saatte verin diyolar öyle bi duzene oturtursaniz daha iyi olur

Kızlar dün doktora gittim 4+5 teyim daha çok erken ama doktor ufacık bı kese görüyorum dedi. Üstte işaretledigimden bahsetti kese bu dedi. Kan sonuçlarımda biraz yüksekti başindan beri. İlk adet günü 1200 civarıydı mesela. Sizce peki doktor üstte işaretledigim noktaya kese dediğine göre alta benim işaretledigim noktada keseye benzemiyor mu sizcede??? Siz ne düşünüyorsunuz üstteki işaretli alan kese peki alttaki işaretledigim kısımda da ikinci bir kese olabilir mi?? Sizce ikiz olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20230301_005330.webp
    IMG_20230301_005330.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 607
Benim şuan ilki 100 ikinci 289 bende çok merak ediyorum değer normalmi diye
Korkma canm hep böyle başlıyor herşey. Konuyu açan benim ilk ogrendigimde beta HCG tam ikiye katlayacak mi diye kendimi strese soktum şimdi ise kese göründü bebek gorunecek mi diye stres yapıyorum. En son bu sabah gittigimde kese var ama daha bebek yoktu. Bukez de bir tane daha karartı var sürpriz ikinci bir kese olabilir dediler sürekli stres oluyorum işte ne olacak diye. Oyuzden Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏

Kızlar kafam karışık salı günü doktor randevum var o zamana kadar bilen birileri beni aydınlatabilir mi?
Son adet tarihim 8 şubat 10 martta adet olmam gerekiyordu
9 martta Hgc 36
11 martta 186,5
16 martta 1363 çıktı
İki kez kimyasal yaşadım korkuyorum sizce bu artış normal mi?

Kızlar kafam karışık salı günü doktor randevum var o zamana kadar bilen birileri beni aydınlatabilir mi?
Son adet tarihim 8 şubat 10 martta adet olmam gerekiyordu
9 martta Hgc 36
11 martta 186,5
16 martta 1363 çıktı
İki kez kimyasal yaşadım korkuyorum sizce bu artış normal mi?
Artış gayet güzel canm merak etme iki katından fazla bile artmış. Salı günü kese kesin gözükür. Hatta ben bebeğin bile gorunebilecegini düşünüyorum inşallah iyi haberlerle dönersin 🤲🥰

Artış gayet güzel canm merak etme iki katından fazla bile artmış. Salı günü kese kesin gözükür. Hatta ben bebeğin bile gorunebilecegini düşünüyorum inşallah iyi haberlerle dönersin 🤲🥰
Çok teşekkür ederim🙏keseyi gördük geçen pazartesi fakat bebişi göremedi doktor salı günü tekrar gideceğim inşallah görürüm bebişi 6+3 olduk iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏❤️❤️❤️

Back
X