3-4 hafta gebelikte belirtileriniz neydi

gayeyeye

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
22
5
6
25
Adetime 5 gün var evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan vermedim henüz son adet 23 martı eğer hamileysem 3-4 hafta arası oluyo çok yorgunum gözüm açılmıyor resmen kasığımda çok hafif batmalar oluyo bazen ama tuaf olan gözlerim açılmıyor 10 gündür uyumamış gibiyim yatıyorum uyuyamıyorum böyle belirtiler yaşayanlar varmı adettten önce

Benim sadece reglime 2 gün kala yine regli ağrım oldu fakat ekstra iğne batmaları vardı. İğne batması daha önce hiç olmamıştı regli döneminde. Ama 5 gün çok erken biraz bekleyin. Regliden bir gün öncesi silik çizgi gördüm fakat ciddiye almadım, ertesi günü yani regl olmam gereken günde test aldım net bir pozitifi gördüm

Merhaba sonucunuz ne oldu görsel varmı

Yumurtlamam 27 martta oldu öncesinde hafif kasık ağrılarım vardı yumurtlama yaklaşıyo diye bir de şeffaf beyaz arasında bir sümüksü akıntıyla yumurtladım 30 marttan itibaren bazen şiddetli bazen az kasık ve alt karın ağrısı, karnımda şişkinlik, sürekli uyuma isteği, memede ki mavi damarlar şişip iniyo çok da görünür halde olmaya başladılar, koltuk altından geliyodu göğsüme, gaz çıkarma çoğaldı , istemsizce bacaklarımla gerinme hissi, vajinada batma hissi ve dolgunluk , adetime 4-5 gün kala regl sancılarım başladı sürekli geldi bu sefer diyip tuvalete koştum süt beyaz kremsi akıntı geldi hep hala da geliyo ben mide bulantısı haricinde tüm belirtilere ulaştım vücut kırmızı alarmlarla geldi resmen bu kadar fazla hissetmem ikinci hamileliğim olduğundan sanırım. Şuan hesaplara göre 6 haftalık hamileyim cumartesi ilk kontrolüm olacak . A bir de 31 inde ben acile gittim o kadar şiddetliydi ağrı ilaçlı röntgen dediler gebelik planlıyorum yapamam dedim kanda beta hcg hep 0.2 çıkardı yumurtlama günümden sonra 4. gün 0.6 ydı bir sürü erken gebelik testi yaptım adet geciktiğinde bile hiç birinde silik çizgi bile çıkmadı adetin 4. gecikme gününde beta verdi 95 çıktı. Şimdi ise bir haftada 1790 a ulaştı ikişer gün arayla

Adet gecikmeden çok fazla belirti olmuyor yalnızca adet ağrısı, bel ağrısı veya rahimde ağrı/batma gibi belirtiler oluyor. Onlar adet öncesi de olabileceği için çoğunlukla adet mi hamilelik mi anlaşılmıyor bile diyebilirim. Uyku hali gebelik belirtisi evet. Testiniz fotoğrafı var mı

Benmde aynı belirtilerim 3 gün test yaptm pozitif çıktı bugün gidip kan verdim sonucu bekliyorum kasıklarmds bıçak batması gibi sancılar oluyo ara ara göğüslerim çok acıyo benmde ve çok uykum var ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…