Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerini ağzına götürmesi çok normal bu dönemde benim kızım da 23 ekim doğumlu, geceleri 3 buçuk 4 saatte bir falan uyanıyo emmek içine
Ellerini ağzına götürmesi çok normal bu dönemde benim kızım da 23 ekim doğumlu, geceleri 3 buçuk 4 saatte bir falan uyanıyo emmek için
Oğlum 12 Ekim doğumlu son 2,3 haftadır herşey yoluna girdi uykuları düzeldi derken tekrardan sık uyanmaya başladı aşıda oldu onun etkiside olabilir belki bilmiyorum ama ben artık şunu anladımki her gece ve her gün birbirinden farklı geçiyor bazı dönemler her şey düzeldi zannederken bir anda tekrardan sıkıntılı dönemlere girilebiliyor ve elini ağzına götrmesi bu dönemler çok normal benim oğlumun ağzıda hiç boş değil artıkArkadaşlar merhaba. Kızım 11 Ekim doğumlu. Sorum şu anne sütü alan bebekleriniz beslenmek için kaç saatte bir uyanıyor gece? Kafamda soru işareti var sürekli
Çok sık uyanıyor gece ve her uyandığında iki eli ağzında oluyor acaba diyorum doymuyor mu
Var mı bu durumda olan
evet bizim de düzenimiz vardı ama bozuldu bir andaOğlum 12 Ekim doğumlu son 2,3 haftadır herşey yoluna girdi uykuları düzeldi derken tekrardan sık uyanmaya başladı aşıda oldu onun etkiside olabilir belki bilmiyorum ama ben artık şunu anladımki her gece ve her gün birbirinden farklı geçiyor bazı dönemler her şey düzeldi zannederken bir anda tekrardan sıkıntılı dönemlere girilebiliyor ve elini ağzına götrmesi bu dönemler çok normal benim oğlumun ağzıda hiç boş değil artık
11 Ekim :) Aynı gün doğmuşlar,sağlıkla büyüsünler.Merhaba, oğlum da 11 Ekim doğumlu Yaklaşık bir hafta öncesine kadar akşam 20.30-21.00 arası gece uykusuna geçer ve gece 03.00 gibi uyanirdi. Sonra sabah 07.00 gibi kalkardı. Son 1 haftadır aynı saatte gece uykusuna geçiyor. 23.00, 03.00, 04.30, 06.00 civarı kalkmaya başladı. Ve sık uyanmalarda sanki cani yanarcasina ağlayarak uyanıyor. Hatta aynı şekilde ellerini ağzına götürüyor birkaç emiyor sonra ağlamaya başlıyor. Büyüdükçe düzen değişecek gibi görünüyor.
İnşallah11 Ekim :) Aynı gün doğmuşlar,sağlıkla büyüsünler.
Gece uykusuna geçiş saatlerinize hayran kaldım:)
Biz 2’den önce uyumuyoruz.Hatta bazen 3-4…
Nasıl düzen oturursunuz ?
Ben bu konuda yanlış yol mu izliyorum acaba yoksa bebekten bebeğe farkeden bir durum mu bu?
Sevgiler
Peki gece uyanmaları nasıl?İnşallah
Aslında tam olarak son 1 ay kadar düzene oturdu diyelim.
İlk olarak bebeğimizi ilk günden bugüne kadar hep kendimiz uyuttuk. (40 gün boyunca annem yanımdaydi ve gece uykusu için görev hep bizdeydi. ) İlk gece uykusuna geçişte kriz çıkıyordu. Ama biz tecrübesiz de olunca bebeğimizi kendimizle aynı saatte gece uykusuna geçiriyorduk. Saat 23.00 gibiydi. Krizi etmesi derken uykuya dalması 01.00 i buluyordu.
Daha sonra kullandığım bir uygulamadi annelerin yazdıklarını okudum. Aynı saatte erken gece uykusuna geçme, uyumadan önce sessiz ortam, odaya loş ışık, sakin konuşma ve masaj önerileri vardı. Eşimle bir karar aldık ve her gün akşam 8-9 arası yatırma kararını verdik. Önerileri dikkate alarak devam ettik. Bazen 5dk uyuyup dalıyor sonra yeniden uyaniyor hemen. O zaman da kucağımıza alıp pışpışlıyoruz. Ve ben uyuttugum zaman hep aynı ninniyi söylüyorum. Gece uykusuna geçtiğini fark etsin diye.
Gece gündüz ayrımı konusunda da. Sabahları 7-8 gibi uyanır. Kalkınca pencereye gidip perdeyi beraber açıyoruz sabah oldu diye . Tabi ne kadarını kavrayabiliyor onu bilmiyoruz :)
Biz bu şekilde ilerledik. Tabi arada misafir geldiğinde ya da aile ziyaretlerinde biraz düzen bozulma oluyor ama birkaç gün içinde yeniden düzen devam ediyor.