Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.172 15 Mart 2015 Konu Sahibi natis #21 yas-bil1 .!.: şekeri ben genelde mayalı poğaçalarımda mayayı eritirken koyuyorum. . denemeni tavsiye ederim . :) Genişletmek için tıkla... Isi bilen hanimlardan boyle tuyolar cok faydali oluyor. :) Sagolasin, gelen gidenim olacagi bir gun yapayim, yoksa hepsini tek basima yerim mazallah
yas-bil1 .!.: şekeri ben genelde mayalı poğaçalarımda mayayı eritirken koyuyorum. . denemeni tavsiye ederim . :) Genişletmek için tıkla... Isi bilen hanimlardan boyle tuyolar cok faydali oluyor. :) Sagolasin, gelen gidenim olacagi bir gun yapayim, yoksa hepsini tek basima yerim mazallah
yas-bil1 evli, mutlu , yakında çocuklu :) Kayıtlı Üye 1 Aralık 2014 1.210 707 34 15 Mart 2015 Konu Sahibi natis #22 Samsonn .!.: Isi bilen hanimlardan boyle tuyolar cok faydali oluyor. :) Sagolasin, gelen gidenim olacagi bir gun yapayim, yoksa hepsini tek basima yerim mazallah Genişletmek için tıkla... afiyet olsun
Samsonn .!.: Isi bilen hanimlardan boyle tuyolar cok faydali oluyor. :) Sagolasin, gelen gidenim olacagi bir gun yapayim, yoksa hepsini tek basima yerim mazallah Genişletmek için tıkla... afiyet olsun
N natis Guru Pro Üye 7 Ocak 2011 497 89 18 Mart 2015 Konu Sahibi natis #23 Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.Poğaçayı pişirdim ama olmadı :) Bir şekilde geçirdim günü :) Tekrar teşekkürler herkese
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.Poğaçayı pişirdim ama olmadı :) Bir şekilde geçirdim günü :) Tekrar teşekkürler herkese
B Bukrem_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2012 7.024 3.354 18 Mart 2015 Konu Sahibi natis #24 MissPoine .!.: Kabartma tozu poğaçada olmuyor bence ya kuru oluyor sert oluyor gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla... Bu poğaça diğer kabartma tozu ile yapılan poğaçalar gibi kıtır olmuyor mayalı poğaça gibi yumuşak oluyor denemenizi tavsiye ederim
MissPoine .!.: Kabartma tozu poğaçada olmuyor bence ya kuru oluyor sert oluyor gibi geliyor bana Genişletmek için tıkla... Bu poğaça diğer kabartma tozu ile yapılan poğaçalar gibi kıtır olmuyor mayalı poğaça gibi yumuşak oluyor denemenizi tavsiye ederim