Kimsenin fikri yok mu az zamanım kaldıMerhaba 2 saate kadar misafir gelecek.Bende bu poğaçadan yapayım dedim.Kabartma tozlarının üstüne yoğurt döküp kabarmasını bekledim.Sonra yağ koydum.Ama yoğururken farkettim kabartma tozu pütür pütür ele geliyorYoğurup koydum ama olur olmazsa pastaneye gitmem gerek acil.Fikri olan var mı acaba?
Krep yapayım o zamab hemeb teşekkür ederim bu arada.Yoğurdum biraz ama pütür pütür geliyor ele en iyi pişirmiyim hiç onu zaman kaybetmeyeyim boşaAlternatif olarak hemen bir krep hamuru çırpabilirsin içine beyaz peynir,az maydanoz koyup durum şeklinde sunabilirsin.Yaptığın poğça hamurunuda tekrar yoğurarak özleşmesini sağlayıp pişirirsin belki tutar diye düşünüyorum.
Bende böyle yaptım ama kabartma tozu pütür pütür oldu3 kabartma tozu 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı yağ aldığı kadar un.Yumuşak bir hamur olucak.
3 tane kabartma tozu 1 bardak una fazla degil mi? Aci tad vermiyor mu?Ben bile yaptım bundan bi sorun olmadı
3-2-1 poğaçanın özelliği o . . sanırım 2 su bardağı yoğurt o acı tadı yumuşatıyor. . çok pratik ve güzel bi poğaça.3 tane kabartma tozu 1 bardak una fazla degil mi? Aci tad vermiyor mu?
Bir de ne kadar tereyagi lazim?
ayrıca 1 su bardağı un değil. . 1 subardağı sıvıyağ. . aldığı kadar un . .3 tane kabartma tozu 1 bardak una fazla degil mi? Aci tad vermiyor mu?
Bir de ne kadar tereyagi lazim?
Bazilari bir miktar sekerde katiyor olabilir mi? Bu yedigim ev pogacalarinda tatli bir tatda geliyor sanki. Ilk firsatta deniyecegim, tesekkurlerayrıca 1 su bardağı un değil. . 1 subardağı sıvıyağ. . aldığı kadar un . .
şekeri ben genelde mayalı poğaçalarımda mayayı eritirken koyuyorum. . denemeni tavsiye ederim . :)Bazilari bir miktar sekerde katiyor olabilir mi? Bu yedigim ev pogacalarinda tatli bir tatda geliyor sanki. Ilk firsatta deniyecegim, tesekkurler