gazina ne care olur bilemedim yedigi ictigi mi acaba yavruda gaz yapiyor
gerci benim oglumda pirt pirt atiyor geceleri
ben oglumu en gec aksam 7de yedirmis oluyorum.
1 saat kosturup oynamasina izin veriyorum.
sonra banyosunu yaptirip eline yandan tutmali sulugunu verip uykuya yatiriyorum.
sabah 7 gibi uyaniyor sonra en gec 11 gibi oglen uykusuna yatiriyorum,bazen 1 saat bazen 2 saat uyuyor.
hergun bazen arabasiyle bazende elinden tutup disari cikartiyorum,2 saate yakin disarda gezdiriyorum parka goturuyorum oyle boyle yoruyorum onu.
aksam 8.30 - 9 arasi uyutuyorum.
kimi gece cok huzursuz uyuyor surekli uyaniyor kimi geceyse koca insan gibi uyuyor,ben dislerinden oldugunu dusunuyorum.ya da huzursuz bi gun gecirdiyse kesinlikle yaninda beni ariyor.
gece 11 de yatsada erkenden 7 gibi kaldirin,uyansin oglen uykusuna erken yatirin,2saatten fazla uyumasina musade etmeyin gunduz.2 yas cocugu en az 7-8 saat uyanik kalabilir buyuzden oglen uykusunu saat 1 gibi bitirin bence.
aksamda en gec 8.30da yataginda olsun.
ben oglumu hergun yikiyorum ayaklarina masaj yapiyorum kremleyip oyle yatiriyorum..yattigi odayi en az yarim saat havalandiriyorum.
banyo cok ama cok rahatlatiyor cocuklari,gunun kiri pasi da gitmis oluyor uzerleriden..eger mumkunse aksamlari banyo yaptirin,karanlik sessiz odaya gecip giydirin kremleyin,birakin yatagina..