İnşallah ya o kadar yoruluyorum ki. Bu günler için umudum çoktu ama emzirirken bile daha kolaymış yeni anlıyorum. En azından belim, sırtım, bacağım ağrımıyordu=(O sorun bizde de vardı , biz 3 yaşına kadar uyumadık , en uzun uyku süremiz gece de gündüz de yarim saatti , en kısa 15 dakikaydı . 3 sene boyunca doya doya uykuya hasret kalmıştım , 3 seneden sonra normale döndü .Hiçbir sağlık sorunu da yoktu .
Düzelir inşallah sizinki de .
Evet haklısınız ama o kadar ağlıyor ki nefessiz kalıyor ağlamaktan başka türlü mümkün değil uyutmam =(valla canım canınamı susadın sen?Gezdirerek uyutma tabiki.Yanına yat hikaye oku yada masal felan anlat.Evet ilk zamanlar çok yorucu oluyor ama bir zaman sonra alışıyorlar.
Şimdi iki yaşında bunun 3,4,5 yaşı da var yani.Hep kucakta gezdirerek mi uyutacaksınız.
İnşallah ya o kadar yoruluyorum ki. Bu günler için umudum çoktu ama emzirirken bile daha kolaymış yeni anlıyorum. En azından belim, sırtım, bacağım ağrımıyordu=(
Yol yakınken başka uyutma yöntemi bulmanızı tavsiye ederim. Ben yapamadım inşallah siz başarırsınızBenimkisi de bir yaşina girecek. Emzirerek uyutuyorum ve aynı dertlerden müzdaribim. Dogdu dogalı uykuya hasretim.
Bende bekliyorum tecrübeli annelerin önerilerini.
Canim bnm kizim da 1 yasinda bnde emzirerek uyutuyodum ama simdi uyku saatine yakin emziriyorum karanlik odada yaninda oturuyorum kendisi yuvarlana yuvarlana kendi kendine uyuyup kaliyor hatta esim kızıyor bana cocukla ilgilen diye ama oyle daha rahat uyuyor :)Benimkisi de bir yaşina girecek. Emzirerek uyutuyorum ve aynı dertlerden müzdaribim. Dogdu dogalı uykuya hasretim.
Bende bekliyorum tecrübeli annelerin önerilerini.
Üfffff aynı sorun bir farklı versiyonu yoruldum artık birde 29 haftalık hamileyim 3 yaşına girecek gece 12 ye kadar bekliyor sabah erkenden uyanıyor bıktım artık uykusuz yorgun bu ara iş güç hak getire biz hep uyku sorunu yaşıyoruz birde az uyuması mahvediyorrr bu ara bir de ağlama krizlerimiz varOğlum 25 aylık. İki hafta önce sütten kestim. Bu zamana kadar hep emzirerek uyuttum. Geceleri ortalama 6-7kere uyanıyordu. Şimdi ise ayakta kucağıma alıp gezdirerek uyutuyorum. Geceleri 2kez kalkıyor genelde. Ama uyanınca tekrar dalması bir iki saati buluyor. Ve ben bir iki saat gezdiriyorum oda oda. Sanırım bel fıtığı olmaya adayım. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Uyku konusunda hep çok zordu oğlum. Otuz kırk kere kalktığım geceler çok oldu. Deliksiz uyuduğum gece sayısı sadece 2 koskoca 25ayda. Sütten kesince geçer dediler. Bu günleri hayal ettim, olmadı. Geçecek mi?
Aman nazar degmesin. Maşallah diyeyim. Çok denedim ama bir turlü öyle uyumaya niyetli olmadı. Dogdu dogali dişleri bir rahat vermedi. 3aylikken başladı diş çıkarmaya halen de devam ediyor. Gece uyanıp aglamalarıni biraz da buna baglıyorum.Canim bnm kizim da 1 yasinda bnde emzirerek uyutuyodum ama simdi uyku saatine yakin emziriyorum karanlik odada yaninda oturuyorum kendisi yuvarlana yuvarlana kendi kendine uyuyup kaliyor hatta esim kızıyor bana cocukla ilgilen diye ama oyle daha rahat uyuyor :)
Ay ayni bizimde cok erken başladı dis cikarmaya cok fena durum halâ da diş sikintisi cekiyoruz hastalaniyor sık sıkAman nazar degmesin. Maşallah diyeyim. Çok denedim ama bir turlü öyle uyumaya niyetli olmadı. Dogdu dogali dişleri bir rahat vermedi. 3aylikken başladı diş çıkarmaya halen de devam ediyor. Gece uyanıp aglamalarıni biraz da buna baglıyorum.
Anında yataktan iniyor. Kalkmazsam da ağlıyor. Park yatağına yatırsam çıkamaz ama çıldırasaya ağlar. Bunu yaşatmayı istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Yanına uzanarak uyutsanız.Nasıl alışırsa öyle gidiyor gerçi ama bir kaç gün deneyin derim
Allah yardımcınız olsun uykusuzluk gerçekten çok zor. Geçecek elbet bir gün.Üfffff aynı sorun bir farklı versiyonu yoruldum artık birde 29 haftalık hamileyim 3 yaşına girecek gece 12 ye kadar bekliyor sabah erkenden uyanıyor bıktım artık uykusuz yorgun bu ara iş güç hak getire biz hep uyku sorunu yaşıyoruz birde az uyuması mahvediyorrr bu ara bir de ağlama krizlerimiz var
Ama uyandıktan birbuçuk saat sonra kahvaltı yapıyoruz ona rağmen o kadar az yiyor ki. Acıktığı için uyandığını sanmıyorum o yüzden. Susuyor desem gece mümkün değil su içmiyor. Sanırım sürekli yanında olmamı istiyor.gece uyutmadan karninin tok oldugundan emin olun. acikan cocuklar genelde huzursuz uyanir. kucaga alistirmayin. 2 yas artik kucakta uyumamali.
Canım öncelikle kolay gelsin ah ahh çok zor bılıyorm sabahlara kadar ayağımda sallıyodum okadar çok araştırdm ki benımde oğlum var 20 aylık daha hala düzene grmedı canım uykusu ama artık geceleri ayağımda sallamıyorm yanına uzanıyorm 1 saati buluyor uyuması ama sabırla bekliyorm yanından hiç ayrılmadan hiç konuşmadan uyuyo numarası yapıyorm sende bi denesen canım bu şekilde uyumaya başladıktan snra artık daha az uyanıyo gecelerıOğlum 25 aylık. İki hafta önce sütten kestim. Bu zamana kadar hep emzirerek uyuttum. Geceleri ortalama 6-7kere uyanıyordu. Şimdi ise ayakta kucağıma alıp gezdirerek uyutuyorum. Geceleri 2kez kalkıyor genelde. Ama uyanınca tekrar dalması bir iki saati buluyor. Ve ben bir iki saat gezdiriyorum oda oda. Sanırım bel fıtığı olmaya adayım. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Uyku konusunda hep çok zordu oğlum. Otuz kırk kere kalktığım geceler çok oldu. Deliksiz uyuduğum gece sayısı sadece 2 koskoca 25ayda. Sütten kesince geçer dediler. Bu günleri hayal ettim, olmadı. Geçecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?