2liymiş 3lüymüş 4boyutluymuş yoruldum artık diyenler..

d.dilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
53
3
39
Offffffffffffff arkadaşlar yaa varya hamileliğimden de bişey anlamadım bu testler ultrasonlar endişeli bekleyişler bi daha offff iyice çöktüm tadını çıkarmak varken bunları yaşamak ne kadar zormuş Allah nasip ederde 2.kez hamilelik yaşarsam hiç uğraşmak istemiyorum artık bunlarla zaten elden gelen bişey de olmuyor boşu boşuna üzüntü oluyo, aranızda benim gibi düşünenler varsa gelin paylaşalım.. biraz önce geldim hastaneden bi sürü kavga ettim doktorla ayrı,sekreteriyle ayrı zaten içimizde yeterince sıkıntı duyuyoruz bi de üstüne bunlar devlet hastanesi die temizlikçisine bile laf edilmiyo herkesin havası ayrı basit bi ultrason ölçümü için 5 saat sıra bekledim randevuluydum halbuki, bebeğimin ventrikül genişlemesi vardı 10 gün içinde iki kez doplere girdim. İlk ölçümden sonra 3 gün ağlayıp durmuştum dayanamayıp özel bi doktora gitmiştim o sorun yok ama takip gerek demişti bugün ikinci kez z.kamil e gittim ölçüme aynı olduğunu yüksek olduğunu söledi ama yinede çok hafif bi azalma olmuştu doktora : - bu iyi bişey öle değilmi? ufakta olsa azalmış değilmi dedim (onun bana bunları sölemesini beklerken) adam bana neye inanmak istiyosan ona inan ne diim sana yaa! die cevap verdi. Sonrada çık tamam bekleme yapma die azar yedim bide. 1 ay sonra bidaha bakılcak die kağıt yazdı. Gitmicem artık yeter çok bunaldım yaa Allaha sığınıyorum dua edip beklemekten başka yapcak bişe yok. Aslında başta bunu yapmak lazımdı ama başladık bi kere ölede gitti. Anlıyacağınız bi daha da hamile olsam artık yaptırmıcam böle şeyleri..

canım yaa öyle düşünmeee sen bencee başkaa doktor bulll kendinee

Bencede başka bir doktora git. Bende dün özele gittim. 15 lira muayene ücreti. Muayene oldum bebeğim 6 haftalık. Dr.tahlil istedi 70 lirada tahlil ücretleri tutuyo. Demek istediğim öyle aman aman yüksek paralar değil. Hem inanılmaz ilgileniyorlar özel hastane doktorları. Allah nasip ederse doğumumuda bu hastanede yapmak istiyorum. Sezeryan 550, normal 275. Tabiki sigortalıysan eğer bu fiyatlar böyle. Bence devlet hastanesine gidip hem saatlerce sıra bekleyip, hemde azarlanmak istemiyosan bence özele git canım. Ama mutlaka testlerini yaptır. Bebeğimizin sağlığı herşeyden önemli olmalı.

ben 2lı test yaptırmadım 3 lu yaptırdım oda ıyı cıktı 4 boyutluya gırmedım doktorum benım ultrasonum cok gelısmıs ben herseyı görüyorum 4d sizin icin görsel olsun dıye hıcbır farkı yok ben yıne aynı seylerı görcem dedi 50 mil gerek yok dedı merak edersen esınle gel göstereyim dedi bende istemedım cok rahat kafamda bosuna strese gerek yok

Benim doktorum 3lü testi yaptırmadı doplere de girmedim neden derseniz bilmiyorum bende çok sıkılıyorum durmadan yapılan testlerden.

ya ben zaten özele gidiyorum normal takiplerim için, sadece bu ultrason mevzusuna oraya gittim gitmez olaydım çevre baskısı işte nolucak yok orası şöle iyi böle iyi git orda bi dosyan olsunda özelde doğumda sorun çıksa gene oraya gönderiyolar bilmemne işte herkes bi yorum yapıyo bizde ilk ya daha ne bilelim.. hayırlısı Allahtan diyip beklicez

lutfen ne gerikirse yaptir salak bir doktor yuzunden onemli konularda hata yapma. adama saydirasim geldi; Allah'indan bulsun oyleleri baska ne denirki!!
lutfen buna kizip onemli bir konuyu atlama. konunu bilmiyorum ama arastir ne yapman gerekiyorsa yap, tedbir senden takdir Allah'tan derler unutma.
cok saglikli haberlerini almak dilegiyle.

gundogmadan
Lale

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Aug 2008

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

lutfen ne gerikirse yaptir salak bir doktor yuzunden onemli konularda hata yapma. adama saydirasim geldi; Allah'indan bulsun oyleleri baska ne denirki!!
lutfen buna kizip onemli bir konuyu atlama. konunu bilmiyorum ama arastir ne yapman gerekiyorsa yap, tedbir senden takdir Allah'tan derler unutma.
cok saglikli haberlerini almak dilegiyle.

saol gundogmadan. dedimya ben zaten başka doktorla görüşüyrm ama şu saatten sonra yapılcak başka bişe yok 6 aylık oldu bebeğim bu zamana kadar yapılcak şeyleri yaptım şimdilik bi hastalığımız yok çok şükür olabilir şüphesi var artık dediğin gibi takdir Allahın..Benim kanıma dokunan bugün karşılaştığım tavırlar oldu. Zaten günlerdir kafam allak bullak dolaştım bide üstüne bunlar olunca işte neyse..Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…