Offffffffffffff arkadaşlar yaa varya hamileliğimden de bişey anlamadım bu testler ultrasonlar endişeli bekleyişler bi daha offff iyice çöktüm tadını çıkarmak varken bunları yaşamak ne kadar zormuş Allah nasip ederde 2.kez hamilelik yaşarsam hiç uğraşmak istemiyorum artık bunlarla zaten elden gelen bişey de olmuyor boşu boşuna üzüntü oluyo, aranızda benim gibi düşünenler varsa gelin paylaşalım.. biraz önce geldim hastaneden bi sürü kavga ettim doktorla ayrı,sekreteriyle ayrı zaten içimizde yeterince sıkıntı duyuyoruz bi de üstüne bunlar devlet hastanesi die temizlikçisine bile laf edilmiyo herkesin havası ayrı basit bi ultrason ölçümü için 5 saat sıra bekledim randevuluydum halbuki, bebeğimin ventrikül genişlemesi vardı 10 gün içinde iki kez doplere girdim. İlk ölçümden sonra 3 gün ağlayıp durmuştum dayanamayıp özel bi doktora gitmiştim o sorun yok ama takip gerek demişti bugün ikinci kez z.kamil e gittim ölçüme aynı olduğunu yüksek olduğunu söledi ama yinede çok hafif bi azalma olmuştu doktora : - bu iyi bişey öle değilmi? ufakta olsa azalmış değilmi dedim (onun bana bunları sölemesini beklerken) adam bana neye inanmak istiyosan ona inan ne diim sana yaa! die cevap verdi. Sonrada çık tamam bekleme yapma die azar yedim bide. 1 ay sonra bidaha bakılcak die kağıt yazdı. Gitmicem artık yeter çok bunaldım yaa Allaha sığınıyorum dua edip beklemekten başka yapcak bişe yok. Aslında başta bunu yapmak lazımdı ama başladık bi kere ölede gitti. Anlıyacağınız bi daha da hamile olsam artık yaptırmıcam böle şeyleri..