2'li test ve sendromlar sendromlar...

yok tamamlanmis test sonucu diyor. doktora gidince mi hesaplicak degerleri ben anlamadim. haftaya gidecem de merak ettim degerler nasilki diye. ense de 1.4 cikti. risk falan hic bisey yazmiyor
2li test daha çıkmamış canım 1 haftaya çıkar heralde ama benimde seninki gibi yakındı sorun yoktu seninde yoktur canım Yasin kaçtı

merhaba uzun zamandır siteye giremiyodum
senin kombine riskin çok iyi gelmiş
benim kombine riskim 1/18 di
amniyosentez oldum
yaşadığım şehirde iyi bi doktor buldum daha doğrusu hoca
sonuçlarım 3 gün içinde geldi amniyo yapılırken hiç zorlanmadım
ayrıca o günün ders konusuydum başımda 10 tane stajyer doktorla pek acayip bi operasyon oldu
sonuç temiz Rabbime şükürler olsun
Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

S sipesyal Merhaba konunu okudum başlarda biraz üzülmüştun riskli çıktı diye şimdi okudum yazdıklarını çok sevindim sağlıklı olduğuna inşaallah hayirlisiyla kucağına alırsın bebisini..
Benim annem 40 yaşında hamile kalmıştı ikili test sonucu çok riskli çıktı demiş doktor amniyosentez istemiş ama o da çok riskli demiş annemde yaptırmak istemedi sapasağlam doğdu bebek.. Canım bu testlerin yanılma payı çok yüksek riskli diyolar sonra cocuklar sapasağlam doğuyor.. Bende henüz ikili test yaptirmadim çok kararsızım Allâhim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…