Bunlar matematiksel hesaplar oldugu icin boyle cikiyor. Bu testlerin cok da guvenilirlihi yok. Hersey normal cikip downlu bebek dunyaya getiren anneler var yada tam tersi sonuclar kotu ve saglikli bebisiniz oluyor. En kesin cozum amniyosentez ondada dusuk riski oluyor ama isinin ehli bir doktora yaptirdiginizda sorun olmuyor. Eskisi gibi degil simdi ultrasona bakip sivi aliyorlarmis eskiden rasrgele batiriyorlarmis igneyi. Zaten hersey olacagina variyor yiyecek ekmegi varsa bebislerin dunyaya geliyorlar. Ablamda da biz sıkıntilar yasamistik korkmustuk amniyosentezden zor bur karardi. Cok sukur hicbirseyde olmadi saglikli bi bebisimiz var simdi. Ins rabbim bebisini saglicakla almayi sana ve tum isteyenlerede nasip eder cnmMerhabalar biliyorum belki milyonuncu başlık bu konuyla alakalı
ama kafamdaki soruyla alakalı bi cevap göremedim
2'li testte down riski yüksek çıkıp da (1:18 gibi) ense kalınlığı nasıl normal seviyede çıkyor onu anlamıyorum
doktorlar için önemli olan ense kalınlığı değil mi
oranlar bi sürü faktöre göre değişkenlik gösteriyor deniliyor mesela yaş gibi
bugün 2'li sonucumu aldım tam bir şok
3üncüm olacak yüce Rabbim nasip ederse
ve değerim 1:18
ense kalınlığı 2.6
ve deniliyorki 2'li testin tarama sonucu pozitif çıksa dahi bebeğiniz büyük ihtimalle sağlıklıdır.
ben bu konuda acemiyim
görüşlerinizi paylaşın benimle lütfen nolur
çünkü ilk iki çocuğumda böyle bir durumla karşılaşmadım
herkese iyi akşamlar
hayırşısı olsun inşallahÂmin hepimizin hakkında hayırlısı bende gecen hafta 2li test için gittim bebek hareket etti cok bitürlü yan dönmedi hep yüzü dönüktü ne yaptıysa doktor ense kalınlığını ölcemedi bugün perinatolojiye gönderdi sabah 9 bucakta gitcem ınsallah hersey yolundadır ınsan ister istemez cok korkuyo ınsallah hayırlı sonuclar alırız
Âmin canım hayırlısı ınsallah ense kalınlıgı ölçüldü bide kan alındı ense kalınlıgı 1.19 cikti iyi dedi doktor 2li test için kan Alıdi pazartesi çıkacak ınsallah sonuçhayırşısı olsun inşallah
hayırlı doğumlar
biraz da rahat mı olmak lazım bilemiyorum
ama insanın içine kurdu sokuyolar sonra rahatla rahatlayabilirsen
hakkında hayırlısı olsun
Âmin canım hayırlısı ınsallah ense kalınlıgı ölçüldü bide kan alındı ense kalınlıgı 1.19 cikti iyi dedi doktor 2li test için kan Alıdi pazartesi çıkacak ınsallah sonuçhayırşısı olsun inşallah
hayırlı doğumlar
biraz da rahat mı olmak lazım bilemiyorum
ama insanın içine kurdu sokuyolar sonra rahatla rahatlayabilirsen
hakkında hayırlısı olsun
inşallah çok çok güzel haberler alırsınÂmin canım hayırlısı ınsallah ense kalınlıgı ölçüldü bide kan alındı ense kalınlıgı 1.19 cikti iyi dedi doktor 2li test için kan Alıdi pazartesi çıkacak ınsallah sonuç
Aminnnn canım ınsallah senin nekadarlik suaninşallah çok çok güzel haberler alırsın
sağlıkla bebeğini kucaklarsın
Aminnnn canım ınsallah senin nekadarlik suan
3lu test istediler mi canımBenim kan sonucjmda bugun cikti ve risk war dedi doktor 265 cikti hemen universiteye gittm oraki doktor icimi cok rhatlatti ama smdiki aklim olsa hic yaptrmazdm bu taramalari. Ikinci cocugumu nasip ederse rabbim kesinlikle yaptirmiycam bu tur testler
3lu test istediler mi canım
Yasin kaç canım neden yüksek cikti acaba risk ense kalınlıgı kaç mmdi3 hafta sonra istediler canm
Ense kalinligi normal canim kanda sorun oldu. 3 doktor bakti usg de sorun yok ense kalinliginda. Yasim daha 24 risk gurubunda olmamam gerek. Dktr riske yakinsin dedi war demedi ama sonuc kaidinda dusuk risk yaziyr anlamadm unideki doktor zaten korkma dedi o yuzden icim biraz rahatladi isallah bise cikmaz 3lu taramada yoksa kalan ay nasil gecerYasin kaç canım neden yüksek cikti acaba risk ense kalınlıgı kaç mmdi
Merhabalar biliyorum belki milyonuncu başlık bu konuyla alakalı
ama kafamdaki soruyla alakalı bi cevap göremedim
2'li testte down riski yüksek çıkıp da (1:18 gibi) ense kalınlığı nasıl normal seviyede çıkyor onu anlamıyorum
doktorlar için önemli olan ense kalınlığı değil mi
oranlar bi sürü faktöre göre değişkenlik gösteriyor deniliyor mesela yaş gibi
bugün 2'li sonucumu aldım tam bir şok
3üncüm olacak yüce Rabbim nasip ederse
ve değerim 1:18
ense kalınlığı 2.6
ve deniliyorki 2'li testin tarama sonucu pozitif çıksa dahi bebeğiniz büyük ihtimalle sağlıklıdır.
ben bu konuda acemiyim
görüşlerinizi paylaşın benimle lütfen nolur
çünkü ilk iki çocuğumda böyle bir durumla karşılaşmadım
herkese iyi akşamlar
2li testinin sonucu çıkmamış Demekki daha canım bunların haricinde başka sonuc yok muben dun kan verdim nette baktim beta hcg 33,6 . papp-a 3,6 diyor sadece bukadar.
rskleri gidince doktormu diyecek ben bisey anlamadim. bu degerler dusukmu yuksekmi oda belli degil.
yok tamamlanmis test sonucu diyor. doktora gidince mi hesaplicak degerleri ben anlamadim. haftaya gidecem de merak ettim degerler nasilki diye. ense de 1.4 cikti. risk falan hic bisey yazmiyor2li testinin sonucu çıkmamış Demekki daha canım bunların haricinde başka sonuc yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?