2li test sonucum çoook kötü çıktı.. :'((

damneh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
200
72
yapılan 2li testimin sadece ultrason ile bile kan sonucu beklenmeden acil olarak Cerrahpaşa perinatolijiye sevk edildim.. bebeğimin ense kalınlığı 12 hafta 5 günlükken 6.9 m çıktı ve acil sevk edildim.. CVS testi yapıldı sonuç bekliyorum şimdi ama psikolojik olarak çökmüş bulunmaktayım.. dünde kan sonuçlarını aldım buna göre down sendromu riskim aşırı yüksek 1/8 Trizomi 18-13 riski ise 1/56 çıktı.. :'((

hiç bu kadar çok kötü olup cvs gibi testkeri iyi çıkan oldu mu? yardım edin lütfen..

Allah yardımcın olsun canım inşallah hersey yoluna girer. Sadece yazmak istedim

Canim ben o testlere inanmiyorum.kac kisilerin cocuguna böyle dendi ama olmadi.bizim testler temiz cikti ama ben kizima alti aylik hamileyken bianda kafa gelisimi durdu.ve özürlü olcak dendi.su an kizim üc yasinda ALLAHA emanet turp gibi.tek dr ile kalmayin.

Suan yine hamileyim ikiz bide.o testleri yaptirmak istemiyorum.ikiz oldugu icin riskler attiyomus ama ben kizimda yasadim bunlarda yasamak istemiyorum ayni seyleri.üzme kendini rahat ol ALLAHA VE ONUN MERHAMETINE SIGIN.inanc.sükür sabir ve dua.ALLAH de gerisini ona birak.sinav dünyasindayiz.

Canim ben o testlere inanmiyorum.kac kisilerin cocuguna böyle dendi ama olmadi.bizim testler temiz cikti ama ben kizima alti aylik hamileyken bianda kafa gelisimi durdu.ve özürlü olcak dendi.su an kizim üc yasinda ALLAHA emanet turp gibi.tek dr ile kalmayin.
3 doktora gittim 2si kalp problemi biri kafasi buyuk problemli dedi.. hepsi vucudu su topladigini gordu.. bu testlere bende inanmiyorum ama bu kadar asiri yuksek cikmasi ne bileyim 1/50-100-150liere cok yuksek risk derlerken benimki 1/8 cikmasi herhalde tip tarihinde nadir rastlanan bi durumdur.. :'(

Allah razi olsun tesekkur ederim.. hic umudum kalmadi :'(

Allahtan umut kesilmez canım ben bir çok topikte okudum ödemden dolayı kalınlık değerlerinin yüksek çıktığını ama senin değerlerin kadar yüksekmiydi bilmiyorum . Başka bir doktora gidin tek Dr la kalmayın, hakkınızda Hayırlısı olsun inşallah.

Suan yine hamileyim ikiz bide.o testleri yaptirmak istemiyorum.ikiz oldugu icin riskler attiyomus ama ben kizimda yasadim bunlarda yasamak istemiyorum ayni seyleri.üzme kendini rahat ol ALLAHA VE ONUN MERHAMETINE SIGIN.inanc.sükür sabir ve dua.ALLAH de gerisini ona birak.sinav dünyasindayiz.
Aynen allah sevdigi kuluna dert verirmis tek tesellim bu tesekkur ederim cnm

Anliyorum canim seni.benim kizim icin özürlü olucak dendiginde o dogana kadar hem merak hem aglama duggusallik mahvolmustum.en son dedim ALLAHIM ben sana sigindim derdi veren sen dermani da verirsin.bizlere kaldiramaycagimiz yükü yüklemezsin.ne olur bana yardim et dedim ve herseyi ona biraktim.biraz rahat ol.insan böyle seylere acik olmali.cünkü biz cocuk istiyoruz bizim istedigimiz gibi vermedi diye isyan etmek olmaz.üzülme.bu arda kac haftalik hamilesin

Anliyorum canim seni.benim kizim icin özürlü olucak dendiginde o dogana kadar hem merak hem aglama duggusallik mahvolmustum.en son dedim ALLAHIM ben sana sigindim derdi veren sen dermani da verirsin.bizlere kaldiramaycagimiz yükü yüklemezsin.ne olur bana yardim et dedim ve herseyi ona biraktim.biraz rahat ol.insan böyle seylere acik olmali.cünkü biz cocuk istiyoruz bizim istedigimiz gibi vermedi diye isyan etmek olmaz.üzülme.bu arda kac haftalik hamilesin
Aynen dua etmekten baska carem yok artik.. 14+2deyi SAT a gore..

bizim 2li iyi 3lü kötü cıktı ama ultrasonda hersey gayet iyi cok sağlıklı dedi başka bi uzman doktor ve benm çocuğum olsaydı ben bu testlerin hiçbirini yaptırmazdm dedi...

Canim suan üc bucuk aylik falan.sikma sen canini.INSAALLAH hersey yoluna girer.üclü test ne zaman yapilcak.

3lu teste girmiycem 2lide ultrason cok kotu cikinca korkudan harmony testi yaptirmistim o onumuzdeki hafta belli olcak 10 subat gibi cvs belli olcak sonra heyet karari filan cikicak.. ama ben harmony test cikinca da bi profesore gostermeyi dusunuyorum.. bakalim allah ne yazdiysa hakkimizda bildmiyorum artk

Rabbim sabir versin.sonuclar ciktiginda bize de yaz.sen üzülme.bak bebecigin simdi hissediyo senin ne durumda oldugunu.moralini yüksek tut.benim kizim dogduktan sonra da hala devam ettiler özürlü olcak dediler zaman bictiler iki yas dediler.biz hicbir zaman umudumuzu yitirmedik.suan tek sorunumuz kafamiz biraz kücük.normal bi insan anlamiyo bu cocugun biseyi yok diyolar.ama iste dr larin ölcüleri tutmayinca problem oluyo.ben kafaya takmiyorum.bu sekilde gelisecek demekki.dr larla kavga bile ettim.cünkü kaybi da gaybi da ALLAH dan baska kimse bilemez.onlarin özürlü olcak demesi ile olmuyo.kanli canli alti aylik hamileyken ölü dogum yaptircaklardi.kabul etmedik.dr m.cok iyiydi.aldirmayi düsünüyosan bana gelme bile dedi.

Rabbim sabir versin.sonuclar ciktiginda bize de yaz.sen üzülme.bak bebecigin simdi hissediyo senin ne durumda oldugunu.moralini yüksek tut.benim kizim dogduktan sonra da hala devam ettiler özürlü olcak dediler zaman bictiler iki yas dediler.biz hicbir zaman umudumuzu yitirmedik.suan tek sorunumuz kafamiz biraz kücük.normal bi insan anlamiyo bu cocugun biseyi yok diyolar.ama iste dr larin ölcüleri tutmayinca problem oluyo.ben kafaya takmiyorum.bu sekilde gelisecek demekki.dr larla kavga bile ettim.cünkü kaybi da gaybi da ALLAH dan baska kimse bilemez.onlarin özürlü olcak demesi ile olmuyo.kanli canli alti aylik hamileyken ölü dogum yaptircaklardi.kabul etmedik.dr m.cok iyiydi.aldirmayi düsünüyosan bana gelme bile dedi.

Allah yardimcimiz olsun.. cok gecmis olsun bu arada..zor bi durum :KK43:

Canim suan senin durumun benimkindendaha zor.ben kendimden örnek verdim.icini ferah tut sen.

yapılan 2li testimin sadece ultrason ile bile kan sonucu beklenmeden acil olarak Cerrahpaşa perinatolijiye sevk edildim.. bebeğimin
ense kalınlığı 12 hafta 5 günlükken 6.9 m çıktı ve acil sevk edildim.. CVS testi yapıldı sonuç bekliyorum şimdi ama psikolojik olarak çökmüş bulunmaktayım.. dünde kan sonuçlarını aldım buna göre down
sendromu riskim aşırı yüksek 1/8 Trizomi
18-13 riski ise 1/56 çıktı.. :'((

hiç bu kadar çok kötü olup cvs gibi testkeri iyi çıkan oldu mu? yardım edin lütfen..
ben bunlara hic insnmiyorum onun icin yaptirmiycam yengem yaptirmsti cocuk ta o dedign seyler cikmisti almamiz gerekiyor dediler yengem.aldirmadi kaerimeagzi olucam dedi cocuk bi dogdu hic bisi yok sapasaglam..

yapılan 2li testimin sadece ultrason ile bile kan sonucu beklenmeden acil olarak Cerrahpaşa perinatolijiye sevk edildim.. bebeğimin ense kalınlığı 12 hafta 5 günlükken 6.9 m çıktı ve acil sevk edildim.. CVS testi yapıldı sonuç bekliyorum şimdi ama psikolojik olarak çökmüş bulunmaktayım.. dünde kan sonuçlarını aldım buna göre down sendromu riskim aşırı yüksek 1/8 Trizomi 18-13 riski ise 1/56 çıktı.. :'((

Canım şuan aynı durumda olan bende varım. Benim bebeğim içinde ense kalınlığı fazla dediler 3.5 mm. Cvs yapıldı sonuçu bekliyorum. Allah bana sana bizim gibi olan anne adaylarının yardımcısı olsun inşallah. Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın.

Rabbim bilir en iyisini bu durumda olan arkadaslar uzulmeyin. Benim ablamin bebegine topuktan alinan kanla hasta dediler yeni ddogdugunda. Bi test daha yaptirdik ondada hasta dediler biz umudumuzu kesmedik bi test daha yaptirdik tertemiz cikti. Yani diyecegim su ki o boslukta yasananda rabbim siniyo bizi bakiyim kulum isyan edecek mi diye. Sen bebegini dusun uzulmemeye calis. Banada dediler kalbinde delik war diye 2 gun agladm sonra dedm rabbim ne werirse kabulum diye. Sende oyle de insallah warsada duzelir cocuk daha aylarca gelisecek senin karninda

X