Ay ay ne tatlı duygulaaaar .. kollaarın minnoşunla benden önce kavuşacaaakİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya bana zaman geçmiyor gibi geliyodu ama ne ara 26 haftalık oldum anlamadım o yüzden her anın tadını çıkaralımmmbenim de ilk gebeliğim ya kıyamam şükür Rabbim bir daha nasip etmiş hareketli bir kıpırık
Oyy yerimmm ya ahaha 12 haftalıkken 10 aylık gibi hissettiren bi kıpırıkAy ay ne tatlı duygulaaaar .. kollaarın minnoşunla benden önce kavuşacaaak12 hafta sonrada biz geliyoruz teyzoştomuuuuzzz benim bugün daha 12.1 oldu hissettiğim 10 ay
İnşallah canım beniiiimmm doğumu nasıl düşünüyorsun peki ? Ben hamile kalmadan önce hep sezeryan olurum diyordum da hmaile kaldım kalalı doğum korkum bittiOyy yerimmm ya ahaha 12 haftalıkken 10 aylık gibi hissettiren bi kıpırık
Artık doğumu önden bi tecrübeleyip sana aktarırımminşallah sağlıkla kavuşalımm
Maşallah korkunun bitmesi ne güzelİnşallah canım beniiiimmm doğumu nasıl düşünüyorsun peki ? Ben hamile kalmadan önce hep sezeryan olurum diyordum da hmaile kaldım kalalı doğum korkum bitti
AHAHAHAHAHAHA YİCEMMMMMMM seniiiiiiMaşallah korkunun bitmesi ne güzelbende normal doğum isterim bir sorun çıkmadığı sürece ayy ama kendimi korkutmamak için normal doğumla alakalı hiç bişey okumuyorum izlemiyorum cahil mutluluğu var üzerimde ahahaha sersem gibi geziyorum etrafta
YeeeeAHAHAHAHAHAHA YİCEMMMMMMM seniiiiiikız ben önceler çok korkardım ya bebeği oksijensiz bırakırsam ya doğuramazsam ya bebek ters olursa falan derdim şimdi hiiiiiiçççç kalmadı hiç biri
Halledersin hayatıııım ben sana inanıyoruuummmYeeee
Yaa maşallaaaah maşallah hep böyle cesaret gelsinkötü kötü şeyler düşünmek yerine olayı akışına bırakıp bedenimize güvenmeliyiiz zamanı geldiğinde zaten olacak bişey bu sonuçta bebek içimizde kalmayacak bi şekilde Allahın izniyle çıkacak diyipp cahil mutluluğumla doğumu bekliyorum bakalım bu işten ya batarım ya çıkarım ahaha
Ayy ben hallettim galibaaaHalledersin hayatıııım ben sana inanıyoruuummmtek avazda inşallah
Kuzuuuummmm hayırlı olsun sağlıkla büyüt meleğiniiiiiAyy ben hallettim galibaaa3 haftalık olduk bilee canımm sen nasılsın
Ayy çoook teşekkür ederimmmmKuzuuuummmm hayırlı olsun sağlıkla büyüt meleğiniiiiiay çok sevindiiiimmm
Biz daha 27+1 iz
Kaçıncı haftada doğurdun kuzum nasıldı doğum sezeryan mı normal mi?
Çoookkk sevindim kuzum benim sağlıkla atlatmanızaAyy çoook teşekkür ederimmmm
Maşallah yaa az kalmış seninde inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın
37+5 te doğdu canımm normal doğum için çok zorladık sancılar çektimm ama bebişim kanala giremeyince mecbur sezeryane aldılar o da biraz kötü geçtii anlatıp etkilemek istememşükür atlattımmm sıra sende duamdasın
Allah razı olsuuunnÇoookkk sevindim kuzum benim sağlıkla atlatmanıza
Etkilenmem ki her olasılığı bilmekte fayda var sonuçta herkesin bünyesi herkesin doğumu kendine özel
Bakalım bizi neler bekliyor
Yaaaa neler yaşamışsın kuzuuum beniiimm gelmiş geçmiş olsun..Allah razı olsuuunn
Ben normal doğum sancısı çektim 3 günhastanede yer yoktu yatışım yapılamadı derken iyice panik oldum sonra yer bulduk yatışım yapıldı sancılar iyice ilerledi ama bu seferde bebiş kanala giremedi tam bi koca kafa sonrasında sezeryane aldılar beni
İğne yapıldı hiç hissetmedim iğneyi sonrasında birden operasyona başladılar ben uyuşmamı beklemeyecek miyiz dedim uyuşmuşsundur dedilerkorkulan oldu uyuşmamışım o kadar bağırmama çığlık atmama rağmen uyuşmadığıma inanmadılar tüm acıyı hissettim ya hepsine dava açıcam valla benim psikolojim bozuldu acıya dayanamayıp bayılmışım sonrasında da dalga geçer gibi uyuşmadığını anlayınca hemen bayılttık diyorlar, he he tabi öyleydi
Ben herşeyi hissettim bebeğin ağlama sesini bile duydum dikişlere geçince bayılmışım nasıl baştan uyutmak buöyle işte seni asla kötü etkilemek istemem başına böyle bir şey gelirse iyice uyuştuğundan emin ol öyle başlasınlar canımm zaten binde bir görülen bir olaydır tövbe başıma geldi
Çook teşekkür ederimYaaaa neler yaşamışsın kuzuuum beniiimm gelmiş geçmiş olsun..
Umarım dikişlerin iyileşme sürecini rahat atlatmışsındırbebişte iyiyse değmesinler keyfine geçmişte kalmış bile
Gerçekten korkunç şeyler yaşamışsın ama etkilenip korkmak yerine ben her zaman her türlü senaryoya kendimi hazır tutmayı daha doğru buluyorum sonuçta belki daha da kötüsü başıma gelebilir.. hiç bilemeyiz..
Kız zaten muhtemelen sen korkarak doğuma girdiysen bilinç altında illa bu olumsuzluğu da çekmiş olabilirsininsanın korktuğu şey başına gelirmiş derler ya..
Benim korkudan ziyade sabırsızlık çok başladı biran önce minik kızımı kollarıma almak istiyorum resmen zaman durdu bekliyorum heyecanla
Yaaaaaa kötü anıları boşveeeer gitsin o zaman kuzum beniiimÇook teşekkür ederimayy sonrası da yorucuydu ama şükür geçti canımmm daha iyiyim bebeğim iyi diyerek toparladım kafayı yoksa halim berbattı
Çok haklısın ya valla böyle bişey olursa uyuşmadıığını özellikle söyle diye anlattım senin doğumun inşallah çok çok güzel geçsinnben doğuma aslında deli cesaretiyle girdim korkmadan güle oynaya ama sen misin cesaretli olan al sana bombe diyerek beni hayata küstürdüler tövbe ya Rabbim oyy maşallah şimdiki hallerinin tadını çıkararak bekle az kaldıı zaman hızlıca geçiyor hele 30. Haftadan sonra zaman nasıl geçmiş hiç anlaşılmıyor sağlıkla kolaylıkla kucağına al minik kızını
Aynen öyle canımmYaaaaaa kötü anıları boşveeeer gitsin o zaman kuzum beniiimbebeğin ve sen şuan iyiyseniz kötü tecrübe olarak geçmişte kalmış zaten..
Benim doğum sezeryana yöneliyor ama bugün ebelerle görüştüm, skolyoz ayrıca kalça kemiğinde eklem oynaması var çatal riskli olduğu için Dr sezeryana daha yatkın. Ama çatalsız olarakta normal doğumu (kollarımla bacaklarımı tutarak) ebelerin desteğiyle bu süreci normal doğuma çevirme ihtimalimiz olduğunu söylediler bakalım neler bekliyor bilmiyorum pek.
Ortopedi doktorumun raporu ve kadın doğum doktorumun onayını bekliyorum. Kadın doğum doktorum risk çıkarsa emarda röntgen onayı çıkaracağım dedi ama ben röntgene hiç sıcak bakmıyorum