Merhaba gecikmenin ikinci gunundeyim şimdi test yaptım ben bakınca siyah çizgi görüyorum birde siz bakabilir mısınız awox erken gebelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç dakikada çıktı canım
Evet 2 fotoğrafda gördüm silik çizgiyi umarım hamilesindir Allah nasip eder inşallah sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olurMerhaba gecikmenin ikinci gunundeyim şimdi test yaptım ben bakınca siyah çizgi görüyorum birde siz bakabilir mısınız awox erken gebelik
İnşallah canim aminnn rabbim ben ve tüm isteyenlere versin inşallah tekrardan yapmama gerek yok demi yarın mi yapsamEvet 2 fotoğrafda gördüm silik çizgiyi umarım hamilesindir Allah nasip eder inşallah sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur![]()
Bence 2 gün sonra tekrarla varsa da koyulasmis olurİnşallah canim aminnn rabbim ben ve tüm isteyenlere versin inşallah tekrardan yapmama gerek yok demi yarın mi yapsam
var gibi geldi canım bana ,bence hemen kan ver idrar testleriyl kafanı bulandırma:)Hemen çıktı canim ben bakınca giruuirim ama resimde zor belli oluyor
Resimde göremiyorum maalesef
İnşallah böyle bir mucizeye ihtiyacım var bebeğimi kaybettiğim gunden beri elimde test geziyorum inşallah vardirBence 2 gün sonra tekrarla varsa da koyulasmis olur
İnşallah böyle bir mucizeye ihtiyacım var bebeğimi kaybettiğim gunden beri elimde test geziyorum inşallah vardir
Evet 2 fotoğrafda gördüm silik çizgiyi umarım hamilesindir Allah nasip eder inşallah sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur![]()
İnşallah allahim nasip eder sana bana isteyen herkeseİnşallah böyle bir mucizeye ihtiyacım var bebeğimi kaybettiğim gunden beri elimde test geziyorum inşallah vardir
İnşallah canim benim güzel haberini bekliyirimSilik olduğu icin düz tutunca çok zor görülüyor havada tutunca belli oluyor anca yeni yeni idrara yayiliyor olabilir benimde bugün yaptığım test öyleydi havada belli oluyordu umarım Allah nasip eder
MALESEf hiç bir şey yok,Merhaba gecikmenin ikinci gunundeyim şimdi test yaptım ben bakınca siyah çizgi görüyorum birde siz bakabilir mısınız awox erken gebelik
Ayyy inşallah canim inşallah ah cok istiyorumCanım adetin 3.gün benimde böyle silikti telefon ışığını acıp öyle görüyordum adet 6 günü yaptıgımda kıpkırmızı olmustu inşallah hamilesndir![]()
Amin inşallahİİn
İnşallah canim benim güzel haberini bekliyirim
Canim merhaba hâlâ adet olmadim dün erken gebelik aldım yine cok zor gözüken hayali çizgi cikti şimdi de kaset test yaptım bunda da cok zor gözüküyor.bi bakar mısın tekrardan 4 gün gecikmeye kırmızı yada pembe çıkması gerekmez mi gördüklerim testin alttaki Kendi çizgisi mi diyorum ama yapınca hemen çıkıyor.artik yorumda yapamıyorum aşağıya bırakıyorum erken gebelik dün kaset test şimdi yaptığımCanım adetin 3.gün benimde böyle silikti telefon ışığını acıp öyle görüyordum adet 6 günü yaptıgımda kıpkırmızı olmustu inşallah hamilesndir![]()
Merhaba canım 4 günde silik çıkıyor canım geç döllenme olmustur benımde gec dollenme olmus 5 gün adet son gunu erken gebelık yap ben adet 6.gunu yapmstım erken gebelık kıpkırmızı cıkmstı hamılesin hadi hayrlı olsunCanim merhaba hâlâ adet olmadim dün erken gebelik aldım yine cok zor gözüken hayali çizgi cikti şimdi de kaset test yaptım bunda da cok zor gözüküyor.bi bakar mısın tekrardan 4 gün gecikmeye kırmızı yada pembe çıkması gerekmez mi gördüklerim testin alttaki Kendi çizgisi mi diyorum ama yapınca hemen çıkıyor.artik yorumda yapamıyorum aşağıya bırakıyorum erken gebelik dün kaset test şimdi yaptığım