- 28 Ekim 2024
- 89
- 10
- 28
-
- Konu Sahibi suprzymrta
Benim 2ab şu an kan testi pozitif canım takilma önemli olan kalitesiKızlar merhaba dün transferim gerceklesti 5. Gün embriyosu 2bb kalitesinde doktorum cok iyi oldugunu söyledi kalitenin ama ben internetten araştırdıgımda cok kötü oldugunu öğrendim bugun doktorum arayarak 6. Gün embriyosu olarak 5 bb kalitesinde emriyo olustugunu ve dondurmak istediğini söyledi bu konuda fikri olan varmı
moralinizi bozmayın. Bu kalitede gebe kalan tanıdığım oldu. 5aa embriyosu olup tutunamayan da var. İyi düşünün iyi olsun. Bu tutunmazsa daha iyi kalitede embriyonuz da varmış. Onu transfer edersinizKızlar merhaba dün transferim gerceklesti 5. Gün embriyosu 2bb kalitesinde doktorum cok iyi oldugunu söyledi kalitenin ama ben internetten araştırdıgımda cok kötü oldugunu öğrendim bugun doktorum arayarak 6. Gün embriyosu olarak 5 bb kalitesinde emriyo olustugunu ve dondurmak istediğini söyledi bu konuda fikri olan varmı
Hic moralini bozma canim 2bb transfer oldum su an 12.hafta bitmek uzere hangi embriyo tutacak yasayacak bilemezsin sen transferine odaklan su anKızlar merhaba dün transferim gerceklesti 5. Gün embriyosu 2bb kalitesinde doktorum cok iyi oldugunu söyledi kalitenin ama ben internetten araştırdıgımda cok kötü oldugunu öğrendim bugun doktorum arayarak 6. Gün embriyosu olarak 5 bb kalitesinde emriyo olustugunu ve dondurmak istediğini söyledi bu konuda fikri olan varmı
Bende bunu anlamıyorum cok iyi durumda dediNeden kötü kalitede olan transfer edildi, daha iyi kalitede olan varken?
2 Bb çoğu doktor transfer etmiyor, kalite düşük, umarım hamile kalırsınız
5. gün embriyosu ve bb en iyi kalite demek. Dr unuz doğru söylemiş. Gebelik getirme ihtimali olmasa konuşmaz zaten. 2 rakamı embriyonum boyutunu büyüklüğünü gösteriyor. (ideal olan boyut 4,5 dir. ama bu kaliteli olmadığını göstermez. Biraz minnak sadece.Kızlar merhaba dün transferim gerceklesti 5. Gün embriyosu 2bb kalitesinde doktorum cok iyi oldugunu söyledi kalitenin ama ben internetten araştırdıgımda cok kötü oldugunu öğrendim bugun doktorum arayarak 6. Gün embriyosu olarak 5 bb kalitesinde emriyo olustugunu ve dondurmak istediğini söyledi bu konuda fikri olan varmı
Yaaaa gerçekten miiii ama internette okuduklarıma göre 2bb cok kötü diyor herkes5. gün embriyosu ve bb en iyi kalite demek. Dr unuz doğru söylemiş. Gebelik getirme ihtimali olmasa konuşmaz zaten. 2 rakamı embriyonum boyutunu büyüklüğünü gösteriyor. (ideal olan boyut 4,5 dir. ama bu kaliteli olmadığını göstermez. Biraz minnak sadece.
Siz bilimsel kaynaklara baksanıza! Embriyo şeması var orda da gösteriyor. 5. güne gelen embriyo blastokist olmuş gebelik getirebilir demek daha ne olsun! aa ve bb harfleri en iyi kalite demek. cb felan olsa en kötü derdik.Yaaaa gerçekten miiii ama internette okuduklarıma göre 2bb cok kötü diyor herkes
Doktorlar genelde 2bb için düşük derler ama o iş öyle olmuyor . Benim 5. Gündü sadece a sı b si yok . Tutundu şükür . O yüzden sen elinden geleni yap duanı et .Kızlar merhaba dün transferim gerceklesti 5. Gün embriyosu 2bb kalitesinde doktorum cok iyi oldugunu söyledi kalitenin ama ben internetten araştırdıgımda cok kötü oldugunu öğrendim bugun doktorum arayarak 6. Gün embriyosu olarak 5 bb kalitesinde emriyo olustugunu ve dondurmak istediğini söyledi bu konuda fikri olan varmı
Ama belki senin 5aa dır da tutunmuşturDoktorlar genelde 2bb için düşük derler ama o iş öyle olmuyor . Benim 5. Gündü sadece a sı b si yok . Tutundu şükür . O yüzden sen elinden geleni yap duanı et .
Benim benim embriyo kalitem yoktu sadece beşinci gün . 5 aa hiç olmadı .Ama belki senin 5aa dır da tutunmuştur
Selam, benim de dün 2bb emriyosu transferim yapıldı. 2bb icin orta kalite yazıyor internette, endiseliyim ve umutsuzum açıkçası. Umarim pozitifi görürürüzKızlar merhaba dün transferim gerceklesti 5. Gün embriyosu 2bb kalitesinde doktorum cok iyi oldugunu söyledi kalitenin ama ben internetten araştırdıgımda cok kötü oldugunu öğrendim bugun doktorum arayarak 6. Gün embriyosu olarak 5 bb kalitesinde emriyo olustugunu ve dondurmak istediğini söyledi bu konuda fikri olan varmı
Bunu görünce o kadar sevindim ki, benim de dün transferim gerceklesti 2 adet 2bb. Cok umutsuzdum kara kara burayi karıştırıyodum ki sizi görünce sevindim. Sağlıkla gelsin kucağınızaHic moralini bozma canim 2bb transfer oldum su an 12.hafta bitmek uzere hangi embriyo tutacak yasayacak bilemezsin sen transferine odaklan su an
Bozma canım moralini 2ab benimki .dün keseyi ve kalp atışını duydum.Bunu görünce o kadar sevindim ki, benim de dün transferim gerceklesti 2 adet 2bb. Cok umutsuzdum kara kara burayi karıştırıyodum ki sizi görünce sevindim. Sağlıkla gelsin kucağınızbiMa
Bunu görünce o kadar sevindim ki, benim de dün transferim gerceklesti 2 adet 2bb. Cok umutsuzdum kara kara burayi karıştırıyodum ki sizi görünce sevindim. Sağlıkla gelsin kucağınıza
Yaaaa cok sevindim benim bugun 6. Günüm test yaptım negatif sen kacıncı günde öğrendinBozma canım moralini 2ab benimki .dün keseyi ve kalp atışını duydum.