- 26 Ocak 2013
- 1.234
- 3.508
- Konu Sahibi redsonja87
Merhaba kızlar, ben 29 yaşındayım ve eğitimli, kendi ayakları üzerinde duran, çevremdeki herkesin ne kadar hoş ne kadar güzelsin dedikleri biriyim ancak yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim yok ve bu durumdan dolayı oldukça karamsarlığa düştüm ve özgüvenim altüst oldu. Kısmetim mi kapalı yoksa kısmetim mi yok diye düşüne düşüne kafayı yiyicek duruma geldim. Şöyle ki; Nedense Kapıma kadar gelen kısmetlerim ya beni görmeden vazgeçiyorlar ya da kendi görüştüklerimle bir türlü ileri safhaya geçemiyoruz. Bu durumda bende ciddi bir karamsarlık başladı ve son bir kaç aydır özgüvenim yerlerde. sürekli rabbime dua ediyorum karşıma hayırlı biri çıksın diye gece gündüz dua ediyorum.hatta psikologa bile gitmeyi düşünüyorum çünkü umutsuz, isteksiz ve huzursuzum. Bu durum sosyal yaşantımı da etkilemeye başladı.Yaptığım hiçbir şeyden zevk alamaz olmaya, işe bile gitmek istememeye başladım.
Çok uzattım kızlar biliyorum ama çok bunaldım ve sizinle paylaşmak dertleşmek istedim. Tavsiyelerinize, yorumlarınıza açığım
Çok uzattım kızlar biliyorum ama çok bunaldım ve sizinle paylaşmak dertleşmek istedim. Tavsiyelerinize, yorumlarınıza açığım
Son düzenleme: