Mor mont.kirmizi mont ve bplerolarin foyatlari nedir ve yaslari kactir??ayrica ayakkabinin numarasini yazarmisinkz??Yeniden güncelleme... Kalanlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mor mont.kirmizi mont ve bplerolarin foyatlari nedir ve yaslari kactir??ayrica ayakkabinin numarasini yazarmisinkz??Yeniden güncelleme... Kalanlar...
Benim kizim minyon ve zayif yani sanirim 2yas bplerol3 numara 82cm ama 2 yaşta giydik
1 numara 2 yaş
2 numara 9 ay bunu da 2 yasa kadar giydi. Bunu hediye olarak gönderirim biraz boncuklanmis çünkü
şort 1-1.5 yaş 5 lira
5 numara 4 yaş
6 numara 25 numara 10 lira
7 numara 5 lira 3-4 yaş kalıbı dar
Son ikisi daha önce söylediğim gibi
Kizim 2.5yasinda kis ayina 3e gircek sanirim bolerolar dar gelir.mor mont iyi olur .fudya mont un kalibi nasil yani 3yasa olurmu mesela vazi montlar dar kalipli oluyorya kiziniz kac yasinda kac kiloyjen giydi acaba kiyaslamak icon soruyorum benimki zayif yani minyon:) ve fusya montunda fiyati nedir?3 numara 82cm ama 2 yaşta giydik
1 numara 2 yaş
2 numara 9 ay bunu da 2 yasa kadar giydi. Bunu hediye olarak gönderirim biraz boncuklanmis çünkü
şort 1-1.5 yaş 5 lira
5 numara 4 yaş
6 numara 25 numara 10 lira
7 numara 5 lira 3-4 yaş kalıbı dar
Son ikisi daha önce söylediğim gibi
Bence almayın yani olur ama yeni aldığınız montun biraz büyük olması iyi olur. Yağmurluk daha uygun olur. Benim kızım da minyondu. Ama kalıp çok geniş değil kaşe kaban çünküBenim kizim minyon ve zayif yani sanirim 2yas bplerol
Kizim 2.5yasinda kis ayina 3e gircek sanirim bolerolar dar gelir.mor mont iyi olur .fudya mont un kalibi nasil yani 3yasa olurmu mesela vazi montlar dar kalipli oluyorya kiziniz kac yasinda kac kiloyjen giydi acaba kiyaslamak icon soruyorum benimki zayif yani minyon:) ve fusya montunda fiyati nedir?
Teşekkür ederim. Şöyle yapalım bolerolar ve çiçekli şort dışında diğerleri size olur begendiklerinizin resmini gönderin bilgi veriyim.mrb bana 2 yaş ve üstü lazım en son elinizde hangileri kaldı hepsi cok guzel toplam fiyat kac lira
Peki tsk ederm sadece yagmurluk var oleyse baska urun faln eklicekmisinizBence almayın yani olur ama yeni aldığınız montun biraz büyük olması iyi olur. Yağmurluk daha uygun olur. Benim kızım da minyondu. Ama kalıp çok geniş değil kaşe kaban çünkü
Ara ara ekleme yapabilirim. Kot şortu ve Adidas spor ayakkabı yeni ekledim. Yazlık ekleyebilirim. Diğerleri olmadı mıPeki tsk ederm sadece yagmurluk var oleyse baska urun faln eklicekmisiniz
3-4 YAŞA UYGUN TİSORTLER KAC TANE VAR SON FİYAT NE OLUR MARKALARI NEDİRT-shirt ler 3-4 yaşa uygun. Yok mu ihtiyacı olan arkadaşlar. Hepsi tertemiz bu markalar daha ucuza bulunmaz...
ÇİZGİLİ TİŞORT DEDİĞİĞİNİZ POLO MARKAMIDIRŞort 2 yaş ama 3 yaşta da giydirdim ben, düğmeli ayarlanabiliyor. 7.5 lira
Askılı tunik 2 yaş bu da 3 yaşa kadar oluyor. Hatta 4 yaşta da normal askılı t-shirt olarak kullandım. 5 lira
GAP 3 yaş 5 lira
Kaban 18-24 ay
Çizgili t-shirt 2-4 yaş 5 lira
Önü taşlı kırmızı t-shirt 3 yaş 7.5 lira
ADİDAS AYAKKABI EN SON NE OLUR27 numara Adidas spor ayakkabı 40 lira
ADİDAS AYAKKABI EN SON NE YAPARSIN NEREDEN GÖNDERECEKSİN27 numara Adidas spor ayakkabı 40 lira
Pek çoğu satıldı. Çocuğunuz kaç yaşında? Mesela bir tane Zara t-shirt var. 3-4 yaş ama kalıbı dar.3-4 YAŞA UYGUN TİSORTLER KAC TANE VAR SON FİYAT NE OLUR MARKALARI NEDİR
Bu son fiyatı. Ankara'da oturuyorum.ADİDAS AYAKKABI EN SON NE YAPARSIN NEREDEN GÖNDERECEKSİN