Son gönderdiğim uzun kollular tanesi 7.5 lira3-4 yaş olup uzun kollu olanlarında resmini atabilir misiniz,fiyatlarıyla?
pantolonların kumaşı kot degil degilmi kalınmı incemi nasıl bi kumaşı var ve başka pantolon varmı elinizde?Şimdilik sadece bunlar kaldı. Pantolonlar da zara ve mayoral fiyatlarını çok indirdim. Düşünürseniz 3-4 yaş ve 4 yaş
Tanesi 10 lira
şu siyah lı olan kuru kafalı sanırım markası bedeni nedir?kaç tl diyorsun birde ona ve bordo tayt pantolonun markası zaramı?Hayır kot değil. Bunları ben kışın ve mevsimlik olarak giydirdim. İnce değil yani. Bordo rengi olan dar tayt tarzında.
Bir tane daha var. Onun resmini koymadım. Akşam isterseniz koyarım. O da zaranın pantolonu. Kadife yandan düğmeli.
İki tane de tayt var. Ama bunlar ince. Dediğim gibi tayt
dediginiz taytlarıda görmek istyorum.ve alıntılarsanız sürekli başında degilim .ya daözelden dönün nasıl isterseniz.Hayır kot değil. Bunları ben kışın ve mevsimlik olarak giydirdim. İnce değil yani. Bordo rengi olan dar tayt tarzında.
Bir tane daha var. Onun resmini koymadım. Akşam isterseniz koyarım. O da zaranın pantolonu. Kadife yandan düğmeli.
İki tane de tayt var. Ama bunlar ince. Dediğim gibi tayt
zara 3-4 yaş
kadife yandan dügmeli zara dediginiz bu eklediginiz siyahmı?Kuru kafalı olan zara 3-4 yaş diğeri marks&spencer 3-4 yaş
Düz siyah olan 2-3 yaş zara
taytlar 5 lira
Resimleri tek tek nasıl alıntı yapıyorum anlayamadım herseyi alıntıliyordediginiz taytlarıda görmek istyorum.ve alıntılarsanız sürekli başında degilim .ya daözelden dönün nasıl isterseniz.
eklediklerinizden başka ekliyeginiz tayt yok sanırım peki siyah kuru kafalı taytda diz izivarmı solma vs gibi?Resimleri tek tek nasıl alıntı yapıyorum anlayamadım herseyi alıntıliyor
Bu taytin rengi aldığımızda da tam siyah değildi. Rengi o nedenle bence soluk değil. Diz izi de giyip çıkardıktan sonra oluyor. Ben giyilmeden önceki resmini yakından çekip bi daha koydum. Zaten kızım giydiği için 5 lira. Yoksa zaranin fiyatlarını biliyorsunuzeklediklerinizden başka ekliyeginiz tayt yok sanırım peki siyah kuru kafalı taytda diz izivarmı solma vs gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?