29 ocak cuma yanı yarın amelıyat oluyorummm....

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda bu topici takip ediyorum ve sonunda yani yarın tam öğlen saat 12 de bende ameliyat oluyorum,bıraz acele bir ameliyat oldu ama eğer daha fazla düşünseydim , depresyona girecektim-tatlicadiarzu- neyseki yarın bu burundan kurtulacağım inşallah:) tabiki feci bir stres biraz korku eyvahedigeldismilebiraz endişe biraz mutluluk bayağı karışık bir ruh halindeyim inşaallah kolay atlatırım.Bana dua edin lütfen çoook heyecanlıyımmmma.s.:nazar:

Canım şimdiden gecmiş olsun.Bende bu salı burun ameliyatı oldum bende senin gibi çok korkuyordum ve cok streslıydım ama hepsi bosunaymış.inan uyumanla uyanman bir oluyor ve hiçbirsey hissetmıyorsun.Amelıyattan sonra da hiç ağrın sızın olmuyor boşuna stres yapma bugün bol bol gez stres at :)

korkma kıss değişceksin işte ne güzel inşallah kolayca atlatırsn istediğin buruna kavuşursun..senden 1 gün sonrada ben oluyorum ama korkmuyorum heyecanlıyım sadece nasıl bi burnum olcak diye...allah yardımcımız olsun

saolun kızlar inşallah hemencecik geçer ben ameliyat sonrasından daha çok korkuyorum:KK43: nefes alamama durumundan agrılardan falan ...
inşallah güzzel olurda burnum resmini koyarım bende:)))

insallah cok gzl olur hersey cnm kolayca atlatirsin:)
doktorun kim? tasarimin varmii zemuszemus

Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda bu topici takip ediyorum ve sonunda yani yarın tam öğlen saat 12 de bende ameliyat oluyorum,bıraz acele bir ameliyat oldu ama eğer daha fazla düşünseydim , depresyona girecektim-tatlicadiarzu- neyseki yarın bu burundan kurtulacağım inşallah:) tabiki feci bir stres biraz korku eyvahedigeldismilebiraz endişe biraz mutluluk bayağı karışık bir ruh halindeyim inşaallah kolay atlatırım.Bana dua edin lütfen çoook heyecanlıyımmmma.s.:nazar:

canım şimdiden çok geçmiş olsun inşallah istedğin gibi olur ameliyat sonrası resimlerini bekliyoruz bu arada kime olucaksın ameliyatonı ?

şimdiden çok geçmiş olsun canım,bende cok merak ettim doktorun kim?bende şimdilerde olmak istiyorum yaaa pofff hazirana kadar beklicemmm :S

geçmiş olsun,göreceksin hiç zor değil. Çok rahatlayacaksın yeni burnuna kavuşunca. ınşallah istediğin gibi olur herşey

saolun kızlar inşallah hemencecik geçer ben ameliyat sonrasından daha çok korkuyorum:KK43: nefes alamama durumundan agrılardan falan ...
inşallah güzzel olurda burnum resmini koyarım bende:)))

cnm nefes alamama durumundan bende çok korkuyodum ameliyat öncesinde
hatta her gece yatmadan elimle burnumu kapatıyodum ki nefes alamazsam nasıl ağzımdan alırım falan diyee sürekli deniyodum kendimi alıştırmaya çalışıyodum yani
ama gerek kalmadı ben hemen ameliyat sonrası burnumdan nefes alabildim

kolaylıklar diliyorum şimdiden geçmiş olsun

dün saat 2 de girdim ameliyata uyandığımda burnum tıkalıydı bugün tamponu çıkardılar, çok rahatladım korkacak bişey yok rahat ol sadece

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım acaba doktorun kim bizimle paylaşabilirmisin

Canım şimdiden geçmiş olsun ..Korkulacak hiç bişey yok ..opuyorumnanaktan

ınsan aklına korkacağını getirirse korkar.Bu nedenle serinkanlılığı bırakmamak gerekiyor.Olacak ve bitecek.Bende daha 6.günümdeyim olumsuz hiçbirşey yok şimdilik.Korkulacak bir durumda değil inan.Sonunda herşeyin güzel olacağına inanarak sana iyi şanslar diliyorum...................

saolun kızlar cesaretlendirmeleriniz için:) sizler zaten bana tecrübelerinizle kararım öncesi de çok yardımcı oldunuz saolun...
buarada doktorum sadullah karun ,çapa medilife da ameliyat olacağım..
tasarımım yok arkadaşlar yani kendi doktorum tarafından çünkü o tasarım yapmıyormus tasarımla yapılan burunlar bırbırnı tutmuyor dıye yapmadığını söyledi.ama bana daha once yakup avsarın yaptıgı bir tasarım vardı sadece nasıl bırsey ıstedıgımı anlatmam ıcın ordan faydalandım:)

Ay cnm ameliyata girmene dakikkalar kaldı çıkınca okursun bu mesajımı inşallah ameliyatın rahat geçer sağlıkla.. :Saruboceq: Dualarım seninle

Canım nasıl oldun merak ettim hala senden bi haber yok girmişsin ama yazmamışsın bilgi ver mutlaka

X