- 13 Eylül 2013
- 55.606
- 2.765
KOÇ BURCU
Sevgili Koç; haftaya çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. İş hayatınızda ve maddi kaynaklarınızla ilgili ani hadiseler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; partner, ortaklık, mahkeme gibi alanlara yoğunlaşabilirsiniz ayrıca sosyal çevrenizden ve kariyer hayatınızda güçlü destekler alabilirsiniz. Hafta sonunda; finans, para, özel hayat alanlarında kalıcı, uzun vadeli gelişmeler gerçekleşebilir. Seyahat, eğitim, yurt dışı konuları gündeme gelebilir. Haftanız harika geçsin.BOĞA BURCU
Sevgili Boğa; haftaya aşk, çocuk, tatil, eğlence konuları ön planda olarak başlayabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; çalışma hayatı, sağlık, çalışma hayatınızda bazı aksilikler içinde kalabilirsiniz. Ancak iş hayatınızda güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta sonunda; partner, ortaklık, mahkeme konularına odaklanabilirsiniz ve bu alanlarda avantajlı gelişmeler gerçekleşebilir. Finans, sağlık veya özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Haftanız harika geçsin.İKİZLER BURCU
Sevgili İkizler; haftaya ev, aile, ev dekorasyonu konularıyla ilgilenebilirsiniz ve ailenizle bazı tartışmalar gerçekleşebilir. Ancak finans alanında şansınız yüksek olacak. Hafta ortasında; aşk, tatil, çocuk, eğlence ön plana çıkabilir. Seyahat, eğitim, seyahat, yurt dışı programı yapabilirsiniz. Ayrıca hukuksal alanda başarı sizinle olabilir. Hafta sonunda; çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinler ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizle beraber program yapabilirsiniz. Ayrıca partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Haftanız harika geçsin.YENGEÇ BURCU
Sevgili Yengeç; haftaya yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında; ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz. Partnerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuk konularında uzun vadeli gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta sonunda; çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinlerle ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Aşk konusunda bu hafta çok şanslı olacaksınız. Haftanız harika geçsin.ASLAN BURCU
Sevgili Aslan; haftaya para, kazançlara odaklanarak başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki gelişmeler maddi kaynaklarınızda olumlu gelişmelere sebep olabilir. Hafta ortasında; yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir. Partnerinizle güçlü kararlar alabilirsiniz. Ev, aile konularında ise bazı çatışmalar gerçekleşebilir. Hafta sonunda; ev, aile konuları ön plana çıkarken; aşk, tatil, eğlenceden yana şanslısınız. Harcamalarınız artabilir. Haftanız harika geçsin.BAŞAK BURCU
Sevgili Başak; haftaya duygularınızı rahat ifade ederek başlayabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuklardan yana şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerden yana güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; para, kazançlar, gelirlerinizle ilgilenebilirsiniz ancak tatil, aşk, hobiden dolayı harcamalarınız artabilir. Seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Hafta sonunda; kardeşler, yakın çevre, eğitim, seyahat planları ön plana çıkabilir. Ev, aile konularında bazı sorunlar gündeme gelebilir. Haftanız harika geçsin.TERAZİ BURCU
Sevgili Terazi; haftaya duygularınızı içe atarak ve yalnız kalmayı seçerek başlayabilirsiniz. Finansal alanda ve sağlık konularında olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; kendinizi rahat ifade edebileceksiniz. Çevrenizle ilgilenebilirsiniz ancak aile içinde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Maddi kaynaklarınız ön plana çıkabilir ve aşk, çocuk, tatil konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Hafta sonunda; para, kazançlar, yakın çevre, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Haftanız harika geçsin.AKREP BURCU
Sevgili Akrep; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Aşk, seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; hastane, sağlık, gizli düşmanlarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Fiziksel değişim, kişisel bakım yapabilirsiniz. Hafta sonunda; para, kazançlar ön plana çıkabilir, ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Gayrimenkul, taşınmazlarla ilgili fırsatlarınız olabilir. Haftanız harika geçsin.YAY BURCU
Sevgili Yay; haftaya kariyer, iş hayatınıza odaklanarak başlayabilirsiniz ancak çatışmalar gerçekleşebilir. Kazançlarınız ise artabilir. Aşktan yana güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; hastane, sağlık, gizli düşmanlarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca fiziksel görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Kişisel bakım yapabilirsiniz. Hafta sonunda; kendinize zaman ayırabilirsiniz. Aile, ev konularında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Haftanız harika geçsin.OĞLAK BURCU
Sevgili Oğlak; haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Bu dönemde özellikle aşk, tatil, çocuklardan yana önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta ortasında; kariyer, iş hayatınız ön plana çıkabilir ancak tartışmalar gerçekleşebilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Maddi kazançlarınızla ilgili ise güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta sonunda; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Haftanız harika geçsin.KOVA BURCU
Sevgili Kova; haftaya finans, özel hayat, sağlık konularına odaklanarak başlayabilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkul konularında şans sizinle olacak. Ayrıca gizli aşklar gündeme gelebilir. Hafta ortasında; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Kariyer, iş hayatınızda bazı krizsel gelişmeler gerçekleşebilir. Hafta sonunda; kariyer maddi kazançlarınızda kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz ve harcamalarınız artabilir. Haftanız harika geçsin.BALIK BURCU
Sevgili Balık; haftaya partner, ortaklık konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınızla ani sorunlar gerçekleşebilir. Hafta ortasında; finans, özel hayat, sağlık alanlarına odaklanabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Seyahat, eğitim ve hukuksal alanda ise destekleneceksiniz. Hafta sonunda; kariyer iş hayatınız ön plana çıkabilir ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Haftanız harika geçsin.Dİlara Yıldızhan