29 Mayıs Hastanesi Rabia Babalıoğlu

efza09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
54
2
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmamıza rağmen bebeğimiz gelmedi. 30 yaşındayım bu iki yıllık süreçte bir laparoskopi ameliyatı ve 2 kezde aşılama geçirdim.Sağ tüpüm kapalı solda kısmen açık.İkinci aşılamadan sonra doktor tüp bebeğe yönlendirdi. Bende arayış içerisindeyim .Bu süreçte rabia babalıoğlunu duydum ,başarılı bir doktor olduğu söylendi .Sizlerden Rabia babalıoğlunda tüp bebek tedavisi gören oldu mu ?Sonuç olumlu yada olumsuz bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz. Birde kafam o kadar karışık ki size birkaç soru sorsam cevaplayabilirmisiniz.

1)Aşılamalarımı devlet hastanesinde olduğumdan sizce tüp bebek için dış heyet raporu çıkarmalımıyım. Bu süreç çok uzun sürüyor mu?Sonuçta işyerinden izin alıcam ve maaşımdan kesinti olucak gitgel yıpranma süreçleri değer mi fark ne kadar ve siz bu işlem için hastaneye toplamda ne kadar ödediniz.
2)Doktorun ön görüşmesi ücretli mi?
3)Tedavi sırasında sadece bayanlar mı oluyor?
4)Birde bu hastane evime biraz uzak beylikdüzü medıcana daha yakın sizce bu yolu sorun etmeyip burda mı tedavi olmalıyım?
5)Son olarakta yaz ayını beklesem mi diyorum ama hergeçen süreçtede daha çok yıpranıyorum. Bu tarz durumlarda acele etmekte fayda var değil mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim .Belki içinizde hiç bu doktoru bilmeyenlerde olabilir ama en azından kafam çok karışık olduğundan bir yorum yapıp yönlendirseniz bile çok faydası olur...

Merhaba Arkadaşlar,
Ben 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmamıza rağmen bebeğimiz gelmedi. 30 yaşındayım bu iki yıllık süreçte bir laparoskopi ameliyatı ve 2 kezde aşılama geçirdim.Sağ tüpüm kapalı solda kısmen açık.İkinci aşılamadan sonra doktor tüp bebeğe yönlendirdi. Bende arayış içerisindeyim .Bu süreçte rabia babalıoğlunu duydum ,başarılı bir doktor olduğu söylendi .Sizlerden Rabia babalıoğlunda tüp bebek tedavisi gören oldu mu ?Sonuç olumlu yada olumsuz bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz. Birde kafam o kadar karışık ki size birkaç soru sorsam cevaplayabilirmisiniz.

1)Aşılamalarımı devlet hastanesinde olduğumdan sizce tüp bebek için dış heyet raporu çıkarmalımıyım. Bu süreç çok uzun sürüyor mu?Sonuçta işyerinden izin alıcam ve maaşımdan kesinti olucak gitgel yıpranma süreçleri değer mi fark ne kadar ve siz bu işlem için hastaneye toplamda ne kadar ödediniz.
2)Doktorun ön görüşmesi ücretli mi?
3)Tedavi sırasında sadece bayanlar mı oluyor?
4)Birde bu hastane evime biraz uzak beylikdüzü medıcana daha yakın sizce bu yolu sorun etmeyip burda mı tedavi olmalıyım?
5)Son olarakta yaz ayını beklesem mi diyorum ama hergeçen süreçtede daha çok yıpranıyorum. Bu tarz durumlarda acele etmekte fayda var değil mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim .Belki içinizde hiç bu doktoru bilmeyenlerde olabilir ama en azından kafam çok karışık olduğundan bir yorum yapıp yönlendirseniz bile çok faydası olur...

ilk önce merhaba,
Umarım Allah gönlünüzün muradını nasip eder.Şimdi sorularınıza geçelim:))
1)HAstanedeki tedavimi raporlu yapmadığım için bu süreç hakkında net bilgi veremem size ama şunu biliyorum ki uzun bir süreç rapor çıkartmak.Durum hakkında sekreteryada Hatice hanım size net bilgi verecektir.Ücret Hakkında da kendisinden bilgi alınız.Benim ilaçlarım biraz fazla tuttu rezerv azlıgından dolayı.Ama 4000 ilaç hariç fiyatı.
2)Benim doktorum aynı ünitede olan Nilay Karaca İdi.Direk muayene olmayı tercih ettim ve iyiki de bunu yapmışım.
3)evet tedavi sırasında sadece bayanlar var:))
4)Beylikdüzü netice de İstanbulda ben tedavi süreci boyunca Ankaradan gelip gittim.
5)Bence doktorunuzla görüşün ve hiç beklemeyin ben o hatayı yaptım ve çok pişmanım:((

umarım sizi rahatlatmışımdır.4 aşılama tedavisi,rezerv azlığı,yıpranmış bir vucut ama rahat bir anne adayı olarak ben hastaneme ve doktoruma çok güvendimve sonuç Allahın izni ile pozitif.Emin olun 29 Mayısın tüp Bebek ekibi mükemmel bir ekip bence kesinlikle pişman olmazsınız.

Arkadaşım Allah senden razı olsun,bende cevap verebilecek biri var mı diye merakla bekliyordum. İnşallah sende bebişini sağlıcakla kucağına alır güle güle büyütürsün.Sen bu hastaneyi nerden duydun?Burada tüp bebek deneyip olumlu sonuç alan başka tanıdıkların var mı?
Rapor için bir şansımı denemeyi düşünüyorum.Çünkü aşılamaları araştırma hastanesinde yaptırdım .Yakın zamanda da reglim başlayacak ve aşılamaları yaptırdığım devlet hastanesi 3. günü gel tüp bebek yapmaya uygundur diye yazı verelim dedi. Bu yazı ile tüp bebek merkezi olan bir devlet hastanesine gidicem inşallah.Bakalım ne kadar sürecek ,süreç çok uzarsa bende belki senin gibi doğrudan giderim.
İlk tüp bebek denemendi değil mi?Tek embriyomu yerleştirdiler?
Tekrar verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim:3:

Yok mu yardımcı olabilecek olan:2:

bn sigortada yaptırmamıştım ama,sigortadakilere sormuştum.4 milyar tutuyormuş ilaçlarla.Bn 5,5 milyara mal etmiştim özelde.bir de sigortada hergün gidip muayene oluyorsun .özelde 3 gün veya 4 günde bir gidiyorsun.Bence ilaçlarını tanıdık bir ecza deposundan alabilirsen daha ucuza geliyor ben öyle yapmıştım.3 kez denedim.3.de tuttu.yinede sen bilirsin.

Arkadaşım Allah senden razı olsun,bende cevap verebilecek biri var mı diye merakla bekliyordum. İnşallah sende bebişini sağlıcakla kucağına alır güle güle büyütürsün.Sen bu hastaneyi nerden duydun?Burada tüp bebek deneyip olumlu sonuç alan başka tanıdıkların var mı?
Rapor için bir şansımı denemeyi düşünüyorum.Çünkü aşılamaları araştırma hastanesinde yaptırdım .Yakın zamanda da reglim başlayacak ve aşılamaları yaptırdığım devlet hastanesi 3. günü gel tüp bebek yapmaya uygundur diye yazı verelim dedi. Bu yazı ile tüp bebek merkezi olan bir devlet hastanesine gidicem inşallah.Bakalım ne kadar sürecek ,süreç çok uzarsa bende belki senin gibi doğrudan giderim.
İlk tüp bebek denemendi değil mi?Tek embriyomu yerleştirdiler?
Tekrar verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim:3

yani niyetinize koymuşsanız araştırıyosunuz zaten.doktorların özgeçmişlerini okudum.İnternetten araştırma yaptım ve gittim tanıştım.Benim doktorum aynı zamanda ablamında arkadaşı idi.Mesele gidip tanışmakta kalbimin mukni olmasında idi onu da yaptım.Rapor almak bana ve eşime zor geldi açıkcası prosedürü de çok detaylı bilmiyorum.aşılama tedavim dahil olmak üzere hiçbirisini devlet hastanesinde yaptırmadım zaten.Önemli olan senin inanman hastanenin başarı oranı elbette önemli.Ben çok inançlıydım olmasaydı aynı merkezde tekrar tekrar deniyecektim çünkü doktoruma ve ekibine fazlasıyla güveniyordum.yasım 31 olduğu için tek transfer yapıldı ve ilk deneyimimdi.Elhamdülillah rabbim dualarla da bize bu mutlulugu nasip etti.İsteyen herkese etsin inşaallah.

bn sigortada yaptırmamıştım ama,sigortadakilere sormuştum.4 milyar tutuyormuş ilaçlarla.Bn 5,5 milyara mal etmiştim özelde.bir de sigortada hergün gidip muayene oluyorsun .özelde 3 gün veya 4 günde bir gidiyorsun.Bence ilaçlarını tanıdık bir ecza deposundan alabilirsen daha ucuza geliyor ben öyle yapmıştım.3 kez denedim.3.de tuttu.yinede sen bilirsin.

Teşekkür ederim yardımın için bende devlette yaptırmayı düşünmüyorum ama özel için ,devletten alınan dış heyet raporu ile baya bir uyguna geldiğini duydum.Bu sebeple araştırıyorum. Senin adına da çok sevindim Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşım..bende 29 mayıstA Rabia babalıoğlunda tüp bebek tedavisi oldum..ilk denemede oldu Allahın izniyle
kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnun kaldım ve ço güvendim..
zaten çok iyi bi doktor olduğunu duyarak tercih ettim kendisini..fen lisesi bölge birincisi olarak liseyi bitirmiş üniversiteyide birincilikle bitirmiş..maşallah çok deneyimli hoş bi doktor
ilk bilgi almak doktorla konuşma ücretsiz..
rapor alma işide kiminin uzuzn kiminin kısa sürüyomuş bende beklemek istemedim almadım ama alınırsa ilaÇLARIN Büyük kısmını karşılıyomuş..şimdi bebiş kucağımda çok detaylı yazamıyorum ama soru nuz olursa başka cevaplarım seve seve

merhaba arkadaşım..bende 29 mayıstA Rabia babalıoğlunda tüp bebek tedavisi oldum..ilk denemede oldu Allahın izniyle
kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnun kaldım ve ço güvendim..
zaten çok iyi bi doktor olduğunu duyarak tercih ettim kendisini..fen lisesi bölge birincisi olarak liseyi bitirmiş üniversiteyide birincilikle bitirmiş..maşallah çok deneyimli hoş bi doktor
ilk bilgi almak doktorla konuşma ücretsiz..
rapor alma işide kiminin uzuzn kiminin kısa sürüyomuş bende beklemek istemedim almadım ama alınırsa ilaÇLARIN Büyük kısmını karşılıyomuş..şimdi bebiş kucağımda çok detaylı yazamıyorum ama soru nuz olursa başka cevaplarım seve seve

Çok sevindim nazendecim,güle güle büyüt inşallah bebeğini..Olumlu sonuç alan birilerini duyunca insan mutlu oluyor.Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için .Allah razı olsun:3:

Merhaba arkadaşlar ,
Şaşırtıcı bir sonuç çıktı paylaşmak istedim. Dış heyet raporu için gittiğim doktor (semiha şakir-şener bey) laporoskopi ameliyatı yaptırmış olsan dahi tüp bebek öncesi rahim filmide çektir dedi. Bende laporoskopide tüpler kontrol edildi sağ kapalı solda kısmen açık buna gerek var mı dedim. Olsun neticede tüp bebeğe emek ve para harcayacaksın rahim filminde olsun sonrasında tüp bebeğe geç dedi. Bizde tamam dedik .Radyotomdan randevu aldım ve sonuç her iki tüpte açık. Şu an şaşkın durumdayım .Sizce bir süre beklemelimiyim tüp bebek için yoksa bu sonucu ben bilsemde bilmesemde tüplerim açıkmış zaten ve bana iki kez aşılama yapıldı ve tutmadı, zaman kaybetmemelimiyim?

Birde rahim filmi çektirmem gerektiğini duyunca o kadar korkup ürpermiştim ki boşunaymış. İnanın hiç bir şey hissetmedim. Küçücük bir sancı dahi olmadı.Zaten çekim esnasında işlemi yapan kişi doktor yada radyolog sürekli orda işlem 1-2 dk sürüyor yada sürmüyor. Bana bitmek üzere dediğinde doktor ben daha yeni başlayacaklarını düşünmüştüm.Yani çok kolay bir işlemmiş hatta muayeneye göre çok daha kolay . Bu filmi erteleyenlerede özellikle duyurulur kesinlikle ertelemeyin ve özelde çektirmek gibi bir imkanınız varsada burayı tercih edin hem yeni yöntem hemde fiyatı bu çok özel hastanedeki eski yönteme göre daha uygun.
Allahu Teala tüm bebek isteyenlerin ,tüm bebek bekleyenlerin ve tüm de bebişleri olanların yardımcısı olsun:)

Arkadaşlar tam Rabia Hanımda tüp bebek öncesi 3. aşılamaya karar vermişken bebeğimiz kendiliğinden geldi...Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah....

arkadaşlar bende3 yıllık evliyim 2 yıl önce miyomektomi ameliyatı geçirdim 13 tane miyom alındı rahmimden... sonrada laparoskopi ve histeroskopi oldum.... buarada 2tane düşüğüm var anlıycağınız psikolojim altüst olmuş durumda... 6aydır da deniyoruz ama bebişimiz olmuyo sizce daha beklemelimiyim yoksa tüp bebek mi deneyelim ameliyatlardan dolayı rahmim çok hasar görmüş bebek durmaz falan dediler... Rabia hanıma gitmek istiyodum ama 29 mayıs hastanesi kapanmış diye duydum lütfen yardım edin bi doktor önerirmisinz bana Rabbimm isteyen herkese bebek nasip etsin...

arkadaşlar bende3 yıllık evliyim 2 yıl önce miyomektomi ameliyatı geçirdim 13 tane miyom alındı rahmimden... sonrada laparoskopi ve histeroskopi oldum.... buarada 2tane düşüğüm var anlıycağınız psikolojim altüst olmuş durumda... 6aydır da deniyoruz ama bebişimiz olmuyo sizce daha beklemelimiyim yoksa tüp bebek mi deneyelim ameliyatlardan dolayı rahmim çok hasar görmüş bebek durmaz falan dediler... Rabia hanıma gitmek istiyodum ama 29 mayıs hastanesi kapanmış diye duydum lütfen yardım edin bi doktor önerirmisinz bana Rabbimm isteyen herkese bebek nasip etsin...

selam herkese,
bende 29 mayısta tedavi görüyordum.orası kapandı ama Rabia hanım muayenehanesinde devam ediyor hasta bakmaya.fındıkzadede muayenehanesi.

Doktorum rahmim için histeroskopi yapılmasına karar verdi, iyi bir doktor arayışındayken, bugün bir tanıdıktan Rabia Babalıoğlu'nun tüp bebekte başarılı olduğunu duydum ve görüşmek istedim ama Ramazan ayında çalışmıyormuş. Kendisine tedavi olanlardan bilgi almak isterim.

Rabiye hanıma güvenin.ben erken menapoz hastasıyım.gittigim doktorların hepsi evine git kanser olmadığına şükret senin çocuğun olmaz derken Rabiye hanım sabırla tedavime devam etti. Oğlum şu an 2 yaşında cok şükür. Şimdi yeniden kendisine gidiyorum.evet ramazanda çalışmayacağını söyledi. Ama bence Ramazanın bitmesini bekleyin ve başka doktor aramayın.selamlar..

Rabiye hanıma güvenin.ben erken menapoz hastasıyım.gittigim doktorların hepsi evine git kanser olmadığına şükret senin çocuğun olmaz derken Rabiye hanım sabırla tedavime devam etti. Oğlum şu an 2 yaşında cok şükür. Şimdi yeniden kendisine gidiyorum.evet ramazanda çalışmayacağını söyledi. Ama bence Ramazanın bitmesini bekleyin ve başka doktor aramayın.selamlar..

Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Rabiye hanımı, en son gittiğim doktor hanım da tavsiye edince tüp bebek tedavisine onunla başlamaya karar verdik. Sizin adınıza da çok sevindim, Allah bağışlasın.
Bu arada sizin de yazdığınız gibi doktor hanımın adı Rabiye imiş, o yüzden internette hakkında fazla bir şey bulamamışım, ayın yirmisine kadar izinli olup, Bezmialem international'da çalışıyormuş. Ben de Ramazan'dan sonra istiyorum ama eşim acele ediyor, hayırlısı.

Back
X