29 haftalık gebelik

bilgo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
67
0
mrb arkadaşlar kasımda doğum yapacaklar ne kedar kilo aldınız bebeğiniz kac kilo benimle paylaşırsanız cok sevinirim ben 29 haftalık hamileyim 10 kilo aldım bebeğim 1 300 grm sizce nasıl yazılarınızı bekliyorum

valla 29.haftalıkken nekadar kilo aldım bebek ne kadar kilo aldı inanki hatırlamıyorum ama galiba 29. haftalıkken 64-66 falandı kilom..Bebeğimi bilmiyorum raporlara bakmam lazım..

En son kontrolum 28 Ağustos'tu ben 69,50 kilo olmuşum.. :)
Bebeğim de 2 kilo 300 gramdı..

Şimdi 14 Eylül'de randevum cuma bakalım ben kaç kilo kızım kaç kilo oldu?

Normalde ben 57 ile hamile kaldım 12 kilo falan aldım işte..

ilerleyen zamanlarda daha fazla kilo alıosun ama :)

allah herkese hayırlı güzel doğumlar nasip eder inşallah

Ben de 40.haftamı doldurdum 10 kilo aldım bebiş ise geçen hafta 3 kilo 300gr'dı artık ağırlık söylemiyor doktor , zaten söylemesin gözüm korkar yoksa :)

29 haftalık hamile olarak en son 28. haftamda kontrole gittiğimde 10 kilo almıştım bebekde 1060gramdı keşke bu kadar kilo almasaydık şimdi dikkat ediyorum son aylarda daha da artmasın diye

10 kilo 29.cu haftaya göre çok değil mi kızlar biraz hızlı gitmişsiniz sanki :26: bende 29.cu haftamı yarın bitiriyorum 4 kilo aldım bebişimde 1.320kg olmuş

29. haftamda kontrole gittiğimde ben 86 kiloydum malesef bebegimde 1400 gr dı... yanı canım bebeginin kilosu gayet ii fazla bile cunku doktor bana 250 gr fazla agırlığı demişti

30 Haftamda bebek 1.800 du bende toplamda 6 kilo aldım...
Ama bende gebelik sekeri var 20. Haftamda gebelik diyetine başladim...

Son düzenleme:

canım merhaba,
bende şuan da 29 haftalık hamileyim ve seninle değerlerimiz ayın neredeyse.. bu hafta doktora gittim tam 10 kilo almışım, doktor bundan sonra daha fazla kilo alacağım için dikkat etmemi söyledi. biraz fazla almışız gibi. daha dikkat etmeye çalışıyorum. bebişimede 1250 gr civarında demişti. gelişimleri bu haftaya göre normalmiş.
sende bir kasım annesi olacağına göre, aşağıdaki topikte biz kasım anneleri tüm bilgilerimi paylaşıp sohpet ediyoruz. istersen sende orayı ziyaret edebilirsin. bi sürü kasım hamişi var oradaa :)))
sağlıcakla gelsin bebişin..

bende 28.haftamı bitirdim 28.haftamda 1100 grmdı bebiş
bende 6 kilo kadar aldım

29+4 de 1600 gramdı bebeğim, gecen hafta 31. haftamız biterken 2000 grdı. yarın 33. haftamıza giriyoruz kılosunu bilmiyorum. ben ilk altı aya kadar 9 kılo aldım sonrakı ıkı ay hıc kılo almadım. toplamda 9 kılo artışımız var 33. haftaya gırerken.

bende 29 haftadayım 7 kilo aldım. doktorum bana hiç kilo almamamı söyledi. Ayrıekten kan iğnesi verdi haftada 2 kere vurulucam. bebeğimde 1300 gr cvarı..

10 kilo 29.cu haftaya göre çok değil mi kızlar biraz hızlı gitmişsiniz sanki :26: bende 29.cu haftamı yarın bitiriyorum 4 kilo aldım bebişimde 1.320kg olmuş

canım ne guzel formunu korumussun sen hem bebısımızın kılosuda cok ıyı masallahh bende 9 kılo aldım acaba son aylarda kac kılo alcagız ıns hızlı ılerlemez bu kılolar...

canım ne guzel formunu korumussun sen hem bebısımızın kılosuda cok ıyı masallahh bende 9 kılo aldım acaba son aylarda kac kılo alcagız ıns hızlı ılerlemez bu kılolar...

umarım fazla şişmeyiz biz 31 haftalık olduk 5 kilo almışım oğlumda da 9 kiloyla tamamlamıştım aslında çok dikkat etmiyorum canım sadece hamileyim diye abartarak yemiyorum çok su içiyorum ve hareketliyim

canım benim doğuma 10 günüm kaldı 15 kilo almışım.

Ben de 40.haftamı doldurdum 10 kilo aldım bebiş ise geçen hafta 3 kilo 300gr'dı artık ağırlık söylemiyor doktor , zaten söylemesin gözüm korkar yoksa :)

ay canım ben 5 buçuk aylıkken özele gitmiştim bafraya orda 750 gram dedi ondan sonrasını hiç bilmyorum. çok mrak ediyorum keşke burdaki doktor söylese.

ben de bugün muayene oldum. benim de 1300 gr civarında ve ben 15 kg aldımaldığım kilo dışında herşeyin normal olduğu söylendi. o yüzden seninki de normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…