29 haftalık hamile olarak en son 28. haftamda kontrole gittiğimde 10 kilo almıştım bebekde 1060gramdı keşke bu kadar kilo almasaydık şimdi dikkat ediyorum son aylarda daha da artmasın diyemrb arkadaşlar kasımda doğum yapacaklar ne kedar kilo aldınız bebeğiniz kac kilo benimle paylaşırsanız cok sevinirim ben 29 haftalık hamileyim 10 kilo aldım bebeğim 1 300 grm sizce nasıl yazılarınızı bekliyorum
mrb arkadaşlar kasımda doğum yapacaklar ne kedar kilo aldınız bebeğiniz kac kilo benimle paylaşırsanız cok sevinirim ben 29 haftalık hamileyim 10 kilo aldım bebeğim 1 300 grm sizce nasıl yazılarınızı bekliyorum
30 Haftamda bebek 1.800 du bende toplamda 6 kilo aldım...
Ama bende gebelik sekeri var 20. Haftamda gebelik diyetine başladim...
10 kilo 29.cu haftaya göre çok değil mi kızlar biraz hızlı gitmişsiniz sanki :26: bende 29.cu haftamı yarın bitiriyorum 4 kilo aldım bebişimde 1.320kg olmuş
canım ne guzel formunu korumussun sen hem bebısımızın kılosuda cok ıyı masallahhbende 9 kılo aldım acaba son aylarda kac kılo alcagız ıns hızlı ılerlemez bu kılolar...
mrb arkadaşlar kasımda doğum yapacaklar ne kedar kilo aldınız bebeğiniz kac kilo benimle paylaşırsanız cok sevinirim ben 29 haftalık hamileyim 10 kilo aldım bebeğim 1 300 grm sizce nasıl yazılarınızı bekliyorum
Ben de 40.haftamı doldurdum 10 kilo aldım bebiş ise geçen hafta 3 kilo 300gr'dı artık ağırlık söylemiyor doktor , zaten söylemesin gözüm korkar yoksa :)
ben de bugün muayene oldum. benim de 1300 gr civarında ve ben 15 kg aldımmrb arkadaşlar kasımda doğum yapacaklar ne kedar kilo aldınız bebeğiniz kac kilo benimle paylaşırsanız cok sevinirim ben 29 haftalık hamileyim 10 kilo aldım bebeğim 1 300 grm sizce nasıl yazılarınızı bekliyorum