29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Unutturmak isteyenlere inat:

Ey büyük ATATÜRK!!
Açtığın yolda,
Gösterdiğin hedefe,
Durmadan yürüyeceğime,and içerim!!
Varlığım,Türk varlığına armağan olsun
Ne mutlu Türk'üm diyene!

Hepimzin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.Daha nice 90 senelere...

[h=5]Ben ne Cumhuriyetciler gibi, Osmanliyi yok sayip, Türkün tarihini Cumhuriyetten ibaret sayiyorum ne de Osmanlicilar misali, Cumhuriyeti sanki Türkün degilmis gibi görüp, Osmanliyi istyorum.
Tarihte 17 Imparatorluk ve yüzlerce devlet kurmus olan milletim, Osmanlinin da Türkiye Cumhuriyeti devletinin de kurucusudur.
Ne gecmisten kopuk bu günden hareketle bir gelecek, ne de sirf gecmise dayali bugünden kopuk bir gelecek. Gecmise dayali ve bugünden hareketle gecmisten daha kuvvetli bir gelecek umuduyla herkesin Cumhuriyet Bayramini kutluyorum.
Olagan üstü mücadele ve cilelerle bizlere bu günleri saglamak icin canini veren sehitlerimizi, dede ve ninelerimizi hayirla yad ediyor, bize biraktiklari bu cennet vatana karsilik, Allah onlara nice cennetler versin diliyorum.[/h]Yüce rabbim, vatanimiza, milletimize, devletimize zeval vermesin...
Her yil dönümünde böylesine büyük, böylesine mükemmel ve böylesine adindan söz ettiren atilimlar yapilarak, Türkiye Cumhuriyetinin, layik oldugu güce kavusturulmasi dilegiyle....

Atatürk'ü, Türklük kavramını ve Cumhuriyeti hiçe sayacak olan kim olursa olsun isterse Edirne'den Kars'a 30 dakıkalık bir ulaşım hattı açsın zerre umrumda olmaz.

Bu açılışın 29 Ekim'de olması da çok manidar; bazı anlamlı ziyaretlere gelmemek içindir belki. Cumhuriyet sağlam fikirlerle, ilimle yürütülür. Adaletsizlikle, cahillikle, vicdandızlıkla değil.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

M.Kemal ATATÜRK / Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Cumhuriyetimizin 90. yıl dönümü Türk milletine kutlu olsun.

boş sözlerle , ATATÜRKÇÜLÜK olmaz . icraat lazım , çalışmak lazım mediniyeti yakalamak lazım son 10 yılda gelinen noktayı görmek için kör olmak lazım. marmaray ile övünüyor ve gurur duyuyoruz . işte gerçek ATATÜKÇÜLÜK. eminim Atatürk yapılanları görseydi gurur duyardı.

Son düzenleme:

Ayni kanaatteyim. Bu sefer maasallah herkes saglikli, herkes milli degeri olan bir gunu yurdunda geciriyor.

Atatürk onun kurdugu Cumhuriyeti hice sayan bir adamla mi ovunecekti ? Laflarin komikligine bak

aynı kanaatteyim

böylesine güzel bir günü,böyle güçlü bir iktidar,böylesine benzersiz açılışlarla kutlamak ekstra mutluluk ve gurur.

herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum...

Atatürk onun kurdugu Cumhuriyeti hice sayan bir adamla mi ovunecekti ? Laflarin komikligine bak

Cumhuriyeti hiçe sayan kimse yok. aksine Cumhuriyet gerçek değerine kavuşuyor tabi Cumhuriyetten ne anladığınız ve ne beklediğinize bağlı

Son düzenleme:
İnanın burada siyaset yapmak istemiyorum yapmaya kalksam uyari alacagim cunku. Cumhuriyeti sebotize etmeyen insan Andımızı kaldirmaz, Milli bayramlarda birden hastalanmaz. Kaldi ki bu insanlarin gecmisi de bellidir. Yapilan sey ne olursa olsun oncelikle bunlara bakmak gerekir. Bugun 29 Ekimde ellerinde Ataturk posteri tasiyan genclerin elinden o poster alindi. Bayragin uzerinde kimsenin portresi olmasin diyen de zat-i muhteremin ta kendisidir.

Andımızı kaldırıp Cumhuriyet'i kutlamakla olmuyor o işler..Doğum günün kutlu olsun Türkiye'm.. Ata'm sen rahat uyu desem de uyuyamıyorsun biliyorum..!

29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun nice senelere.

Bu gùzel ve büyük projede yeralan japonlara çok güveniyorum.......çalışkan ve kafası çalışan insanlar.........bizim üzerimize düşen gòrevse önümüzdeki on yıllar boyunca marmarayîn borcunun eşşek gibi çalışarak vergilerimizle ödenecek olması......bu ömrümüzün sonuna kadar sürecek
Lakin cumhuriyet bayramında açılış yapmak hiç hoş olmamîş..........açılîş töreni olmasa hasta olurlardı zaten..........îsrarla cumhuriyet bayramı töreni yapmamalar bayramları es geçmeler filan.........marmaray gerçekleri değiştiremitor ne yazık ki..........cumhuriyeti sindiremiyorlar......................nedir cumhuriyet herkesin yasalar önünde eşit olması en başta.......marmaray var cumhuriyet yok

Ata'mın son Cumhuriyet Bayramı...
[video=youtube;71v-sr42YRM]http://www.youtube.com/watch?v=71v-sr42YRM[/video]

Son düzenleme:
keşke japonlara güvendiğiniz kadar TÜRKİYE CUMHURİYETİNE de güvenseydiniz neyse kime güvendiğiniz çok da önemli değil güvenmiyorsanız kullanmazsınız. ayrıca Cumhuriyet Bayramında açılması da isabet olmuş kanımca tam gününe yakışır vaziyette şu şekilciliği bir tarafa bıraksak da yapılan işlere baksak
bu kadar polemik yeter BEN BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK GURUR DUYUYORUM

Biz ne dıyoruz, siz ne dıyorsunuz ... Adam Atatürkten hazetmıyor dıyoruz kendı agızıyla soyledı dıyoruz hala cumhurıyete yakıstı dıyorsunuz. Bu ne perhız bu ne lahana tursusu. Atatürkten hoslanmıyor kaldı ki cumhurıyetınden mı hoslanacak ?

Cumhurıyetten hoslanan onun ıcın bırseyler yapmak ısteyen adam. once bır atasını zıyaret eder, ondan sonra acılısı varsa bunu yapar. Kıvırmaz dansöz gıbı oynamaz. Bu kadar.

saplantılı fikirler olduğu müddetçe gözle görülen gerçekler akkıllarca inkara mahkum." A" "B" nin varlığını inkar ederse "C" imkansız olur. "1", "2" yi saymazsa yalnız "3" değil sonsuzluk karanlığa mahkum olur. lafla peynir gemisi yürümzken koskoca Cumhuriyet nasıl yürüsün. Şunu yapan bu iktidar değil kim olursa olsun hizmete saygıyı, bir teşekkürü hak etmez mi? 10. yılında gurur duyduğumuz , demir ağlarla ördük, dizesini şimdi niye tü kaka ilan ediyorsunuz. neden hep birlikte , demir ağlarla ördük yurdu Asya'dan Avrupa'ya diyemiyorsunuz.
haa japonlar yaptı onun için mi. e madem öyle yıllar yılı okullarda din ile uğraşana kadar medeniyet ile uğraşsaydı birileri. Laf gene oraya geldi ama ne yapayım yeri gelmişti.

Sevgili Lacey,seninle de meslekler topiğinde az sohbet etmedik hatırlarsan..
Eğer ATATÜRK,bugün yaşanılan sıkıntıları görseydi değil gurur duymak ben bu Cumhuriyet'i kimlere emanet ettim diyerek üzüntü duyardı.
Bu ülke nerellerden gelindi nereye gidiyor,herşey ortada değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…