- Konu Sahibi divine_time
-
ay ne güzel canım bizim aile arası söz oldu 65 kişi falan vardı küçük bi nişan gibi olmuştu. o günün tadını çıkarmaya bak canım en güzel şekilde geçeceğinden eminim. mutluluklar diliyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada fotoğrafları bekliyorzz
umarım herşey istediğin gibi olur ve gelişir mutluluklar cnmm
tarihi de çok özel birgün ne güzel olmuş canım inşallah herşey gönlüne göre olura.s.
Allah tamamına erdirsin inşallah. bizimde söz evde olmuştu. yaklaşk 30-35 kişiydik. başta çok kalabalığız diye stres yapmıştım ama yakınlardan da kimseyi ayıramıyorsun. Sonradan iyikide böyle oldu dedim çok keyifliydi.İnsan böyle zamanlarda sevdiklerini yanında istiyor. şimdiden iyi eğlenceler , tadını çıkar senin günün olcak o gün
Nasıl olacak diye sakın endişelenme, benim söz-nişan bir arada kış ortasında (27 Aralık) evde oldu. Hemde çok kalabalıktı, bende nasıl sığdırcaz bu kadar davetliyi diye endişelenmiştim ama sorunsuz çok sıcak bir kutlama oldu. Şimdiden tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
Bugün mü yani, inşallah hayırlısı canım.Mutluluklar Rabbim bir ömür boyu ve diğer dünyada da mutlu olmanızı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?