• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 29 ekim 2009'da nişanım var

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

divine_time

Evli Ve Mutlu :)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
2.958
4
156
40
İzmir
allah nasip ederse 29 ekim 2009' evde aile arasında nişanım var.
çok heyecanlıyım 35-40 kişi olucaz evde nasıl olacak bilmiyorum artık hayırlısı bi atlatsam o günü çok rahatlıcam kızlarrr.....

Son düzenleme:
ay ne güzel canım bizim aile arası söz oldu 65 kişi falan vardı küçük bi nişan gibi olmuştu. o günün tadını çıkarmaya bak canım en güzel şekilde geçeceğinden eminim. mutluluklar diliyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada fotoğrafları bekliyorzz

tarihi de çok özel birgün ne güzel olmuş canım inşallah herşey gönlüne göre olura.s.

ay ne güzel canım bizim aile arası söz oldu 65 kişi falan vardı küçük bi nişan gibi olmuştu. o günün tadını çıkarmaya bak canım en güzel şekilde geçeceğinden eminim. mutluluklar diliyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada fotoğrafları bekliyorzz

umarım herşey istediğin gibi olur ve gelişir mutluluklar cnmm

tarihi de çok özel birgün ne güzel olmuş canım inşallah herşey gönlüne göre olura.s.

çok teşekkür ederim kızlarrr tarih öyle denk geldi tesadüfen ama unutulmuyacak bi tarihh inşallah bi aksilik çıkmaz

Allah tamamına erdirsin inşallah. bizimde söz evde olmuştu. yaklaşk 30-35 kişiydik. başta çok kalabalığız diye stres yapmıştım ama yakınlardan da kimseyi ayıramıyorsun. Sonradan iyikide böyle oldu dedim çok keyifliydi.:nazar: ınsan böyle zamanlarda sevdiklerini yanında istiyor. şimdiden iyi eğlenceler , tadını çıkar senin günün olcak o gün :kahve:

Allah tamamına erdirsin inşallah. bizimde söz evde olmuştu. yaklaşk 30-35 kişiydik. başta çok kalabalığız diye stres yapmıştım ama yakınlardan da kimseyi ayıramıyorsun. Sonradan iyikide böyle oldu dedim çok keyifliydi.:nazar: İnsan böyle zamanlarda sevdiklerini yanında istiyor. şimdiden iyi eğlenceler , tadını çıkar senin günün olcak o gün :kahve:

teşekkür ederim tatlım bende kalabalık için stres yapmış durumdayım hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmaz

tebrik ederim çok güzel bir gün benimkide kasımın24 de tam öğretmenler günüde çok güzel denk geldi hahah alalh mutlu mesut etsin

Nasıl olacak diye sakın endişelenme, benim söz-nişan bir arada kış ortasında (27 Aralık) evde oldu. Hemde çok kalabalıktı, bende nasıl sığdırcaz bu kadar davetliyi diye endişelenmiştim ama sorunsuz çok sıcak bir kutlama oldu. Şimdiden tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin arkadaşım.

Bugün mü yani, inşallah hayırlısı canım.Mutluluklar Rabbim bir ömür boyu ve diğer dünyada da mutlu olmanızı nasip etsin inşallah.

Nasıl olacak diye sakın endişelenme, benim söz-nişan bir arada kış ortasında (27 Aralık) evde oldu. Hemde çok kalabalıktı, bende nasıl sığdırcaz bu kadar davetliyi diye endişelenmiştim ama sorunsuz çok sıcak bir kutlama oldu. Şimdiden tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin arkadaşım.

Bugün mü yani, inşallah hayırlısı canım.Mutluluklar Rabbim bir ömür boyu ve diğer dünyada da mutlu olmanızı nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim kızlarrr....

nekadar sevindim insan ogün ayrı birheyecan demiyeyinde hava oluyor ama mutluluğun daim olsun sonuna kadar gitsin inş

kızlar benimde 21 kasımda nişanım oldu evde 3 günlük nişanlıyım 40 kişi falandık ama çok güzel geçti çok mutluyum :)

Back