- Konu Sahibi rafadantayfa
-
38 beden yada 29 beden dar paça pantalon
38-40 beden arası tayt
m yada 38 beden farklı bluzlar arıyorum
Temiz kullanılmış sayılı giyilmiş olması ve uygun fiyatlı olması tercihimdir
Ya benim elimde var ama henüz pttden hesap açtıramadım. Kilo verdiğim için 36 giyiyorum 38ler olmuyo çoğunu da bir-iki kez anca giydim
Bu bluzlar benim için biraz açık ama hata bende yazmayı unuttum yakası bisiklet yaka olmalı kol boyuda sıfır olmamalı ya düşük kol yada kısa kol yetim kol olabilir.
Siya ve kahverengi tayt mevcut, 38 beden..Ancak fotosu yok, yarın çekebilirim.
Elimde tunikler de var
Bu bluzlar benim için biraz açık ama hata bende yazmayı unuttum yakası bisiklet yaka olmalı kol boyuda sıfır olmamalı ya düşük kol yada kısa kol yetim kol olabilir.
tunik giymiyorum ama belden biraz aşağıdaysa olabilir
Pantalonunuzda güzelmiş fakat benim istediğim kadar dar paça değil ben daha dar skiny istiyorum tayt gibi
Tyatları ekleme fırsatınız olursa görmek isterim çok teşekkür ederim ilginiz için.
Kimsenin boşa vaktini almamak için aradığım ürünlerin özelliklerini ayrıntılı yazayım
38 beden yada 29 beden dar paça pantalon arıyorum simli taşlı yada yırtık olmayan
38-40 beden arası tayt arıyorum siyah yada koyu renklerde penye değil cep fermuar yada deri detayları olan kalın taytlar olabilir
m yada 38 beden farklı bluzlar arıyorum.Her renk olabilir sıfır kol ve yakası açık giymiyorum.Bisiklet yaka ilk tercihim.
Temiz kullanılmış sayılı giyilmiş olması ve uygun fiyatlı olması tercihimdir.Taşlı pullu simli ürünler giymiyorum.38 bedenim boyum 1.62
Kimsenin boşa vaktini almamak için aradığım ürünlerin özelliklerini ayrıntılı yazayım
38 beden yada 29 beden dar paça pantalon arıyorum simli taşlı yada yırtık olmayan
38-40 beden arası tayt arıyorum siyah yada koyu renklerde penye değil cep fermuar yada deri detayları olan kalın taytlar olabilir
m yada 38 beden farklı bluzlar arıyorum.Her renk olabilir sıfır kol ve yakası açık giymiyorum.Bisiklet yaka ilk tercihim.
Temiz kullanılmış sayılı giyilmiş olması ve uygun fiyatlı olması tercihimdir.Taşlı pullu simli ürünler giymiyorum.38 bedenim boyum 1.62
Eki Görüntüle 1013405 Eki Görüntüle 1013406 Eki Görüntüle 1013407 Eki Görüntüle 1013408
benim elimde bunlar var şu anda diğerleri için konuma 30. sayfadan itibaren bakabilirsiniz
İlk fotodakinin beğendim fiyat ve bedeni nedir?Paça boyu bilektemi bitiyor?
Birde son fotodaki nin rengi tam olarak nedir?
ilk fotodaki 38 beden ince yazlık kot tarzında kumaşı var ama tam kot değil full dar paça skinny tarzda.paça boyuyla oynamadım hatta ürün sıfır etieti üstünde aldım ama bedenmime olmadı 15 tl
sondaki de tayt pantolon m beden hiç giymedim 10 tl rengi siyah fakat kot gibi görünmesi için giri tarzda yapılmış siyah kot gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?