How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

29 beden pantalon- tayt ve bluz arıyorum/bulunmuştur.

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Kimsenin boşa vaktini almamak için aradığım ürünlerin özelliklerini ayrıntılı yazayım:16:

38 beden yada 29 beden dar paça pantalon arıyorum simli taşlı yada yırtık olmayan

38-40 beden arası tayt arıyorum siyah yada koyu renklerde penye değil cep fermuar yada deri detayları olan kalın taytlar olabilir

Temiz kullanılmış sayılı giyilmiş olması ve uygun fiyatlı olması tercihimdir.Taşlı pullu simli ürünler giymiyorum.38 bedenim boyum 1.62

:54::54::54::54::54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya benim elimde var ama henüz pttden hesap açtıramadım. Kilo verdiğim için 36 giyiyorum 38ler olmuyo çoğunu da bir-iki kez anca giydim:25:

38 beden yada 29 beden dar paça pantalon

38-40 beden arası tayt

m yada 38 beden farklı bluzlar arıyorum

Temiz kullanılmış sayılı giyilmiş olması ve uygun fiyatlı olması tercihimdir

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Siya ve kahverengi tayt mevcut, 38 beden..Ancak fotosu yok, yarın çekebilirim.

Elimde tunikler de var :34:

Ya benim elimde var ama henüz pttden hesap açtıramadım. Kilo verdiğim için 36 giyiyorum 38ler olmuyo çoğunu da bir-iki kez anca giydim:25:

Sorun değil kargosunu ptt den gönderirsiniz ödemeyi havale yaparım eklemeye fırsatınız olursa beğendiklerim olursa ptt hesabı olmamasını sorun etmiyorum

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Siya ve kahverengi tayt mevcut, 38 beden..Ancak fotosu yok, yarın çekebilirim.

Elimde tunikler de var :34:
Bu bluzlar benim için biraz açık ama hata bende yazmayı unuttum yakası bisiklet yaka olmalı kol boyuda sıfır olmamalı ya düşük kol yada kısa kol yetim kol olabilir.
tunik giymiyorum ama belden biraz aşağıdaysa olabilir

Pantalonunuzda güzelmiş fakat benim istediğim kadar dar paça değil ben daha dar skiny istiyorum tayt gibi:16::16::16:
Tyatları ekleme fırsatınız olursa görmek isterim çok teşekkür ederim ilginiz için.

Bu bluzlar benim için biraz açık ama hata bende yazmayı unuttum yakası bisiklet yaka olmalı kol boyuda sıfır olmamalı ya düşük kol yada kısa kol yetim kol olabilir.
tunik giymiyorum ama belden biraz aşağıdaysa olabilir

Pantalonunuzda güzelmiş fakat benim istediğim kadar dar paça değil ben daha dar skiny istiyorum tayt gibi:16::16::16:
Tyatları ekleme fırsatınız olursa görmek isterim çok teşekkür ederim ilginiz için.

Pantolon tayt kesim canım..Belki fotoğraf yanıltmış olabilir seni..Ayak bileklerine ve alt baldırlara sımsıkı yapışıyor yani :)

Tamam taytları yarın çeker koyarım, rica ederim :16:

Kimsenin boşa vaktini almamak için aradığım ürünlerin özelliklerini ayrıntılı yazayım:16:

38 beden yada 29 beden dar paça pantalon arıyorum simli taşlı yada yırtık olmayan

38-40 beden arası tayt arıyorum siyah yada koyu renklerde penye değil cep fermuar yada deri detayları olan kalın taytlar olabilir

m yada 38 beden farklı bluzlar arıyorum.Her renk olabilir sıfır kol ve yakası açık giymiyorum.Bisiklet yaka ilk tercihim.

Temiz kullanılmış sayılı giyilmiş olması ve uygun fiyatlı olması tercihimdir.Taşlı pullu simli ürünler giymiyorum.38 bedenim boyum 1.62

$P1010974.jpg $P1010975.jpg tayt kot modeli görüntüsünde 15 tl canım.36 beden hiç giymedim.kaynanam almış

kapalı yaka bluzlerimi eklemek istedim mavi fırfırlı kol bluzun kolları kısa sıfır hıc gıymedm diğerlerini de sayılı kullandım temizdir :21:

$20140226_193002.jpg $20140221_225623.jpg $20140210_205823.jpg $20140118_145121.jpg $IMG_6417.jpg $IMG_6280.jpg $IMG_6157.jpg

m yada 38 beden farklı bluzlar arıyorum.Her renk olabilir sıfır kol ve yakası açık giymiyorum.Bisiklet yaka ilk tercihim.

canım bende de bunlar var

Eklentiler

• $865.jpg
    $865.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoðraf0028.jpg
    $Fotoðraf0028.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoðraf0055.jpg
    $Fotoðraf0055.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $gömlek1.jpg
    $gömlek1.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 024.jpg
    $Resim 024.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoðraf0038.jpg
    $Fotoðraf0038.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $Resim 100.jpg
    $Resim 100.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 84
İlk fotodakinin beğendim fiyat ve bedeni nedir?Paça boyu bilektemi bitiyor?
Birde son fotodaki nin rengi tam olarak nedir?

ilk fotodaki 38 beden ince yazlık kot tarzında kumaşı var ama tam kot değil full dar paça skinny tarzda.paça boyuyla oynamadım hatta ürün sıfır etieti üstünde aldım ama bedenmime olmadı 15 tl
sondaki de tayt pantolon m beden hiç giymedim 10 tl rengi siyah fakat kot gibi görünmesi için giri tarzda yapılmış siyah kot gibi duruyor

ilk fotodaki 38 beden ince yazlık kot tarzında kumaşı var ama tam kot değil full dar paça skinny tarzda.paça boyuyla oynamadım hatta ürün sıfır etieti üstünde aldım ama bedenmime olmadı 15 tl
sondaki de tayt pantolon m beden hiç giymedim 10 tl rengi siyah fakat kot gibi görünmesi için giri tarzda yapılmış siyah kot gibi duruyor

İlk fotodaki krem gib i olan çiçekli ve son fotodaki siyah ikisi 20 tl olur derseniz almak isterim kargosuda olucak :16:

Ürün ekleyen herkese teşekkür ederim içlerinden beğendiklerim olursa dünüş yapıyorum diğerleri için eğer soran olursa satabilirsiniz
Yeni eklenecek ürünleri bekliyorum elinde aradığım tarzda pantalon ve tayt olan varsa

Back